Previziuni pentru 24 octombrie 2016

Astăzi Soarele, deja intrat de ieri noapte în semnul Scorpionului, formează cuadratură cu Vesta. acest aspect este intens și ne obligă la concentrare și la analiză profundă asupra valorilor personale. Suntem într-o etapă ciudată și interesantă în același timp, căci este ca și cum fiecare este lăsat puțin timp fără sprijin exterior spiritual, pentru a înțelege valoarea susținerii pe care o primește dar și pentru a se concentra cu maximul de potențial asupra sa. Focusarea este cuvântul la ordinea zilei, iar selecția ar trebui să fie făcută strict pe ceea ce ne reprezintă și pe ceea ce credem.

Apoi de la ora 15.30 până mâine dimineață la răsărit, Luna este fără direcție, de aceea starea noastră de atenție este diminuată, fiind indicat să ne ocupăm strict de acele activități care ne privesc și pe care le putem executa cu naturalețe. În schimb ne putem concentra asupra celor mai importante idei pe care le avem, încercând să le conturăm prin scris.

Mercur este în grad anaretic ceea ce implică anumite acțiuni la nivel intelectual obligatorii, așa că mare atenție la ceea ce spunem sau la ceea ce primim ca informație. Este indicat să fim rezervați în a face declarații, sau în a emite păreri sau opinii, ele pot lăsa urme adânci, greu de șters ulterior. Cel mai indicat este să analizăm, să studiem, să ne exprimăm ideile în scris, pentru noi înșine, eventual pe un jurnal. La ora 23.46, Mercur pășește în semnul Scorpionului și se apropie de Soare extrem de mult ceea ce poate să ne determine să fim prea puțini exacți în acțiuni sau în exprimarea spontană, cotidiană. De fapt fiecare va resimți o nevoie acută de a fi cu el însuși, de a sta mai retras, mai puțin implicat în viața socială.

Cumva este o zi extrem de interesantă, căci avem simțurile extrem de dezvoltate, sesizăm cu mare ușurință ceea ce este dincolo de lumea materială, putem înțelege lucruri cărora nu le-am găsit sensul până acum.

Acum avem prilejul să vedem dacă lucrurile merg aşa cum ne-am propus. Dacă evaluarea este dificilă, trebuie să ne ghidăm după ceea ce simţim: suntem mulţumiţi de derularea lucrurilor şi împăcaţi cu ceea ce promit ele în continuare? Dacă nu, atunci este cazul să decidem ajustări importante pentru a corecta ce a fost greşit sau ce nu funcţionează aşa cum am dori. Este o zi care necesită adaptare, în care putem corecta greşelile făcute, în care putem ajusta proiectele, pentru a realiza forma lor finală. Trebuie să conştientizăm şi să acceptăm faptul că există necesitatea de a face schimbări.

Este bine să ţinem cont se intuiţie, mai ales că prezenţa de spirit funcţionează perfect şi ne poate scoate din situaţiile limită în care ne aflăm. Poate evenimentele pe care le trăim ar trebui atent analizate, pentru că ne aduc momente de înţelegere a propriei vieţi.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Este bine să reflectăm asupra modului în care am comunicat până acum cu cei din jurul nostru. Poate chiar să ne descoperim greşelile, sau lipsurile în modul de a ne transmite mesajele. Este bine să fim încrezători, şi să adoptăm o atitudine clară asupra proiectelor noastre şi a modului de a le comunica. Putem să ne rugăm, să ne apropiem de Dumnezeu, să comunicăm cu El. Rugăciunile sunt cele mai simple şi la îndemână metode, în plus ele îşi vor arăta roadele. Încercaţi să vă începeţi ziua aşa; este important să ştiţi cum şi ce să cereţi, dar cel mai important este să mulţumiţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 SCORPION

O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT

Emoţiile pe care le simţi în sufletul tău sunt primele repere care te pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşeşti altora, ca să le furnizezi şi lor repere utile, şi dacă întârzii prea mult acest lucru, se poate să fii forţat ca să le împărtăşeşti brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să înveţi să-ţi comunici emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 19 LEU

O PETRECERE PE UN IAHT

Valurile vieţii îţi dau mereu prilejul să te bucuri de cei din jurul tău, deci fă-o cu toată inima şi nu stârni tu însuţi furtuni care îţi pot scufunda barca. Fiecare are drumul său, dar atunci când drumurile se întâlnesc, poate fi un prilej de bucurie şi de prietenie, nu de confruntare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top