Previziuni pentru 26 octombrie 2016

La mulţi ani celor care poartă numele Sfântului Dumitru!

Este o mare sărbătoare creştină, o sărbătoare care încheie un ciclu al naturii, aducând toamnă – iarnă, retragerea vegetaţiei, retragerea noastră din acţiunile directe, rapide.

Avem o zi interesantă în care Luna este conjunctă cu Nodul Nord, care a revenit la mișcarea directă, iar Venus este în cuadratură cu Neptun și în sextil cu Jupiter. De aceea se poate spune că avem un fel de agitație interioară, care dacă nu este stăpânită ne poate genera dificultăți în a vedea realitatea. Pe de altă parte starea de agitație ne împiedică să observăm semnalele pe care le primim la nivel subtil, să fim receptiv și intuitivi. Venus și Jupiter ne aduc oportunități de rezolvare a unor tensiuni doar că este important ca ele să fie bazate pe adevăr și înțelegere, nu doar superficiale sau de conveniență. Tot ceea ce nu are ca scop dezvoltarea noastră este destul de evident subliniat prin evenimente ciudate, prin situații stranii sau prin manifestarea unor sentimente fără sens.

Este mai mult un moment care necesită autocontrol maxim. Este momentul în care trebuie să conştientizăm sentimentele noastre negative, dar nu exteriorizându-le ci acceptându-le, iar în timp prin înţelegerea lor va apare şi transcenderea. Putem avea experienţe ciudate, sau originale, este de fapt o perioadă a revoltei pentru mulţi dintre noi, o puternică dorinţă de schimbare, în care cu greu ne suportăm şi acceptăm limitele.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Astăzi, pe orele planetare ale lui Mercur trebuie să înțelegem următoarele aspecte:

Drumul presupune respectul pentru tot ceea ce este mic şi subtil.

Învaţă să cunoşti totdeauna  momentul potrivit pentru a lua hotărârile necesare.

Chiar dacă ai tras de multe ori cu arcul, continuă să fii atent la felul cum pui săgeata şi întinzi coarda.

Când începătorul e conştient de nevoile sale, sfârşeşte prin a fi mai inteligent decât înţeleptul

neatent.

Acumularea iubirii înseamnă șanse, acumularea urii înseamnă calamitate.

Cine nu recunoaşte problemele, lasă până la urmă uşa deschisă şi pătrund tragediile.

Lupta nu are nimic de-a face cu încăierarea.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 SCORPION

UN TÂNĂR ŢINÂND O LUMÂNARE APRINSĂ ÎNTR-UN RITUAL DEVOŢIONAL

Există momente când trebuie să înveţi să ţii aprinsă lumina idealului tău. Oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să-ţi urmezi calea, trebuie să înveţi să-ţi păstrezi sensul şi să depăşeşti obstacolele cu lumina emanată din propriul tău suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul tău este curat şi cu adevărat valoros, atunci vei găsi resurse, în tine însuţi, pentru a merge mai departe în lumină.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 3 SCORPION

VECINII AJUTĂ ÎNTR-O CLACĂ DE CONSTRUIRE A UNEI CASE, ÎNTR-UN SĂTUC

Rostul principal al vieţii în comunitate nu este de a-i judeca pe aceia care greşesc, ci de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Nu este suficient că exista instituţii administrative sau de caritate care ajută când este nevoie: într-o comunitate reală, fiecare trebuie să pună umărul şi să dea o mână de ajutor pentru ca nimeni să nu sufere. Altfel, egoismul individului îl va pune într-o stare de izolare în care el însuşi va cere să fie ajutat fără să ajute, ceea ce înseamnă dezechilibru şi îi va aduce o viaţă nefericită.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top