Previziuni pentru 7 noiembrie 2016

Ziua de astăzi se află sub influența Primului Pătrar, este posibil să simţim nevoia de a risca, de a ne avânta, totul este să nu acţionăm în grabă sau în pripă şi să acordăm o atenţie deosebită presentimentelor. Este o zi tensionată, într-un mod foarte subtil, mai ales pentru că simțim acut nevoia de a schimba ceva. Nu este rău sau bine, trebuie doar privit în profunzime ce anume ar trebui făcut. Multe din situaţiile care ne stresează zi cu zi nu merită, de fapt, să le luăm în serios. Ne temem de ele sau le privim ca pe nişte sarcini neplăcute, şi astfel le facem să fie greu de suportat. Să le vedem ca pe nişte exerciţii în care trebuie să ne antrenăm răbdarea, încrederea, aptitudinile profesionale sau orice alte calităţi vrem să dezvoltăm în fiinţa noastră. Vom reuşi astfel să le transformăm din surse de stres în surse de progres.

În general ne vom simţi plini de dorinţa de a acţiona, de a ne schimba viaţa, de a progresa.

Chiar dacă vom simţi o uşoară stare de iritare sau de nelinişte, în general vom acţiona cu voinţă, echilibrat, fiind, cel puţin în prima parte a zilei, într-o stare de armonie interioară, de satisfacţie.

Ne neliniştesc lucrurile rămase nefinalizate, sau care aşteaptă aprobări speciale.

În rest putem să ne petrecem duminica cu prietenii, sau cu familia, ceea ce ne va aduce un plus de armonie sau echilibru.

Dacă puteţi ocupaţi-vă măcar puţin de viaţa spirituală, lăsând deoparte emoţiile explozive, agresivitatea, fiind împăciuitori. Încercaţi să fiţi liberi şi detaşaţi, fără a vă pierde capul, a vă manifesta orgoliul, sau a fi nesăbiuţi.

La nivel subtil mesajul ar fi că dacă ne înconjurăm de lucruri artificiale, riscăm să sufocăm acele calităţi naturale cu care am fost înzestraţi, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu ne vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care

ne-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii noastre au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să ne bucurăm de o sănătate deplină şi de tot ce ne-a dăruit natura.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Fericirea e ca o minge după care fugi, dar când să o prinzi, îi mai dai o lovitură de picior…pentru a putea continua să fugi după ea! Pentru că în această cursă te simţi stimulat; în această căutare, în acest elan pentru atingerea ţelului se găseşte fericirea. Deci, când aveţi o dorinţă, nu vă grăbiţi să o satisfaceţi, pentru că ea vă ridică, vă împlineşte. Eu, cunoscând această lege, mi-am pus în suflet nişte dorinţe pe care ştiu că nu le voi putea niciodată realiza: dar, aceste dorinţe mă fac să trăiesc.

Ele ar trebui legate de evoluţia noastră spirituală.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 SCORPION

O FEMEIE, PLINĂ DE PROPRIUL EI SPIRIT, ESTE TATĂL PROPRIULUI EI COPIL

Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu ai nevoie de ceilalţi, oare ce te mai ţine alături de ei? Ai putea să trăieşti absolut singur?

GRADUL SABIAN AL LUNII – 8 VĂRSĂTOR

FIGURI DE CEARĂ, FRUMOS ÎNVEŞMÎNTATE, ÎNTR-O EXPOZIŢIE

Imaginea lucrurilor care au fost poate fi conservată în forme sau poate fi descrisă în cuvinte, dar cea mai rezistentă formă de păstrare a amintirilor şi învăţăturilor de valoare este în sufletul oamenilor. Curajul şi dăruirea marilor eroi din istorie sunt redate mai fidel în sufletele eroilor de azi, decât în orice statui şi ilustraţii. Cea mai frumoasă amintire pe care o poţi păstra despre cineva este să pui în valoare idealurile lui cele mai înalte, şi să le duci mai departe, şi mai sus.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top