Previziuni pentru 8 noiembrie 2016

Astăzi Marte, guvernatorul zilei se află în exaltare la grad anaretic, ceea ce în traducere ar însemna că suntem oarecum orientați spre acțiuni exacte și concrete, fără a putea avea controlul deciziei decât aparent. Așa că ceea ce apare astăzi de făcut chiar trebuie făcut, indiferent dacă era în plan sau nu. În plus astăzi putem primi răspunsuri la acțiunile noastre. Ele pot fi de foarte multe ori extrem de neplăcute, sau tranșante, sau lipsite de sens pe moment. Este important să le acceptăm și să analizăm ce nu a funcționat corect. Nodurile lunare sunt în mișcare directă până mâine, de aceea tot ceea ce se întâmplă astăzi are o conotație destul de dură, de directă, tocmai pentru a înțelege sau a acționa fără tăgadă.

Munca se afla pe prim plan si eforturile pe care le depunem pentru a rezolva problemele sunt maxime. Toate acestea ne creează o stare de tensiune și încordare deosebite. Este o zi în care avem  putere, forță și energie, dar, mare atenție nu trebuie să vă agitați. Este bine să ne păstram în echilibru și liniște, să ne lăsăm în voia presimțirilor. Nu vă manifestați cu răutate, încercați să fiți cât mai buni și plini de compasiune. Este un moment în care putem lua decizii de a schimba ceea ce ne nemulţumeşte, aici cred că ceea ce am postat la ora planetară este extrem de reprezentativ.

Orice furtună ca orice luptă cum spune Coelho, este un moment în care avem prilejul să ne punem la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu ne lăsa copleşiţi de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara noastră, şi astfel de a ne consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara noastră, pe cerul vieţii fiecăruia dintre noi.

Este o perioadă în care sunt foarte multe confruntări karmice, pe care aşa trebuie să le privim şi să le acceptăm. Acest lucru se poate face cel mai simplu discutând ceea ce ni se întâmplă, exteriorizându-ne, în nici un caz opunând rezistenţă, făcând schimbările care ni se cer prin evenimentele care apar. Avem nevoie de multă obiectivitate dar şi de abandonare, încă odată, acum imperioasă, mai ales dacă nu am făcut-o acum 3 luni.

Fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fim fericiţi.

Poate este o zi potrivită să îţi pui întrebarea: Eşti fericit cu viaţa ta?

Funcţie de răspuns fă modificările necesare pentru a te bucura din plin de ea.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Un războinic al luminii, înainte de a se angaja într-o lupta însemnată, îşi pune întrebarea: „Cât de mult mi-am dezvoltat abilităţile?”

El ştie că bătăliile pe care le-a dat în trecut au sfârşit totdeauna prin a-l învăţa câte ceva. Dar învăţămintele acestea l-au făcut pe războinic să sufere mai mult decât ar fi fost necesar. Nu doar o dată şi-a pierdut timpul, luptând pentru o minciuna. Şi a suferit pentru persoane care nu erau la înălţimea dragostei lui.

Învingătorii nu repetă aceeaşi greşeală. Tocmai de aceea războinicul îşi riscă inima numai pentru ceea ce merită.

Paulo Coelho în Războinicul Luminii, face  o sinteza a legilor morale necesare pentru a lupta.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 SCORPION

O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI

Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 30 CAPRICORN

DIRECTORII UNEI MARI FIRME SE ÎNTÎLNESC ÎN CONFERINŢĂ SECRETĂ

Dacă ai de luat o decizie importantă, aminteşte-ţi că nu eşti singurul implicat. Întreabă-ţi mintea, întreabă-ţi inima, întreabă fiinţa ta cea mai înaltă. Lasă-l pe cel mai înţelept din tine să ia decizia finală. Chiar dacă eşti într-o situaţie critică, nu trebuie să ai senzaţia că eşti singur. Întotdeauna există cineva care este gata să colaboreze cu tine pentru a rezolva situaţia. Trebuie doar să ştii să-l chemi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top