Previziuni pentru 9 noiembrie 2016

Ziua de astăzi este marcată de trecerea lui Marte în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 19 decembrie, în acest interval fiind destul de agresiv, acționând neașteptat, violent, fără prea multe menajamente. Apoi Nodul Nord revine la mișcarea retrogradă, după prânz, ceea ce va mai relaxa puțin atmosfera. Luna se află în semnul Peștilor, în conjuncție cu Neptun și în opoziție cu Nodul Nord, ea aduce o stare de confuzie, de tulburare, de straniu, pe de-o parte, declanșând datorită neatenției sau a lipsei de concentrare evenimente repetitive – prin care am mai trecut odată – sau chiar karmice.

Mercur este în semnul Scorpionului, guvernatorul zilei, pe care-l va părăsi sâmbătă, semn în care a avut conjuncția superioară cu Soarele. Mercur în semnul Scorpionului a lucrat în profunzime la mentalitatea noastră, a repoziţionat nişte informaţii, a lustruit nişte idei, a desfăcut sau făcut nişte intrigi în spatele uşilor închise, departe de ochii indiscreţi ai presei. Ce va apare de acum încolo ne va surprinde pe fiecare dintre noi dar şi la nivel general. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu am resimţit această perioadă deosebit de surprinzătoare, 24 octombrie – 12 noiembrie, acolo unde am avut aşteptări mari, s-a dovedit că nu erau justificate, acolo unde nu aşteptam nimic bun au apărut chestii interesante, iar de vreo două zile ceva în interiorul meu îmi spune că voi avea nişte experienţe interesante. Spre că această expunere vă va determina să analizaţi ceea ce este în jur dar şi în interior, să scrieţi ideile care vă vin şi să bucuraţi de frumuseţea a tot ce vă înconjură.

Lecţia acestei zile este aceea de a aprecia tot ce ni se dă, pentru că vine de la Dumnezeu. De multe ori ni se pare că aşteptăm prea mult ceea ce ni se cuvine, dar dacă ne gândim că şi noi, la rândul nostru nu dăm copiilor noştri lucruri pe care nu le apreciază pentru că nu ştiu să le utilizeze, şi atunci le pot strica, devine mai lesne de înţeles de ce ni se întâmplă toate acestea. Ceea ce aşteptăm, înainte de a ne fi dat, trebuie să învăţăm să avem grijă de el şi să-l  ştim să-l folosim în felul în care trebuie folosit, cu iubire şi atenţie. Deci totul depinde de noi, pentru a obţine ce ne dorim. Când forţăm lucrurile suferinţa este mai mare şi durerea mult mai adâncă.

Astăzi este sărbătorit Sfântul Nectarie Tămăduitorul, este o zi în care putem cere lui Dumnezeu Tatăl să ne ajute să ne vindecăm rănile sufletului şi emoţiile care ne împiedică să ne eliberăm de frică, teamă şi boală, dar mai ales să evoluăm. Exemplu că se poate acest lucru, dacă avem credinţă, este evident, prin toate minunile săvârşite de Sfântul Nectarie.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Dacă vă simţi un pic dezorientaţi amintiţi-vă ce a spus Omar Kayyam:

Priveşte cedrul mândru! Atâtea braţe are!
Dar nu ca să cerşească, ci ca s-adune soare.
Şi limbi nenumărate au nuferii şi crinii.
Vorbesc însă limbajul tăcerii şi al luminii.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 SCORPION

O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI

Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 SCORPION

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de „vedere”, care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că „viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori”, deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top