Previziuni pentru 22 noiembrie 2016

Marte, guvernatorul zilei este în inconjuncție cu Nodul Nord, ceea ce poate declanșa acțiuni neașteptate sau destul de violente care ne pot deturna de la ceea ce ne-am propus să facem. Este indicat să fim rezervați atunci când  decidem acțiuni sau activități în care avem nevoie de a ne utiliza forța: nu sunt recomandate deciziile importante și este bine să fim prudenți când suntem provocați, căci se pot declanșa conflicte extrem de ușor.

În prima parte a zilei, la primele ore, Luna este și ea conjunctă cu Nodul Nord, și implicit este în inconjuncție cu Marte, așa că este foarte probabil, să nu ne simțim în cea mai bună formă fizică, să ne putem concentra cu dificultate sau să ne simțim ușor depresivi. Este o stare care ne poate urmări toată ziua dacă nu încercăm să ne găsim motivații interioare importante pentru a acționa.

Apoi Luna este deosebit de activă, ceea ce face ca noi să trecem prin stări extrem de schimbătoare, de la empatie și înțelegere, la violență verbală și atitudine agresivă.

Cu siguranță sextilul Mercur Jupiter, ne ajută astăzi să facem o mulțime de speculații, să fim abili în activitățile comerciale, dar cu o tentă de exagerare în ceea ce privește distracția sau activitățile recreative.

Să nu uităm că este foarte activă cuadratura Jupiter Pluton, un aspect de o duritate mare, care poate genera conflicte importante la nivel mundan sau social, poate aduce lupte de putere, tendința de control și o stare de presiune extremă. Este important să ne găsim punctul de echilibru în ceva, pentru a ne putea reface forțele și pentru a putea depăși tensiunea din exteriorul nostru. Lipsa de încredere în propriile resurse, ne face ținte sigure pentru a fi manipulați.

Este nevoie probabil de pace lăuntrică și acceptarea cu mulțumire a ceea ce se numește destin, în sensul înțelegerii a unei ordini universale, care funcționează așa cum este planificată, implacabil. De aceea pe de o parte potența personală trebuie substanțializată și de aceea avem nevoie de focalizare. Pe de altă parte mulți dintre noi avem cunoaștere, suntem foarte interesați și dotați intelectual, acum este însă nevoie și de înțelegere a ceea ce știm, de desăvârșire și abstractizare. Pe scurt este vorba despre schimbare, adică despre învățarea organizării și a privirii holistice, fără de care nu vom putea face parte din viitor.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 SĂGETĂTOR

VETERANI AI ARMATEI, ÎN RETRAGERE, SE ADUNĂ CA SĂ DEPENE AMINTIRI

Întâlnirile cu prieteni vechi, cu vechi colaboratori, camarazi, colegi, pot fi bune momente pentru a-ţi aminti cum au evoluat lucrurile şi ce progrese ai făcut de atunci. Este loc de progres în continuare, dar dacă ai uitat cumva şi te-ai oprit în loc, aparent copleşit de dificultatea problemelor curente, aminteşte-ţi că au existat probleme şi în trecut, şi alături de ceilalţi ai ştiut să acţionezi şi să le depăşeşti, deci nu ai de ce să crezi că astăzi nu mai există soluţii.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 10 VĂRSĂTOR

O POPULARITATE CARE SE DOVEDESTE TRECATOARE

Impresia pe care o faci altora este o stare trecatoare daca ea nu face parte din fiinta ta launtrica, astfel incat sa o poti genera permanent si fara efort. Adesea trecem prin situatii in care provocam impresii puternice, iar a doua zi toata lumea pare ca a uitat deja. Emotiile sunt stari foarte mobile, oamenii trec usor de la una la alta, si ceea ce ramane sunt actiunile lor. Nu te ambala pentru ceea ce maine poate parea un vis. Ai grija de lucrurile stabile din viata ta, cu care traiesti in fiecare zi, si bucura-te de urcusuri si de coborasuri cu aceeasi liniste, fiindca si unele si altele sunt doar etape pe un drum mai lung.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top