Previziuni pentru 26 noiembrie 2016

Azi se formează cuadratura exactă dintre Pluton și Jupiter, ea aduce primele semnale intense asupra unor schimbări majore care au loc la toate nivelurile și planurile. Evident acestea se vor reflecta mai ușor în exterior, în lumea politică sau economică, dar de fapt reprezintă semnale pentru fiecare dintre noi. Venus este implicat în acest aspect, fiind alături de Pluton, ceea ce sugerează că valoarea noastră, calitățile personale sunt cele care ne vor ajuta să depășim aceste dificultăți. Luna din semnul Balanței este alături de Jupiter, în acest fel cumva vom percepe sau simți acolo unde este nevoie să punem în aplicare mecanismele de apărare, sau unde este nevoie să apelăm la persoane avizate, specializate, pentru a ne îndruma.

Aceste aspecte ne aduc un comportament impulsiv, exploziv, lipsă de răbdare, de aceea ar trebui să fim extrem de prudenţi şi atenţi, să conducem preventiv şi să nu încercăm să forţăm lucrurile care nu ne ies. Influenţa lui Jupiter, face ca noi să exagerăm, să nu ne cunoaştem limitele, să ne pierdem discernământul, lăsându-ne duşi de valul emoţiilor, evident de necontrolate sau lipse de fapt de un fundament real. De aceea este potrivit să nu ne propunem să negociem sau să ne spunem punctul de vedere în chestiuni deja inflamate, să facem cât mai puţine discuţii, indiferent în ce domeniu, căci riscul de a degenera este foarte mare. Practic toate frustrările noastre vor să iasă, să erupă, suntem ca aricii şi gata de luptă, pentru te miri ce fleac.

În relaţii, mai ales seara, pot apare discuţii din fleacuri, Luna este în cuadratură cu Venus, nu este momentul astăzi, evitaţi cu abilitate provocările de a vă expune punctul de vedere, sau sublimaţi toate aceste tensiuni prin activităţi creative, artistice sau sport şi mişcare.

Chiar avem tendinţa de a exagera în ceea ce privesc relaţiile cu ceilalţi, de aceea este bine să nu ne străduim să avem prea multe contacte sau întâlniri, mai degrabă să o facem cu persoanele care au aceleaşi scopuri sau idei ca noi.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Nu fi preocupat de ceea ce alţii fac sau lasă ne făcut. Nu e respon­sabilitatea ta de a evalua gândurile sau faptele lor. Doar atât: fii respon­sabil pentru modul în care gândeşti şi acţionezi tu.

Căci, dacă gândeşti şi acţionezi cu Dumnezeu, îi vei influenţa pe alţii, fără a rosti un singur cuvânt. Iubirea de aproape poate fi găsită doar asumându-ţi responsabilitatea pentru tine însuţi. Fă cât poţi pentru tine însuţi şi pentru alţii şi lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 SĂGETĂTOR

O BUFNIŢĂ BĂTRÂNĂ ÎNTR-UN COPAC

Mai multă înţelepciune dobândesc aceia care tac şi observă atent, şi reflectează profund la ceea ce văd, decât aceia care se lasă imediat copleşiţi de emoţii, privesc lucrurile superficial şi refuză să cugete mai atent la ele. Învaţă să vezi lucrurile cu detaşare, dintr-un punct de vedere în care te poţi ridica mai presus de ele, şi vei putea să vezi situaţia în ansamblu, şi chiar soluţionarea ei.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 18 SĂGETĂTOR

COPII CURAŢI CU PĂLĂRIUŢE DE SOARE

Inocenţa sau neştiinţa noastră are nevoie de protecţie uneori, atunci când unele lucruri depăşesc puterea noastră de înţelegere. Când venim de la întuneric, trebuie să ne adaptăm treptat la lumina Soarelui ca să ajungem să vedem bine. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ne temem de lumina, de cunoaştere, ci doar că este nevoie de abordarea ei în ritmul în care nu ne va răni. Dacă laşi un cuţit pe mâna unui copil, el se poate răni din neştiinţă sau din neatenţie, dar un om matur poate învăţa să sculpteze cu el în lemn adevărate capodopere. Trebuie să căutăm să ne maturizăm ca să putem folosi bine adevărurile puternice ale vieţii.

ASPECTELE ZILEI
Venus în conjuncţie cu Pluton în Capricorn

Acest aspect ne indică momentul în care în viaţa noastră sentimentală trebuie să facem transformări profunde, prin renunţarea la obişnuinţe şi atitudini. Altfel pot apare evenimente care să ne oblige să ne schimbăm atitudinea, sau să renaştem în planul iubirii  individuale. De fapt este momentul în care vom fi obligaţi să ne exteriorizăm sentimentele. Putem spune că este  o perioadă de declin şi renaştere, de fantasme în care iubirea este resimţită ca o fatalitate. Stă în puterea noastră modul în care folosim această conjunctură astrală,  funcţie de dorinţele şi idealurile noastre.

În plan material se pot pune bazele unor structuri durabile, profunde, cu rezultate financiare satisfăcătoare.

De aceea aspectul de conjuncţie dintre Venus şi Pluton ne poate aduce instinctul de finalizare, atunci când simţim nevoia să încheiem lucrurile într-un fel sau altul. De aici poate apare distrugere ideilor fixe, sau a atitudinilor care provoacă durere. La nivel subtil se poate constat o tendinţă de manipulare a persoanei mai slabe din cuplu sau o accentuare a sentimentului de posesivitate. Cert este că relaţiile sunt foarte importante în această perioadă, pentru noi toţi, de aceea acordaţi răgazul necesar pentru a vă simţi împliniţi şi mulţumiţi de viaţa voastră sentimentală, emoţională şi amoroasă.

Renunţaţi la spaimele vechi, eliminaţi motivaţiile personale dubioase, justificările, şi manifestaţi-vă cu toată sinceritatea de care sunteţi capabili sentimentele şi dorinţele. Trăiţi cât mai intens relaţia bucurându-vă de orice gest.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top