Previziuni pentru 28 noiembrie 2016

Întreaga zi Luna este fără direcție, în plus ea este plasată în semnul Scorpionului, ceea ce ne permite o bună conexiune cu subconștientul, o intuiție remarcabilă și capacitate de concentrare doar pe ceea ce este important pentru fiecare în parte. Din acest motiv exteriorizarea și relațiile sociale pot decurge cu dificultate, fiind indicate doar acțiunile administrative, organizatorice, studiul, cercetare sau activitățile cu persoane care au aceiași gândire, sau au aceleași proiecte în care sunt implicate. Conjuncția Lună Lilith, de dis de dimineață, poate genera situații delicate sau aparent dificile dar care vor depășite cu succes, mai ales dacă ne folosim luciditatea și calmul, și avem credința că nu ni se dă nimic să facem din ceea ce nu putem. Totuși este nevoie de prudență la condus, în călătorii sau atunci când este nevoie să luăm decizii importante. Suntem înainte de momentul de Lună Nouă, energia noastră fizică este scăzută, avem mai multă nevoie de odihnă decât deobicei, dar, în același timp, putem decide să încheiem o etapă, pentru a începe una nouă. Este o zi importantă, căci ni se închid ferestrele și ușile deschise, și suntem noi, cu noi înșine, tocmai pentru a putea înțelege ceea ce este important și a permite unui nou ciclu să se instaleze în viața noastră. Emoţiile pe care le simţim în suflet, sunt importante, acestea sunt primele repere care ne pot îndruma pe călătoria vieţii sau în acţiunile imediate. Uneori este necesar să le împărtăşim altora, ca să le furnizăm şi lor repere utile, şi dacă întârziem prea mult acest lucru, se poate să fim forţaţi ca să le împărtăşim brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să învăţăm să ne comunicăm emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

Va trebui să înţelegem că nu trebuie să-i judecăm pe cei din jur, pentru că în această perioadă vom trăi şi noi aceleaşi sentimente, acelea de a fi judecaţi; să înţelegem că trebuie să avem răbdare cu oamenii să le ascultăm când îşi exprimă adevăririle interioare.

Toate activităţile mentale şi gândurile vor fi orientate pentru a ne descoperi natura fundamentală a fiinţei şi destinul. Vom avea o manieră intelectuală de abordare a propriilor probleme. Vom avea o capacitate acută de observaţie care va interpreta critic orice. Se poate spune că vom avea limba ascuţită. Vom avea o mare putere de a ne concentra, dar şi o mare putere de a trata orice subiect în profunzime. Putem rezolva problemele dificile cu care ne vom confrunta într-o manieră practică, eficient, ştiind întotdeauna cum să facem, deseori surprinzând prin soluţiile adoptate.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Fă ca zilele şi nopţile tale să reflecte cea mai înaltă idee care se află în tine. Permite momentelor tale de Acum să fie umplute de extazul grandios al lui Dumnezeu manifestat prin tine.

Fă-o prin exprimarea Dragostei tale eterne şi necondiţionate pentru toţi cei a căror viaţă o atingi.

Fii o lumină în întuneric şi nu-l huli.

Fii cel care aduce lumina.

Asta şi eşti.

Aşa să fie. Neale Donald Walsch

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 SĂGETĂTOR

UN JOC DE CRICKET

CUPIDON BĂTÂND LA UŞA UNEI INIMI OMENEŞTI

Dacă ai senzaţia că toţi în jurul tău sunt reci şi lipsiţi de afecţiune, atunci priveşte-te în oglindă: eşti tu însuţi deschis şi plin de afecţiune faţă de ceilalţi? Mulţi au impresia că trebuie să afişeze permanent o figura gravă, sobră, dură, ca să nu permită altora să devină prea apropiaţi sau prea familiari, sau ca să impună respect, dar aceasta nu face decât să-i îndepărteze tot mai mult de cei din jur, şi astfel ei îşi ridică singuri ziduri în jurul inimii lor, între care devin prizonieri. Dar fericiţi sunt cei care ştiu să deschidă uşa inimii lor!

GRADUL SABIAN AL LUNII – 23 SCORPION

UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)

Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top