Previziuni pentru 30 noiembrie 2016

La mulți ani celor care poartă numele Sfântului Andrei!

Azi este serbat Sfântul Andrei, el reprezintă o trecere, se află la cumpăna dintre anotimpuri și la hotarul dintre ceea ce este văzut și ceea ce este nevăzut, sau cum spun unii, la cumpăna dintre vii și morți,se presupune ca în această zi/perioadă, Dacii serbau anul nou. De aceea indiferent de ceea ce credem sau serbăm, această zi are o încărcătură specială; este un moment în care avem de înțeles ce putem schimba, ce nu ne este necesar, să decelăm, metaforic vorbind, ceea ce este viu – adică prezent și necesar, de ceea ce este mort, adică lipsit de importanță, învechit, trecut. Planetele ne ajută să înțelegem toate acestea, mai ales pentru că Luna aflată în semnul Săgetătorului, este conjunctă cu Saturn. În acest fel avem capacitatea de a percepe, de a simți ceea ce este actual și de a lăsa să se închidă ceea ce este trecut. Această conjuncție reprezintă un ciclu lunar, deci este cumva cea care stă la baza vibrației închiderii acestui an calendaristic, dar, reprezintă și posibilitatea de a percepe și a conștientiza toate acestea, de a înțelegerii și maturizării fiecăruia dintre noi.

Mercur guvernatorul zilei ne ajută să învățăm, să ne adaptăm, să ne mișcăm în direcția potrivită. Această influență nu vine de la sine, ci prin evenimente care apar brusc, ele fiind semnale a ceea ce avem de înțeles, sau de învățat. De aceea este important să fim atenți la toate amănuntele și detaliile, să nu neglijăm nici un semn, căci fiecare își are rostul său tainic, ce trebuie descifrat.

După ora 16.45 Luna este fără direcție, așa că este indicat ca după această oră să fim prudenți, să evităm excesele, să stăm în locuri liniștite, acasă sau cu cei dragi, să evităm agitația sau discuțiile importante.

Soarele este în cuadratură cu Neptun, este nevoie de a nu forța, de a crede și a-L lăsa pe Dumnezeu să lucreze. Acest aspect poate declanșa sau poate fi răspunsul la acțiuni cu o doză mare de neclaritate sau incertitudine declanșate în luna septembrie, și față de care nu am făcut nimic pentru a ne elucida. De aceea acum pot apare semnale și acțiuni care se ne oblige să facem ajustări, acolo unde am avut concepte difuze, unde am generat confuzie sau unde am fugit de responsabilități. În situaţiile critice putem avea impresia că ne îndreptăm spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai putem vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă ne lăsăm pradă emoţiilor, avem mari şanse să ajungem exact în situaţia de care ne temem.

Rezolvarea este simplă, când şansa ne surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, să ne asigurăm că vom şti să folosim bine acea bogăţie şi că nu ne vom lăsa distruşi de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. De aceea este important ce ne dorim, sau ce facem cu dorinţele noastre când ele se împlinesc, să nu ne dorim câştiguri imense dacă nu ştim limpede la ce le vom folosi în aşa fel încât să nu ajungem nefericiţi din cauza lor.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Opusul dragostei nu este ura ci apatia – indiferenţa  faţă de nevoile celor din jur. Fără dragoste lumea ar fi asemenea unei grădini neîngrijite în care nici o floare nu înfloreşte.

S-ar putea ca persoana pe care urmează să o întâlneşti să fie un om cu inima frântă, dăruieşte-i puţină iubire.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 SĂGETĂTOR

O MAMA ÎŞI CONDUCE COPILAŞUL, PAS CU PAS, ÎN SUS PE TREPTE

Cineva trebuie să ştie să-i ajute şi pe cei mai puţin experimentaţi. Aşa cum fiecare om a fost ajutat, din primii săi ani, să descopere tainele vieţii şi să meargă pe picioarele sale, la fel fiecare este dator să-i ajute pe alţii atunci când li se oferă ocazia. Iar cei care au nevoie de ajutor ar trebui să ştie că există, întotdeauna, cineva de la care pot cere acel ajutor. Trebuie doar să-l caute.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 27 SĂGETĂTOR

VIZIUNEA SCULPTORULUI PRINDE FORMĂ

Dacă te aştepţi ca dorinţele tale să se împlinească instantaneu, fără prea mult efort, atunci poţi avea mult de aşteptat. Dar dacă ştii să lucrezi consecvent, riguros, atent la detalii, cu răbdare şi abilitate, atunci cu fiecare zi te poţi apropia de împlinirea viziunii tale. Oricât de greu ar părea de atins un obiectiv, el poate fi atins de către acela care nu stă pe loc, ci se apropie de el cu fiecare clipă. Marile realizări se ating făcând măcar câte puţin în fiecare zi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top