Previziuni pentru 7 decembrie 2016

De câteva zile mi-am uitat încărcătorul la laptop și nu am putut lucra. Astăzi Marte este în sextil descrescător cu Uranus, în principal nu este un aspect rău, doar că el se formează într-un context mai delicat în sensul că Marte este în cuadratură cu Lilith, așa că ceea ce ar fi trebuit să fie reacțiile noastre firești la mediul exterior, devin niște manifestări dure, care au în spate tendințe războinice. Așa că reacțiile firești se pot transforma în tendințe cu adevărat violente. În plus este și Primul Pătrar.

Este o zi critică, în sensul că orice activitate în care suntem implicaţi necesită decizii, sau alţii iau decizii în legătură cu noi.  Oricum luarea deciziei este dificilă dacă ne confruntăm cu probleme emoţionale, de multe ori părând depăşiţi de situaţii. Cel mai important este însă să acţionăm, să ne hotărâm, pentru că altfel ne vom simţi supuşi compromisului. Metaforic vorbind, se poate spune că seminţele ideilor şi proiectelor noastre pe termen lung încep să germineze. Acum avem prilejul să vedem dacă lucrurile merg aşa cum ne-am propus. Dacă evaluarea este dificilă, trebuie să ne ghidăm după ceea ce simţim: mulţumire în derularea lucrurilor şi împăcare cu ceea ce promit ele în continuare? Dacă nu, atunci este cazul să decidem ajustări importante pentru a corecta ce a fost greşit sau ce nu funcţionează aşa cum am dorit, doar că la nivel raţional, ideatic.

Tot astăzi Venus trece în semnul Vărsătorului, imaginația noastră devenind mult mai evidentă, atât în bine cât și în rău, Venus în acest fel susținând acțiunile marțiene. În acelaşi timp este şi o mare dorință de libertate, dar şi creativitatea este mare, pretenţiile noastre sunt mari. Acum totul ne pare mare, copleşitor vrem lucruri mărețe si ciudate. De aceea strădania noastră este spre originalitate si spre ciudățenie, dar atenţie, această dorință poate să fie atât de hotărâtoare si de puternică simţim nevoia de a fugii.

De multe ori apar descoperiri bruște, imagini fulger, declicuri. Este important să păstrăm acest „fulger”, aceste declicuri, si să avem încredere în ele. În mitologie fulgerul spiritual se leagă de Prometeu, de aceea  este posibil să avem vise si imagini ajutătoare, putem avea viziuni excelente, bruște, care ne ajută să ne ridicăm la înălțimi si să coborâm în adâncuri, dar  suntem capabili şi de un salturi uriaşe. Atunci vom constata că pur si simplu ne cresc aripile, dar avem nevoie de încredere.

De la ora 16.00 Luna este fără direcție, ceea ce ne poate aduce o după-amiază și o seară deosebită, căci putem avea o înțelegere profundă asupra multor lucruri importante din viața noastră.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Un novice vorbea cu dispreţ despre aviditatea şi violenţa oamenilor din lume”. Maestrul îi spuse: „Îmi aduci aminte de lupul care trecea printr-o perioadă de bunătate şi care, văzând o pisică fugind după un şoarece, se întoarse spre lupul care-l însoţea şi-i spuse indignat: „N-ar fi oare timpul ca să facă cineva ceva pentru a pune capăt acestei urmăriri?”

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 SĂGETĂTOR

PESCĂRUŞI ZBOARĂ ÎN JURUL UNEI BĂRCI, CĂUTÂND HRANA

Dacă ai senzaţia că există un singur loc sau o singură zonă din care îţi poţi trage energia pentru această viată, atunci te condamni să depinzi de acea resursă limitată. Depinde numai de tine să ajungi capabil de a găsi resurse noi, prin învăţare, prin deprinderea unor activităţi şi abilităţi noi, şi mai ales prin perfecţionarea continuă a aptitudinilor tale native. Hrana de care ai nevoie pentru a-ţi continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijezi să-ţi hrăneşti sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă eşti o pasăre, stomacul supraîncărcat iţi va îngreuna zborul.

GRADUL SABIAN AL LUI  MERCUR – 6 CAPRICORN

UN PROFET ÎNVĂLUIT VORBEŞTE, ÎNTĂRIT DE PUTEREA UNUI ZEU

Uneori viitorul ni se dezvăluie printr-o frază care ne izbeşte, printr-un eveniment care ne face să avem sentimentul lucrurilor care vor veni, sau printr-un om care ştie să trezească în alţii credinţa şi convingerea lucrurilor care se vor întâmpla. Daca tu însuţi ai o viziune clară şi poţi să vezi lucrurile în lumină, atunci poţi vedea şi poţi spune ce va fi cu multă precizie. Dar pentru asta trebuie să renunţi la prejudecăţi şi dorinţe subiective, şi trebuie să înveţi să vezi lucrurile în ansamblu, ridicându-te mai presus de viziunea limitată a omului obişnuit.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top