Previziuni pentru 9 decembrie 2016

Aspectul cel mai evident al zilei de astăzi este cuadratura dintre Marte și Lilith, este nevoie de foarte mult calm pentru a face față provocărilor și tensiunii interioare generată de nemulțumiri acumulate, de fel de fel de sentimente ascunse. Riscul de a izbucni este maxim și de aici până la conflicte deschise nu este decât un pas. Luna este și ea în semnul Berbecului așa că modul nostru de a ne manifesta emoțiile este destul de violent sau foarte direct, ceea ce evident poate fi deranjant pentru cei din jur. Ea formează cuadratură cu Pluton și Mercur și conjuncție cu Uranus, ceea ce evident va amplifica și mai mult tenta de explozivitate a acestei zile. Partea bună este aceea că Soarele este în trigon crescător cu Luna și că Jupiter în sextil cu Soarele, în acest fel avem posibilitatea de a ne orienta acțiunile foarte exact și eficient spre acele proiecte de actualitate în care suntem implicați și să primim sprijinul necesar continuării lor.

Ca mesaj general este important să ştim că în general avem o mai mare putere de convingere, că ne putem implica în negocieri şi putem să susţinem fără efort orice fel de discuţii. În principal vom avea multe relaţii care vor juca un rol important în viaţa noastră. Prietenii şi afinităţile se vor baza mai mult pe latura noastră intelectuale şi pe raţiune, decât pe sentimente. În general ne vom putea adapta uşor circumstanţelor şi vom fi foarte sociabili.

Venus,orientează vibrația zilei în plan sentimental, reducând multora dintre noi tendinţa de a privi mai superficial viaţa de cuplu, aducând mai multă profunzime şi maturitate, dar la extremă o răceală şi o distanţare, acelora dintre noi care se tem să nu devină vulnerabili dacă îşi manifestă iubirea. Ea ne va orienta acţiunile către aspectele exacte, făcându-ne mai interesaţi de problemele importante, aducând o maturitate vieţii sentimentale şi profunzime sentimentelor. Să ţinem cont de ceea ce ne spune Îngerul nostru Păzitor: „Petrece-ţi timpul făcând activităţi care se potrivesc cu cele mai înalte intenţii ale tale. Lasă-te angrenat în lucruri pe care intuiţia îţi spune să le faci. Aceste lucruri vor deveni vindecătoare pentru tine şi te vei bucura făcându-le sau, dacă nu sunt cele bune, le vei înlătura cu uşurinţă. ” Îngerii m-au determinat să am încredere în ce-mi spune inima. Ei m-au asigurat că va fi mai bine pentru mine să renunţ să fac un lucru care nu se potriveşte cu aspiraţiile mele adevărate. Am aflat foarte repede că îngerii au dreptate!

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Este o zi minunata pentru meditaţie în pacea, armonia şi liniştea pe care o vom simţi fiecare dintre noi. Este bine să mulţumim pentru această frumoasă zi, şi să ne bucurăm de ea cât de mult putem.  În plus, este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 SĂGETĂTOR

COPII CURAŢI CU PĂLĂRIUŢE DE SOARE

Inocenţa sau neştiinţa noastră are nevoie de protecţie uneori, atunci când unele lucruri depăşesc puterea noastră de înţelegere. Când venim de la întuneric, trebuie să ne adaptăm treptat la lumina Soarelui ca să ajungem să vedem bine. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ne temem de lumina, de cunoaştere, ci doar că este nevoie de abordarea ei în ritmul în care nu ne va răni. Dacă laşi un cuţit pe mâna unui copil, el se poate răni din neştiinţă sau din neatenţie, dar un om matur poate învăţa să sculpteze cu el în lemn adevărate capodopere. Trebuie să căutăm să ne maturizăm ca să putem folosi bine adevărurile puternice ale vieţii.

GRADUL SABIAN AL LUI  VENUS –  2 VĂRSĂTOR

O FURTUNĂ NEAŞTEPTATĂ

În momentele când lucrurile par să scape de sub control şi te simţi ameninţat din multe direcţii, consideră că ai de trecut un examen în care trebuie să dai dovadă de calm şi atenţie. Astfel vei putea să vezi limpede soluţiile, fie recunoscând unde ai greşit şi astfel te-ai expus la riscul furtunii, iar acum îţi plăteşti greşeala sau trebuie s-o repari, fie ca să găseşti soluţii pentru a te pune la adăpost, pentru a-i ajuta pe alţii sa-şi găsească pacea, sau pentru a preveni pe viitor astfel de situaţii. Nu uita că, după orice furtună, vine şi vremea bună!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top