Previziuni pentru 11 decembrie 2016

Astăzi este acea zi din an în care Soarele și Luna se află în poziții bune, adică Luna este în exaltare și Soarele în trigonocrație, cu toate acestea se poate spune că între ele nu este o acțiune conjugată, ci că fiecare transmite o energie constructivă, rămânând la latitudinea fiecăruia dintre noi cum o folosește. În sensul că ne este ușor să conștientizăm, să fim prezenți, și, la fel de ușor se poate spune că putem materializa, totul este să îmbinăm materializarea cu conștientul, adică să facem acțiuni concrete, materiale, conștiente. Seara mai se formează un aspect interesant și anume Tripura sundari, iar cu Luna în Taur acest aspect este foarte feminin, sentimental, ne ajută să putem să ne exprimăm toate sentimentele, să fim în armonie și pace sufletească. Concomitent Luna formează opoziție cu Lilith, ceea ce poate provoca destul de multe manifestări emoționale, o intensă stare de nemulțumire, cumva acest aspect contrastând. fiind paradoxal față de cel anterior. Ce poate rezulta? Momente de sinceritate dureroasă, de căutare a unor răspunsuri față de care nu suntem pregătiți să le primim, de provocări și tentații. Fiecăruia nu-i rămâne decât să aleagă ceea ce are de făcut.

Ziua de astăzi, la nivel concret, practic, se anunţă foarte armonioasă şi împlinită. În schimb la nivel subtil, simţim nevoia să acţionăm, să schimbăm lumea, să fim altfel decât ne manifestăm. De fapt este o zi puternică mai ales dacă dorim să ne schimbăm natura interioară. De aceea nu este indicat să fim închişi ar trebui să luptăm curajos pentru a ne  pune în practică idealurile noastre, dar mai ales să acţionăm numai pe căi cinstite şi nobile.

Este important să nu batem pasul pe loc, să acţionăm şi să luptăm pentru ceea ce ne-am propus fără a ne da bătuţi sau a renunţa din cauza unor mici dificultăţi. Este important să fim activi, pentru că este o zi în care vom reuşi fără probleme.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Sfinţii au experimentat cu folos importanţa îngerilor. Dacă am putea recunoaşte darul lui Dumnezeu în îngerii Săi, drumul nostru ar fi mai prompt, mai iute, mai sigur, cu mai puţine suferinţe şi cu certitudinea de a nu fi niciodată singuri. Chiar şi dacă comitem cele mai mari greşeli, îngerii noştri ne sunt mereu alături, gata să ne întărească, să ne mângâie, să ne ajute să cerem iertare.
Să învăţăm, deci, din experienţele lor şi să ne raportăm la îngeri cu aceeaşi încredere şi solicitudine, să ne bucurăm de acest dar pe care l-am primit şi noi, asemenea sfinţilor.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 SĂGETĂTOR

IARNA, OAMENI TĂIND GHEAŢA DINTR-UN IAZ, PENTRU VARĂ

Lucrurile nu vor fi mereu la fel, condiţiile vieţii se schimba permanent şi trebuie să fii pregătit pentru schimbările care vor veni. Prezentul este momentul în care îţi poţi crea un viitor bun, şi dacă îl neglijezi, trăind doar în umbra trecutului sau făcându-ţi griji inutile pentru viitor, ai toate şansele ca viitorul să te găsească nepregătit. Fă acum ce ai de făcut, pentru ca viitorul tău să fie asigurat. Nimic din ceea ce faci acum nu rămâne fără urmări, şi ai prilejul în prezent să faci numai ceea ce îţi va aduce roade bune în viitor.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 6 FECIOARĂ

UN CARUSEL CU CĂLUŞEI DE BÂLCI

Totul se desfăşoară în cicluri care se repetă, dar depinde de tine ca fiecare repetare să fie mai frumoasă. Dacă repeţi aceleaşi erori, repetările devin de-a dreptul chinuitoare, şi la fel viaţa ta. Nu trebuie să te laşi păcălit de jocul ameţitor al iluziilor care se perindă prin faţa ochilor tăi. Caută să priveşti în locul care dă stabilitate vieţii tale, şi să-ţi construieşti echilibrul lăuntric bazat pe valori care nu sunt afectate de roata vieţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top