Previziuni pentru 12 decembrie 2016

Încă înainte de răsărit Luna este fără direcție, și rămâne așa până la ora 15.00 în acest interval Soarele formează trigon cu Uranus și cuadratură cu Chiron, iar Venus este în opoziție cu Vesta. Aceste aspecte nu au efectul obișnuit, ele căpătând o tentă puternică de concretețe pe de o parte, iar pe de alta, rezultatele lor sunt mai dificil de descifrat. Așa că sentimentul de libertate sau de eliberare, adus de trigonul Soare Uranus, este mai puțin armonios, el determinându-ne să luăm niște decizii mai mult impuse, pentru a ne elibera. Pare destul de dificil de înțeles în acest moment ce a generat situațiile din jur, iar cuadratura Soare Uranus ne solicită multă atenție, în sensul unei gândiri profunde și a unor decizii mature care se impun destul de ferm.

În plus Luna este în cuadratură cu Pallas și cu Marte, aflate într-o conjuncție în formare extrem de interesantă, despre care vor scrie un articol separat, aspect care dă tenta de tensiune, de presiune, de nevoie de a face, de a acționa, destul de lipsiți de răbdare sau de empatie. Influenţa lor  este resimţită puternic mai ales la nivel subtil, dându-ne trăiri intense, emoţii puternice sau stări greu de definit. Oricum sunt trăirile noastre, ele ar trebui serios monitorizate, pentru că sunt purtătoarele unor mesaje extrem de subtile dar în acelaşi timp extrem de personale. Practic este o comunicare directă pe care o avem cu Îngerii păzitori şi nu numai.

După ora !5.00 Luna trece în semnul Gemenilor, și fiecare dintre noi are o stare mai detașată, doar că devenim mai agitați, mai lipsiți de răbdare, poate și mai indiscreți decât ar trebui.

Apoi Soarele formează trigon cu Ceres , aspect care continuă să ne determine să privim mai mult din perspectivă concretă, materială, eficientă, tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Nu este o zi uşoară, trebuie să fim pregătiţi pentru a o întâmpina cu mult calm, aşteptându-ne la situaţii paradoxale, dificil de înţeles sau imprevizibile. Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie.

Astăzi este Sfântul Spiridon, sfânt care a cunoscut greutăţile vieţii de familie şi a făcut nenumărate minuni pentru a-i ajuta pe oamenii simpli, obişnuiţi. El aleargă şi astăzi grabnic la cei care îi cer ajutorul, iar o altă minune este faptul că în fiecare an i se schimbă papucii cu care sunt încălţate sfintele moaşte, pentru că ei sunt uzaţi şi prăfuiţi. Sfintele lui moaşte se află în insula Corfu din Grecia.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Întotdeauna ego-ul nostru va fi în conflict cu ego-ul altei persoane. Este important să observăm şi să înţelegem acest lucru, să nu trecem peste ego-ul celeilalte persoane, sau să încercăm să ne facem propriul ego să dispară.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 SĂGETĂTOR

UN COPIL CU UN CÂINE, PURTÂND OCHELARI DE ÎMPRUMUT

Copiii sunt neştiutori în multe chestiuni practice în care maturii au dobândit deja experienţa. Dar tot ei se bucură de o cunoaştere la care maturii au renunţat treptat, pe măsură ce o înlocuiau cu ceea ce le ofereau părinţii lor. Astfel, copiii sunt siliţi să vadă lumea prin ochii celor maturi, deşi adesea instinctele şi intuiţia copiilor sunt ghizi mult mai buni decât experienţa lipsită de înţelepciune a unor părinţi. Este bine să-i dăm copilului încredere în el şi în percepţiile sale, şi să-l lăsăm să înveţe cât mai mult prin experienţe proprii, şi nu doar prin preluarea mecanică a experienţei celor dinaintea lui.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 26 TAUR

UN SPANIOL CÂNTÂND O SERENADĂ SENIORITEI SALE

Se spune că muzica înmoaie sufletele, le face mai sensibile, şi aşa este dacă observăm că, sub efectul muzicii, personaje de obicei rigide devin brusc mai sensibile, mai atente la ceea ce este în jur, şi pot chiar să îşi depăşească propriile limite. Nu degeaba muzica este folosită din vremuri străvechi în incantaţii magice şi ritualuri religioase. Puterea ei de a influenţa sufletele este enormă, şi fiecare trebuie să-şi aleagă o muzică pe măsură idealurilor sale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top