Previziuni pentru 17 decembrie 2016

Pare o zi liniștită, doar că suntem într-o perioadă în care totul se petrece mai mult în subteran, ascuns, nimic nu este la vedere. De aici și riscul de a ne păcăli sau de a nu face alegeri bune, dacă nu suntem extrem de precauți și atenți. Să duci o treabă la bun sfârşit  este la fel de important acum ca şi în trecut. Unul din motivele pentru care oamenii nu izbutesc să-şi termine proiectele este tentaţia drumului mai scurt pentru a economisi timp. Ei cred că aşa vor reduce efortul şi costurile, însă de cele mai multe ori scurtăturile sfârşesc într-o fundătură. Eşecul provine şi de la îndepărtarea de scopul iniţial.

Este interesant trigonul pe semne de foc care se formează, între Saturn din Săgetător şi Uranus din Berbec, sunt create toate premisele de a acţiona, dar suntem oarecum frânaţi din cauza temerilor şi fricilor, a ideilor preconcepute, a gândurilor şi părerilor celor din jurul nostru.

Acest aspect conferă ne ridică spiritului de observaţie, ne creşte starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. În plus face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi, câteodată,  trezeşte altruismul. Este posibilă atingerea stării de liniştire interioară şi calm profund în sfera mentală, amplificând puterea de concentrare, aducând o gândire practică, obiectivitate şi punctualitate

Această zi este favorabilă acumulării cunoştinţelor, studiului, mai ales pentru cei care doresc să înveţe, dar şi scrisului. Nu sunt indicate activităţile noi şi nici întâlnirile cu persoane noi, în general este bine să stăm cât mai retraşi şi să ne ocupăm de activităţile strict personale. Generozitatea ar trebui să ne însoţească întreaga zi  şi la fel altruismul.

După amiază atmosfera se mai relaxează şi suntem mai deschişi şi comunicativi, mai atenţi cu cei din jurul nostru.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Fiecare moment este fragil şi efemer. Oricât de frumoase ar fi, momentele din trecut nu pot fi păstrate. Oricât de plăcute ar fi, momentele din prezent nu pot fi menţinute. Oricât de dorite ar fi, momentele din viitor nu pot fi prinse. Cu toate acestea mintea este disperată să fixeze într-un singur loc tot ceea ce este dinamic: posedată de ideile din trecut, preocupată de imaginile din viitor, trece cu vederea adevărurile simple ale momentului prezent. Acela care poate să-şi dizolve mintea şi să-ăi dezvolte credinţa va avea imediat energia prezentului la picioarele sale şi claritatea la îndemână.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 SĂGETĂTOR

UN PURTATOR DE DRAPEL INTR-O BATALIE

Uneori trebuie sa fii purtatorul unui indemn la actiune, sau al unui simbol capabil sa-i mobilizeze pe ceilalti. Ideal este ca acest simbol sa fie si unul in care crezi din tot sufletul, in caz contrar risti sa fii doar un instrument pus fortat in slujba unei cauze care de fapt nu te atrage prea mult. Cu cat idealul tau este mai inalt, cu atat energia transmisa celorlalti este mai intensa, si efectele actiunii comune sunt mai puternice.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 20 SĂGETĂTOR

IARNA, OAMENI TĂIND GHEAŢA DINTR-UN IAZ, PENTRU VARĂ

Lucrurile nu vor fi mereu la fel, condiţiile vieţii se schimba permanent şi trebuie să fii pregătit pentru schimbările care vor veni. Prezentul este momentul în care îţi poţi crea un viitor bun, şi dacă îl neglijezi, trăind doar în umbra trecutului sau făcându-ţi griji inutile pentru viitor, ai toate şansele ca viitorul să te găsească nepregătit. Fă acum ce ai de făcut, pentru ca viitorul tău să fie asigurat. Nimic din ceea ce faci acum nu rămâne fără urmări, şi ai prilejul în prezent să faci numai ceea ce îţi va aduce roade bune în viitor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top