Previziuni pentru 18 decembrie 2016

Începe săptămâna guvernată de Saturn, ea este în sine, prin vibrația saturniană. destul de apăsătoare, în plus, începând de astăzi Mercur devine staționar retrograd, intrând în mișcarea aparent retrogradă de mâine de la prânz. Marte este în grad anaretic și este nevoie de multă prudență în acțiuni, riscul unor descărcări karmice fiind extrem de mare.

Saturn, guvernatorul săptămânii este în trigon cu Uranus ceea ce ne aduce un fel de echilibru sau de stabilitate mai ales la nivel rațional, fiind foarte lucizi și focusați pe ceea ce este important și ne reprezintă. Alături de Uranus se află și Ceres, o combinație destul de stranie, care ne determină să oscilăm în decizii, adică să alegem dacă ceea ce avem de făcut trebuie să se bazeze pe latura concretă și practică, de moment sau pe evenimente cu un orizont destul de lung de așteptare.

Este o tendinţă de libertate, aflată deocamdată la stadiul de dorinţă, în fiecare dintre noi. Aceasta însă nu o vom putea obţine decât dacă înţelegem exact legile universului şi ne armonizăm cu el. Este vorba despre cuvinte ca vibraţii, altruism, astrologie, sistem planetar, libertatea spiritului, prin eliberarea de teamă.

Sunt perioade când lucrurile se petrec peste noapte, ca iarna atunci când la culcare totul este normal iar a doua zi de dimineaţă totul este alb şi acoperit de zăpadă, fără să ai nici o legătură cu asta, totul producându-se în cel mai miraculos mod. Totul este să îl accepţi şi să mergi cot la cot cu el, fără să opui rezistenţă. Meditează la câte noutăţi au apărut în viaţa ta şi bucură-te de ele.

Trăim aspecte şi momente de o mare încărcătură emoţională, extrem de subtile, dar şi transformatoare.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Ca sa să acorzi atenţie unei persoane sau unei situaţii, trebuie să fii prezent pentru tine însuţi, pentru cealaltă persoană, cât şi pentru situaţia respectivă. Ca să fii prezent, nu poţi avea un program numai al tău.

Dacă te aştepţi la ceva de la tine însuţi, de la altul sau de la o situ­aţie în general, nu poţi fi pe deplin atent în acel moment. Capacitatea ta de a fi atent depinde de faptul că ai sau nu o minte deschisă, o minte li­beră de judecăţi şi de aşteptări.

La fel de important este să ai o inimă deschisă, ceea ce necesită compasiune pentru tine însuţi şi pentru alţii, cât şi iertare pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. A avea o inimă deschisă înseamnă a-i aborda pe alţii ca pe nişte egali şi a căuta condiţii propice comunicării pentru ca să ajungeţi la apropiere şi comuniune.

Uşa către iubire se deschide şi se închide în măsura în care îţi des­chizi şi îţi închizi mintea şi inima.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 SĂGETĂTOR

VIZIUNEA SCULPTORULUI PRINDE FORMĂ

Dacă te aştepţi ca dorinţele tale să se împlinească instantaneu, fără prea mult efort, atunci poţi avea mult de aşteptat. Dar dacă ştii să lucrezi consecvent, riguros, atent la detalii, cu răbdare şi abilitate, atunci cu fiecare zi te poţi apropia de împlinirea viziunii tale. Oricât de greu ar părea de atins un obiectiv, el poate fi atins de către acela care nu stă pe loc, ci se apropie de el cu fiecare clipă. Marile realizări se ating făcând măcar câte puţin în fiecare zi.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 5 FECIOARĂ

UN OM DEVENIND CONŞTIENT DE SPIRITELE NATURII ŞI DE ENERGIILE SPIRITUALE, INVIZIBILE DE OBICEI

Realitatea include lucruri, fiinţe şi energii nevăzute. Dacă uiţi acest lucru, te condamni să trăieşti în iluzia unei realităţi limitate la ceea ce se poate vedea, auzi şi pipăi. Putem să construim orice schemă logică, orice filtru realist prin care să percepem şi să interpretăm realitatea, dar asta ne va lăsa să vedem numai ceea ce poate trece prin acest filtru. Însă mintea şi intuiţia noastră simte că este mult mai mult decât atât.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top