Previziuni pentru 13 ianuarie 2017

O zi de armistițiu, aparent, ea seamănă mai mult cu un fel de înghețare a tuturor acțiunilor, fără un motiv înțeles. Asta pentru că la nivel subtil se iau decizii majore, se pregătesc mișcări importante, este ca un fel de liniște de dinaintea furtunii. Fiind vineri, este important să ne căutăm liniștea și pacea interioară ocupându-ne de toate acele probleme importante din punct de vedere spiritual.

Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci reflecţiile, meditaţia sau cercetarea personală sunt extrem de potrivite.

Îngerii Emanaţiilor Umane ne aduc în faţa ochilor lumea pe care noi am creat-o. Probabil că nu ne va place şi ne vom simţi tensionaţi, dar este reflexia gândurilor noastre. Dacă veţi gândi lucruri frumoase sau vesele vor apare în faţa voastră situaţii de acest fel. Deci stă în puterea noastră de a ne crea ziua. Încercaţi să o faceţi cât mai luminoasă plină de cântec şi iubire.

Este o zi pe care ar trebui să o dedicăm sufletului nostru, în care ar trebui să ne ocupăm de noi, să dăm importanţă simţurilor noastre. Este bine să vă dedicaţi măcar  câteva ore pentru a

vă analiza viaţa şi evenimentele din ultima perioadă. Ne putem construi diferite planuri, putem finaliza lucrurile începute. Este important ca toate gândurile noastre să fie luminoase, să ne dorim atât nouă cât şi altora numai lucruri bune şi frumoase.

Este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Ceea ce ați pierdut vi se va înapoia, dragii mei, toate darurile voastre pe care le-ați avut și nu le mai găsiți. Redescoperiți-le, luați-le pe fiecare în parte. Primiți-le cu recunoștință. Nu desconsiderați nimic. Noi suntem aici ca să va iubim, ca să vă stăm alături, și vă vorbim din chiar inima voastră.
Faceți în așa fel încât să faceți din aceasta lume un Paradis, și să aduceți bucurie și lumină copilului care plânge în fiecare dintre voi.
Mare va fi bucuria voastră atunci când veți ști cum să iubiți și cum să creșteți micuța pasare care cântă în voi înșivă…

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 CAPRICORN

O FEMEIE INTRÂND LA MĂNĂSTIRE

Există momente când este necesar să fii singur pentru o vreme, cu tine însuţi, eliberat de grijile cotidiene şi atent doar la ceea ce se întâmplă în sufletul tău. Rezervă-ţi, în viaţa ta, un timp pentru a fi cu tine însuţi. Ar putea fi un sfert de oră pe zi, sau ar putea fi o zi pe lună, după cum simţi nevoia. Uneori asemenea momente îţi pot fi impuse de situaţiile trăite. Foloseşte-le la maximum, fiindcă îţi sunt date ca să te regăseşti pe tine însuţi independent de lucrurile care îţi umplu viaţa de obicei.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS  – 11 PEȘTI

OAMENI MERGÂND PE O CALE ÎNGUSTĂ ÎN CĂUTAREA ILUMINĂRII

Fiecare este liber să-şi caute fericirea în felul său, cu singura condiţie de a nu face rău altora. Pe unii oameni, drumul vieţii îi poate conduce prin locuri greu de străbătut, evitate de ceilalţi, dar pline de experienţe şi învăţături pentru cei care călătoresc aici. Este dreptul fiecăruia să-şi aleagă calea pe care va merge către împlinirea sa, după puterile sale şi după dorinţa sa de a ajunge la ţintă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top