Previziuni pentru 14 ianuarie 2017

Ziua de astăzi este perfectă, în prima parte a ei, pentru a ne ordona ideile, a face ordine în hârtii, a analiza evenimentele sau situațiile din ultima perioadă. Luna este în sextil cu Jupiter și ne ajută să punem totul sub semnul legalității, să fim înțelegători și concesivi, cu cei din jur. După ora 15, începe să se resimtă efectul cuadraturii dintre Lună și Lilith, aspect care se va perfecta spre miezul nopții, iar de la ora 17, Luna este fără direcție. Aceste două ipostaze lunare, ne determină că după orele prânzului să devenim agitați, nervoși, să fim nemulțumiți de ceea ce facem sau primim, să privim cu suspiciune tot ceea ce ne înconjură. Această stare apăsătoare este amplificată și de septilul pe care Lilith îl face cu Pluton, care aduce o nevoie acută de transformare, realizată prin eliberarea unor energii obscure, bine ascunse, dar care irump cu o forță extremă, dacă nu sunt atent controlate sau înțelese. Este un moment în care putem avea o luciditate extraordinară, necesară pentru înțelegerea profundă a evenimentelor din viața noastră.

Aşa cum am spus la ora planetară a lui Saturn, o frământare importantă a acestei zile o constituie relațiile noastre; relaţiile vin şi pleacă în schimb Iubirea este Viaţa întregului Univers pentru că Dumnezeu însuşi luminează întreaga existenţă prin Iubire, din Iubire şi cu Iubire totala. Activităţi importante, bani mulţi şi nebunii, nesăbuinţe materiale şi morale vin să înlocuiască, pentru unii dintre noi iubirea, pe care n-o simţim în inimile noastre şi n-o percepem cu minţile. Nici măcar nu suntem conştienţi de apariţia rară a îndrăgostirii în viaţă. Doar deprimarea de a fi pierdut dragostea ne aminteşte cât de importantă este ea pentru Viaţă. Doar golul imens în faţa pierderii ei ne aminteşte ce fericiţi suntem când simţim noi înşine iubirea. Confuzia extraordinară dintre sentiment şi relaţie duce fiinţa umană în cele mai adânci disperări ale sufletului, în nopţile negre ale existenţei! Din 2012, și în continuare avem de învățat lecția Iubirii, an de an, pe noi niveluri, până vom înțelege semnificația ei și importanța ei în viața noastră. Aici mă refere la Iubire ca stare, ca atitudine, ca exprimare. Avem de învăţat că Puterea interioară vine numai din înţelegerea cu adevărat a Iubirii; ea va veni din liniştea mării interioare a conştiinţei. Pentru mulţi dintre noi, Aşteptarea va fi răsplătită. Cum se va întâmpla? Simplu, natural, spontan, fără nici o explicaţie, doar ca urmare a unei munci profunde de şlefuire interioară şi când egoul raţional nu ne mai controlează. Avem capacitatea de a ne acorda acum, cu sursele de înţelepciune cele mai înalte, iar forţele spirituale ne vor ajuta să învăţăm ceea ce ne trebuie. Este un fel de canalizare către ceea ce este important în viaţa noastră.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Ar trebui să ne permitem noua înşine să gustam vitalitatea, bucuria, frumuseţea şi candoarea iubirii pe care-o simţim, preţuind sentimentul nostru şi puterea de a-l trăi, mai mult decât relaţia. Relaţiile vin şi pleacă. Dar iubirea nu este ceva ce putem gusta zi de zi. Momentul de iubire ne înalţă şi ne sprijină vieţile. Iubirea pe care o simţim este surâsul divin ce se revarsă asupra noastră cu Graţie pentru a ne aminti că „dacă dragoste nu este, nimic nu este”.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 CAPRICORN

UN NEGUSTOR DE COVOARE ORIENTALE ÎNTR-UN MAGAZIN PLIN CU PREŢIOASE COVOARE DECORATIVE

Lucrurile pe care pui mare preţ în viaţa ta sunt cele care îţi pavează drumul. Alege-ţi cu grijă valorile şi preţuieşte-le cu înţelepciune. Dacă le schimbi pentru lucruri fără valoare, viaţa ta devine mai săracă şi mai nefericită. Caută să oferi şi altora din bogăţia ta, dar nu ca sa aduni lucruri lipsite de valoare reală. Atunci când vei fi pregătit, bogăţiile adunate în sufletul tău te vor purta în zbor prin viaţă.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN  – 23 SĂGETĂTOR

IMIGRANŢI INTRÂND ÎNTR-O ŢARĂ NOUĂ

Un sfat înţelept spunea că este bine ca, măcar o dată pe an, să mergi într-un loc unde n-ai mai fost niciodată, un loc complet nou pentru tine. Dacă omul nu-şi reînnoieşte viaţa periodic, el ajunge să intre în declin, dar avem mereu posibilitatea să facem schimbări, să alegem şi să facem ceva nou, care ne împrospătează resursele de energie sufletească şi morală şi ne ajută să ne reaşezăm obiectivele pe baze noi. Bătrân este doar cel care nu mai este capabil să înceapă nimic nou în viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top