Previziuni pentru 15 ianuarie 2017

Astăzi Luna este în conjuncție cu Regulus, de dimineață, ca apoi să formeze conjuncție cu Nodul Nord, din acest motiv putem spune, că ne simțim mult mai lucizi, mai deschiși informațiilor din exterior, mai receptivi, mai raționali. În această zi ne putem organiza eficient toate activitățile săptămânii care începe, putem retușa sau măcar analiza activitățile în care suntem implicați.

După ora 1400 este important să fim extrem de receptiv la toate informațiile și semnalele pe care le primim. Acestea pot veni de la prieteni, prin intermediul mass media, ca o conversație pe care o auziți ”întâmplător”, dar cu siguranță ne este adresată. Există un fel de intensificare a activităților la nivel subtil, ceea ce se traduce prin creșterea semnalelor la nivel de suflet.

Uneori, calea pe care o avem de urmat este ascunsă în spatele unor perdele. Pentru a o descoperi, trebuie să apelăm la sensibilitatea noastră lăuntrică, la intuiţie, să ascultăm de vocea inimii noastre. Poate părea greu pentru cel care s-a obişnuit să pună mereu pe primul plan raţiunea şi argumentele sau motivaţiile materiale, dar întotdeauna apar şi momente când trebuie să depăşim acest stadiu ca să mergem înainte. Viaţa nu se limitează numai la ceea ce se vede cu ochii. În această perioadă este foarte importantă atitudinea noastră faţă de viaţă, chiar dacă vom trece prin crize sau dificultăţi, acestea ne sunt necesare pentru că acum este momentul unei decizii, care se referă la modul în care analizăm ce se întâmplă şi nu la acţiune.

Tot timpul, dar astăzi după-amiază cu precădere, avem tendinţa să judecăm ce este bun si ce este rău. Tot timpul suntem aşezaţi pe scaunul unui judecător, iar acest fapt ne face să fim serioşi şi lipsiţi uneori de umor.
Exista unele lucruri mărunte, care, daca le judecăm, par stupide, prosteşti, însă, în realitate, ele îndeplinesc un rol esenţial. La fel tot ce ne înconjură sau ni se întâmplă are rolul său. Meditaţi la toate aceste, nu le judecaţi, şi atunci putem fi mai liberi şi fericiţi.
Se va putea constata o încordare, o tensiune datorată în mare parte ataşamentului pe care-l avem faţă de propriile noastre idei, ceea ce ne face să renunţăm cu greu la mentalităţile noastre, să fim duri şi chiar lipsiţi de tact în relaţiile cu cei din jur. Simţul critic, suspiciunea sunt  la ordinea zilei, fiind puţin probabil să putem face paşi înainte în derularea contractelor pe care le avem sau în stabilirea unor noi contacte. Este un moment în care va trebui să învăţăm lecţia acceptării şi colaborării, chiar dacă acest lucru se va întâmpla datorită unor evenimente mai dure.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 CAPRICORN

UN SPIRIT AL NATURII DANSÂND ÎN CEAŢA UNEI CASCADE

În momentele de revărsare emoţională, când totul pare atât de confuz, lasă-te purtat de bucuria exprimării propriilor tale sentimente. Dacă ştii să prinzi ritmul sufletului tău în acest dans, vei putea descoperi o nouă imagine a realităţii, mai limpede şi mai completă. În momentele când pare să nu te mai oprească nimic, poţi observa că propriile tale limite sunt mult mai largi decât bănuiai, ca fiinţa ta este mult mai mult decât credeai. Descoperă lumea trecând dincolo de limitările din mintea ta.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD  – 3 FECIOARĂ

DOI ÎNGERI PĂZITORI, OFERIND PROTECŢIE

Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top