Previziuni pentru 16 ianuarie 2017

Luna, guvernatoarea zilei se află în semnul Fecioarei de unde formează opoziție cu Pallas, Neptun, Venus, Marte, Chiron și cuadratură cu Saturn, de aceea se poate spune că vom fi preocupați de o mulțime de lucruri mărunte, ele ne vor ocupa întreaga zi, ne vor enerva sau pur și simplu ne simțim frustrați că este nevoie să le facem, și să renunțăm la ceea ce ne-am propus de fapt. Este posibil ca la nivel subtil să simţim nevoia unor transformări, a unor revoluţii, totuşi acestea nu trebuie făcute cu forţa ci pur şi simplu înţelese şi acceptate, dar mai ales privite ca o necesitate. Este important să evităm graba, să nu ne pierdem în discuţii fără rost, manifestând în toate acţiunile cumpătare şi înţelegere, dar mai ales înţelepciune. Poate că cea mai potrivită atitudine ar fi să luăm poziţia observatorului, să fim prevăzători, evitând să ne supraevaluăm posibilităţile.

Tentația, conform cu sextilul Soare Lilith, este aceea de privi totul, la un nivel teatral, de ne stimula orgoliul, ambiția, lăcomia, ca și motive de creștere, artificiale, evident. Orice creștere forțată face loc manipulării, căci ea generează slăbiciuni, care în final par a putea fi tratate, evident numai artificial. Practic, noi, în această perioadă a anului, ar trebui să dezvoltăm natural în noi, calități importante, care sub nici o formă să nu poată fi manipulate. Este un moment în care este nevoie dea înțelege și dezvolta un nou mod de viață, sănătos, atât fizic, mental și spiritual. În viaţa fiecăruia există lucruri care pot ajunge, la un moment dat, să-şi dezvăluie valoarea în mod surprinzător. Şi aici este nevoie de aceeaşi deschidere pentru a percepe adevărurile care au fost ascunse – asta ne oferă această zi.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o mică parte din ceea ce este. Trebuie să ştii să pătrunzi în profunzimea problemei, să percepi cauzele ei mai adânci. Iar locul unde te poţi „scufunda” cel mai uşor este în propriul tău suflet, fiindcă nimeni nu-ţi poate impune acolo nici un fel de restricţii. Învaţă să pătrunzi în adâncurile fiinţei tale, să-ţi sondezi şi să-ţi recunoşti dorinţele şi impulsurile. Ele creează ceea ce se vede la suprafaţa vieţii tale.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 CAPRICORN

UN PELERINAJ PE MUNTE

Se spune că omul devine mai înţelept după ce urcă un munte. Nu te amăgi cu gândul că drumul uşor, prin câmpie, este întotdeauna cel mai bun de urmat: uneori trebuie să urci pe culmi ca să poţi vedea încotro te va duce drumul. Din când în când, asumă-ţi câte o sarcină mai dificilă sau mai neplăcută. Aceasta te va ajuta sa descoperi că poţi mai mult decât faci de obicei, şi astfel vei putea să-ţi propui mai mult, ca să progresezi continuu.

GRADUL SABIAN AL LUNII  – 15 FECIOARĂ

O BATISTĂ DECORATIVĂ, FRUMOS DANTELATĂ

Unele lucruri mărunte sunt făcute cu o artă desăvârşită. Este de mirare că oamenii pot depune atât efort pentru lucruri neînsemnate, lucrând la ele zile în şir… Oare tu însuţi acorzi la fel de multă atenţie lucrurilor cu adevărat importante din viaţa ta?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top