Previziuni pentru 22 decembrie 2016

Ziua se află sub semnul inconjuncției dintre Soare și Nodul Nord, aspect care ne face să înțelegem diferit ceea ce  ni se spune sau vedem, ne face să nu ne urmăm calea, să ne orientăm atenția în alte direcții decât în cea a destinului. De aceea este important să fim puțin mai retrași, mai în expectativă, mai ales că Luna este fără direcție până la ora 13.00. Jupiter este și el în inconjuncție cu Venus, un motiv în plus pentru a sta de-o parte, căci este foarte posibil să ni se pară că nu ne sunt apreciate ideile, sau să ne folosim creativitatea și resursele în direcții nepotrivite. Evident că se poate spune că aceste inconjuncții reprezintă căi, drumuri, pe care nu le cunoaştem, nu le ştim şi nici nu putem afla despre ele, putem doar să ne angajăm pe ele cu credinţa că ne duc acolo unde ne este destinat, căci altfel ele nu s-ar fi deschis.

În schimb ne putem opune, iar impactul încăpăţânării şi al lipsei de flexibilitate şi acţiune ne aduce acţiuni dure, extrem de violente, tocmai pentru a ne trezi. În varianta că înţelegem exact ceea ce nu am făcut, mai avem o posibilitate, acum, ni se mai dau un fel de oportunităţi, totul este să acţionăm, să nu rămânem blocaţi în frică, în prejudecăţi, să facem ceva, orice, mai bine decât să stăm pe loc. Oricât de adânci pot părea prăpăstiile şi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care ne pot ajuta să ne menţinem la suprafaţă.

Luna este în conjuncție cu Lilith, un aspect provocator, care de cele mai multe ori ne determină să acționăm sub impulsul frustrărilor, a nemulțumirilor, ceea ce evident nu este constructiv. Toate acţiunile pe care dorim să le întreprindem astăzi se vor dovedi nepractice, de aceea este bine să gândim de două ori înainte de a acţiona.

Există o mare probabilitate de a se descoperi afaceri imorale, intrigi sau scandaluri. Putem suferi dezamăgiri, descoperind că am fost trădaţi, sau putem trăda, este la ordinea zilei atitudinea duplicitară.

În presă pot apare dezvăluiri ale unor scandaluri declanşate la începutul anului şi care acum revin pe tapet. Este un context subtil de intrigă, în care apare lipsa de încredere, fuga de răspundere, imoralitatea. Este o zi în care vor fi testate relaţiile, şi se vor demasca duşmanii.

Este recomandabil să fim atenţi la micile accidente din călătorii.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Gândurile negre ne dezenergizează, ne devitalizează, ne iau puterea. Energia noastră vitală se duce de râpă numai şi dacă ne petrecem 10 minute sau un ceas în gânduri nefericite. Nu contează dacă avem dreptate să ne simţim nefericiţi. Nu contează dacă gândurile noastre negre se leagă de poveşti de viaţă din care pare că nu avem scăpare. Nu contează dacă avem dreptate să insistăm în gândul nostru dureros sau numai ne imaginăm răul… Energia vitală ne părăseşte oricum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 VĂRSĂTOR

UN DEZERTOR DIN MARINĂ

Emoţiile au rolul lor în viaţa fiecăruia, dar atunci când ele tind să te copleşească şi să te dezechilibreze, este semn că trebuie să înveţi să evadezi din plasa lor, să te detaşezi şi să cauţi să priveşti situaţia dintr-un punct în care nu mai eşti în voia valurilor de emoţii din propriul tău suflet. Emoţiile pe care le simţim sunt indicii importante pentru semnificaţia pe care o au, pentru noi, lucrurile care ni le provoacă, dar chiar şi această semnificaţie tine adesea de atitudinea noastră. Prin autoeducaţie, prin înţelegerea şi folosirea justă a emoţiilor, putem ajunge să ne găsim un echilibru solid pe ţărmul acestei vieţi.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 3 FECIOARĂ

DOI ÎNGERI PĂZITORI, OFERIND PROTECŢIE

Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top