Previziuni pentru 23 ianuarie 2017

de a-i ajuta pe cei din jur.

Atenţie la acţiunile fizice, la felul în care ne coordonăm, graba poate fi extrem de păguboasă, iar energia nerăbdării ne poate crea dificultăţi fizice sau riscuri ridicate de a greşi destul de evident.

Eu cred că este o zi serioasă, în care trebuie să fiţi atenţi la toate mesajele pe care le primiţi, pentru că ele sunt de fapt, la nivel subtil, declanşatoarele unor evenimente care vor urma.

Apropierea de Dumnezeu şi deschiderea către interiorul fiinţei noastre poate fi cea mai bună metodă de a rezolva corect situaţiile care apar.

Apoi întreaga zi Luna formează aspecte tensionate cu Venus,  Chiron și Marte, ceea ce cu siguranță generează tensiuni legate de finanțe, probleme generate de felul în care vrem să ne implicăm în viața celor din jur, provocându-ne să fim destul de impulsivi emoțional.

Tot ceea ce se întâmplă acum, este necesar pentru a căpăta o cunoaştere structurală sau pentru a descoperi cauzele multor lucruri. La nivel general cred că va fi o perioadă de dezvăluiri fără precedent, pe toate planurile şi la toate nivelele, dar mai ales la nivel subtil, profund. Lecţia pe care o avem de învăţat acum este aceea că nimic nu poate fi ascuns decât superficial şi pentru scurt timp şi că nimic nu este mai lipsit de sens decât posesivitatea asupra ideilor. Deci ar fi bine să învăţăm să împărtăşim, să comunicăm celorlalţi, fiecare la nivelul său, ceea ce ştie.

În plus noi, oamenii vom fi re-înnoiţi iar puterea noastră de vizualizare va fi amplificată, pentru a avea loc un nou salt. Fiecare va auzi din ce în ce mai des, şoptit la ureche de un tainic gând, cuvântul: PĂŞEŞTE.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Imboldul de a-i vindeca pe ceilalţi poate fi un obstacol major în calea propriei tale vindecari. În primul rând îngrijeşte-te să te vindeci pe tine însuţi, în aşa fel încât să te reîncarci şi să fi capabil să-i ajuţi pe ceilalţi. Aşa că pune-ţi crucea jos şi acordă-ţi timp pentru a-ţi cunoaşte propriile nevoi emoţionale şi spirituale.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 VĂRSĂTOR

UN VINDECĂTOR HINDUS

În situaţiile în care soluţiile logice sau metodele ştiinţifice clasice nu dau rezultate, pot fi de ajutor soluţii neconvenţionale, de factură lăuntrică şi spirituală, pentru rezolvare. De pildă, mulţi oameni au despre sănătate şi viaţa o concepţie limitată la ceea ce scrie în manualele şcolare, sau la ce au ştiut şi părinţii lor, şi abia atunci când aceste soluţii nu mai dau rezultate, pot ajunge să caute şi altceva. Totuşi, există o cunoaştere mult mai vastă, în orice domeniu, decât ceea ce ştie un om la un moment dat, şi datoria lui, în faţă oricarei probleme aparent insolubile, este să caute mai departe, chiar şi dincolo de limitele gândirii curente, soluţia problemei.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 10 SĂGETĂTOR

O REPREZENTARE SCENICĂ A UNEI „ZEIŢE  A OPORTUNITĂŢII” CU PĂR AURIT

Când şansa îţi surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, asigură-te că vei şti să foloseşti bine acea bogăţie şi că nu te vei lăsa distrus de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu îţi dori câştiguri imense dacă nu ştii limpede la ce le vei folosi în aşa fel încât să nu ajungi nefericit din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top