Previziuni pentru 7 februarie 2017

Luna este în semnul Racului, așa că ne vor copleși emoțiile, dar vom avea extrem de buna intuiția și extrem de ascuțite simțurile, de aceea este important să ținem cont de ele. Cât despre emoții, atâta vreme cât ele nu sunt conflictuale, adică câtă vreme nu ne determină să ripostăm, sau să ne exprimăm furios, mai ales în relațiile parteneriale, totul este bine. Posibil să ne simțim trădați, să ne simțim lipsiți de sprijin sau de iubire, dar este doar starea noastă, nu are neapărat legătură cu realitatea. Poate ar trebui să cerem  nu doar să așteptăm. Este indicat să ne controlăm eventualele sentimente de mânie mai ales în a doua parte a zilei, pentru a nu transforma micile discuții în conflicte mai greu de aplanat.

Marte, guvernatorul zilei, este în domiciliu, cu Venus foarte aproape, de aceea dorințele noastre, nevoia de a ieși în evidență, de a ne fi acordată atenție este extrem de mare. Este important să-i cerem celuilalt ajutorul sau să spune exact care ne este problema.

Mercur se află în prima parte a zilei în grad anaretic în semnul Capricornului, determinându-ne să ne analizăm ideile sau gândurile, ca apoi să treacă în semnul de exaltare al Vărsătorului de unde timp de 18 zile, mai exact până pe 26 februarie, ne va aduce capacitatea și crește capacitatea și nevoia de a ne informa, de a ne documenta sau de a învăța pentru a ști. Este o perioadă excelentă în care rațiunea funcționează corect și concret.

În același timp ideile revoluționare, nevoia de exprimare liberă este mult amplificată, împinsă la extrem poate genera tensiuni. Așa că este important să folosim intens și constructiv această perioadă pentru a ne îmbunătăți bagajul de informații și cunoștințe.

Vor avea loc înnoiri obligatorii, va trebui să ne recunoaştem adevărata valoare, să renunţăm la conservatorism sau închistare. Încrederea în idealurile proprii, acţiunile decise şi juste, curajul afirmării propriilor credinţe, ne pot aduce pe moment reacţii ciudate din exterior. Dar acum este momentul să le aplicăm. Ne putem confrunta cu evenimente care în primul fază par dramatice, dar care de fapt ne vor aduce transformări importante, înnoiri obligatorii. Roadele acţiunilor întreprinse cu curaj, şi la timpul potrivit, adică acum, se vor vedea abia la sfârşitul anului. Dar dacă vom ceda sub impulsul tensiunii nervoase, vom acţiona caustic şi rănind pe cei din jur, vom avea surpriza să primim ”roadele” mai repede decât ne aşteptam, pe măsura cuvintelor care au rănit.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

La ora actuală, mulţi dintre noi ne trezim la adevărul a ceea ce suntem, deoarece trăim în toiul unor prefaceri la scară vastă, în întreaga lume. Trebuie să accesăm această Lumină, nu numai cu scopul de a supravieţui, dar şi de a ne dezvolta, a ne extinde, pe când facem saltul pe un nou nivel de conştiinţă, de ordin superior. Pe măsură ce schimbările dimprejur se desfăşoară în ritm accelerat, vom dori, cu siguranţă, să ne putem încrede în propria abilitate de a simţi ceea ce se petrece şi care este reacţia optimă. Nu mai trăim într-o lume previzibilă, în care să ne putem bizui pe persoanele cu autoritate, din exterior, şi să putem da crezare ideilor anacronice despre realitate. Trebuie să accesăm informaţiile ce ne vor înlesni navigarea pe aceste ape tulburi, iar autoritatea supremă rezidă în atingerea conştienţei de sine ca Fiinţe de Lumină.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 VĂRSĂTOR

UN INCENDIU DE PĂDURE, ÎNĂBUŞIT

Sunt momente când, din exces de zel sau din entuziasm, dintr-o pornire necontrolată, a ta sau a altcuiva, se declanşează un adevărat incendiu, şi atunci trebuie să faci eforturi pentru a menţine situaţia sub control. Este acel gen de moment de criză în care, dacă eşti suficient de echilibrat, poţi găsi cea mai bună cale de a rezolva situaţia, sau cel puţin îi poţi ajuta pe alţii să treacă de un asemenea moment cu bine. Asemenea momente nu sunt îndreptate împotriva cuiva anume, ci apar tocmai pentru ca oamenii să înveţe să se apropie unii de alţii şi să-şi asume răspunderi.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 8 BERBEC

O PĂLĂRIE DE DAMĂ CU PANGLICI FLUTURÂND ÎN VÂNTUL DE LA RĂSĂRIT

Viaţa modernă tinde să schimbe radical tradiţiile, dar omul trebuie să ştie să aleagă, dintre tendinţele moderne şi tradiţiile vechi, ceea ce este cu adevărat bun pentru viaţa sa. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top