Previziuni pentru 9 februarie 2017

Astăzi Soarele este în sextil cu Uranus, acest aspect aduce un fel de stare de prietenie, și mai reduce puțin din tensiunile ultimilor zile. Este un moment de satisfacţii relative şi totodată de maximă creativitate, în care putem ameliora serios proiectele în desfăşurare. Acum pot fi făcute şi acele ajustări importante pe care vrem să le facem în urma observării derulării procesului. Pe de altă parte suntem sensibili şi impresionabili la suferinţele din jur, ceea ce ne poate îndepărta de ceea ce avem noi de făcut.

De fapt se poate constata un fel de sentiment de îngrădire, în sensul că nu putem transpune în practică ceea ce ne dorim, că nu putem relaţiona sau acţiona aşa cum am vrea, că sunttem cumva, evident doar aparent blocaţi. Spun doar aparent pentru că este vorba de o ierarhizare a activităţilor, în sensul că este necesar să putem depăşi blocajele care ne sunt impuse de cei din jur.

Pe de altă parte Luna este fără direcție până la ora 12.00 și este nevoie de atenție mai ales în negocieri sau tranzacții indiferent de natura lor, până la această oră. Apoi Luna trece în semnul Leului ceea ce cu siguranță ne aduce un plus de orgoliu și de dorință de a conduce.

Ziua este în general tensionată şi trebuie mult tact în relaţii, mai ales în cele sentimentale.

În general vulnerabilitatea este accentuată, simţindu-ne depăşiţi de emoţii, invadaţi de incertitudini, şi de o stare de confuzie.

Parte bună a lucrurilor este că putem pune degetul pe rană, acceptându-ne punctele slabe şi propriile slăbiciuni.

În acelaşi timp, se poate debloca planul material dacă vom învăţa să dăruim, fiind modul în care vom primi înapoi mult mai mult.

Ne putem recăpăta echilibrul prin diverse tehnici de relaxare, prin artă sau ocupându-ne de activităţi creative.

Este bine să fim în general prudenţi pentru că sunt posibile schimbări bruşte de situaţii, dar pe care trebuie să le privim obiectiv, ca pe nişte paşi înainte în evoluţia noastră.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Dacă ieri a fost bine, potrivit, corect, nu înseamnă că şi astăzi este la fel. De aceea trebuie să trăieşti fiecare zi la timpul ei. Lasă schimbările să vină şi cunoaşte că fiecare dintre ele este necesară pentru creşterea şi dezvoltarea întregului.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 VĂRSĂTOR

O FEMEIE DEZAMĂGITA ŞI ÎNŞELATĂ, ÎNFRUNTÎND CURAJOS O VIAŢĂ CE PARE GOALĂ

Atunci când simţi că pierzi controlul situaţiei şi eşti dezamăgit de ceea ce se întâmplă, aminteşte-ti că este un moment în care trebuie să-ţi găseşti resurse noi pentru a-ţi urma calea. Eşecul nu este atât o pedeapsă pentru greşelile tale, cât un îndemn pentru a încerca o soluţie mai bună, o atitudine mai constructivă. Chiar dacă perspectivele par lipsite de şanse pentru moment, nu te lăsa păcălit de aparenţe şi mergi înainte pe calea ta, care uneori poate să treacă şi prin depresiuni înainte de urca spre culmi.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 23 BALANȚĂ

GLASUL COCOŞULUI ANUNŢĂ RĂSĂRITUL SOARELUI CU TONURI EXUBERANTE

În fiecare zi răsare soarele, şi totuşi este o zi nouă… În fiecare zi ai prilejul să trăieşti ceva deosebit, să realizezi ceva nou, să faci cuiva o bucurie, sau măcar ţie însuţi. Dacă ai ajuns să te trezeşti în zori cu teama de ziua care începe, acesta este un semnal de alarmă: ai uitat că viaţa ţi-a fost dată ca să fii fericit. Depinde numai de tine ca să faci din fiecare zi un prilej de bucurie şi de fericire.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top