Previziuni pentru 16 februarie 2017

Astăzi Soarele este în trigon cu Luna iar Mercur este în sextil cu Marte, două aspecte armonioase, în sensul că ne permit să dezvoltăm cu lejeritate anumite acțiuni, că ne este facil să înțelegem ceea ce avem de schimbat. Vesta ea este în mișcare aparent retrogradă și este în cuadratură cu Uranus, acest aspect aduce un fel de stare de concentrare asupra problemelor care sunt cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, doar că acest fapt este mai mult forțat de împrejurări, decât liber consimțit. În plus Vesta este în continuare în cuadratură cu Jupiter, doar că ambele sunt retrograde, până la echinocțiu de primăvară, mediind opoziția Uranus Jupiter. Sensul acestui careu în T, format de cele trei: Jupiter , Uranus și Vesta, este deosebit de subtil, căci ne determină, forțându-ne să ne concentrăm doar pe ceea ce este important din punct de vedere spiritual pentru noi.  El are o duritate foarte specifică, ni se pare că avem libertatea de a face orice în realitate fiind doar direcționați constant și fără posibilitatea de a ne revolta, pe Calea noastră. Să nu uităm că acest Careu în T este însoțit de steaua Spica – lângă Jupiter – care ne ajută să materializăm, să punem în practică ceea ce este necesar evoluției personale. Mi se pare interesant de subliniat că Jupiter se află la afeliu, ieri și azi, la cea mia mare distanță față de Soare, aceste afelii se repetă aproximativ la perioade de 11 ani și 7 luni, cumva făcând ca influența asupra Pământului să fie aparent slabă, de fapt ea este diferită, în sensul unei acțiuni în altă parte decât cea la care ne așteptam, este ca la biliard, scopul este același, diferă tactica, ricoșeul fiind ades utilizat.

Luna se află în semnul Scorpionului, este în cădere, ceea ce ne poate determina să folosim de multe ori manipularea sau un fel de forță psihică în obținerea rezultatelor pe care le dorim. Pe de altă parte din acest semn Luna este în opoziție cu Ceres și în trigon cu Nodul Nord, de aceea este important să nu încercăm rezolvarea problemelor materiale ci mai mult să fim focusați pe problemele profunde, de viață, de situație.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Respiraţia îngerului este lumină şi îi poţi auzi  vocea numai dacă-ţi linişteşti mintea galagioasă. Îl poţi simţi numai dacă-ţi opreşti inima şi-ţi depăşeşti fricile. Îl poţi simţi numai dacă inspiri adânc şi vii acolo unde sunt ei, locul liniştii, locul iubirii. Dacă ajungi acolo vei ştii că tot ce este aici, acum, este pentru tine. Să mergem să-i vizitam zilnic, în locul lor liniştit şi să învăţăm faptul că suntem înconjuraţi de ajutor. Să învăţăm că viaţa este iubire.

Suntem înconjuraţi de iubire şi grijă. Suntem înconjuraţi de şanse minunate de a ne deschide vieţii şi de a trăi. Ele licăresc în jurul nostru, se blochează numai datorită fricilor şi îndoielilor noastre. Să învingem frica şi îndoiala. Să nu ne mai concentrăm pe trecut şi viitor. Să îmbrăţişăm prezentul şi tot ajutorul minunat pe care-l conţine. Să îmbrăţişăm liniştea profundă de acum, din acest moment.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 VĂRSĂTOR

UN COPAC DOBORÂT ŞI TĂIAT BUCĂŢI, SPRE A DA O REZERVĂ DE LEMN PENTRU IARNĂ

Lucrurile din jurul nostru ne pot fi de folos în multe privinţe, dar depinde de noi cât de înţelept le folosim. Uneori trebuie să le păstrăm şi să le îngrijim, alteori trebuie să ştim să renunţăm la ele sau să le transformăm în altceva care ne foloseşte. Ştiinţa folosirii lucrurilor din această lume are limitele ei, dar continuu putem descoperi noi posibilităţi, până când vom înţelege că avem dreptul să folosim tot ce este, dar că putem să ajungem să depindem cât mai puţin de ceea ce vedem în exterior.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 22 BALANȚĂ

UN COPIL DÂND PĂSĂRILOR SĂ BEA LA O FÂNTÂNĂ

Idealurile tale trebuie hrănite pentru a ajunge să se împlinească. Cum ai putea ajunge să realizezi lucrurile în care ai încetat să mai crezi? Chiar dacă este vorba de gesturi mărunte, ele trebuie făcute consecvent, zi de zi, pentru ca prin ele să se poată împlini viaţa ta aşa cum ţi-o doreşti. Învaţă să faci în fiecare zi cel puţin un pas către ţinta pe care ţi-ai propus-o, altfel este uşor să te abaţi din drum.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top