Previziuni pentru 17 februarie 2017

Ziua se află sub, cu mici semnul armoniei excepţii datorate exceselor şi dorinţei de afirmare a personalităţii, mai ales în plan sentimental. Este bine să fim atenţi, să nu ne risipim şansele cu dezinvoltură, sau să lăsăm deoparte conjuncturile favorabile, din cauza orientării atenţiei către lucruri fără importanţă sau fără finalitate.

Mai pot apare tendinţe de lucru în afara legii, sau de imoralitate, de unde pot apare necazuri din partea oamenilor legii, înfrângeri sau pierderea unor procese.

Fiţi extrem de atenţi la întocmirea actelor pentru a nu apare pierderi sau complicaţii financiare.

Pe planul sănătăţii organele cele mai afectate sunt ficatul şi bila, sau afecţiunile respiratorii. În plan energetic se va resimţi o lipsă de vitalitate sau o stare de lene sau de somnolenţă, creând în acest fel o manifestare plină de indiferenţă la tot ce ne înconjură.

Se recomandă prudenţă şi atenţie pentru că sunt posibile tot felul de accidente, datorate neglijenţelor, stării accentuate de oboseală sau stresului. Se poate instala un sentiment apăsător, care ne face să ne simţim împovăraţi de responsabilităţi, suprasolicitaţi, tensionaţi, este cel mai potrivit moment pentru a renunţa la ceea ce nu ne mai este necesar, pentru a face puţină ordine în viaţa noastră.

În acelaşi timp există şi o tendinţă de libertate, aflată deocamdată la stadiul de dorinţă, în fiecare dintre noi. Aceasta însă nu o vom putea obţine decât dacă înţelegem exact legile universului şi ne armonizăm cu el. Este vorba despre cuvinte ca vibraţii, altruism, astrologie, sistem planetar, libertatea spiritului, prin eliberarea de teamă.. Ele sunt un fel de cuvinte cheie ale acestei perioade.

Totuşi Luna fiind în scădere, când simţim că avem nevoie de odihnă, este important să nu ezităm să ne relaxăm. O mică vacanţă, fie şi de o singură zi sau de câteva ore, de la treburile obişnuite, sau vizionarea unui loc nou, sau o ocupaţie nouă, sau pur şi simplu destinderea fără a face ceva anume ar fi perfecte. Când căutăm o soluţie şi suntem obosiţi, un moment de relaxare, de detaşare cât mai deplină faţă de problema cercetată ne poate ajuta să găsim mult mai repede şi mai inspirat soluţia căutată.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

În acest moment, sufletul este cu mine.

Îmi este la fel de aproape ca şi respiraţia.

Aceasta este o afirmaţie despre cât de aproape este sinele adevarat. Foloseşte-o astăzi si, de fiecare dată când o repeţi, încheie respirând liniştit şi percepând ca ai o respiraţie răcoroasă, liniştitoare, de lumină albă.

Învăţaţi că omul devine ceea ce are în vedere să devină. Dacă îşi repetă suficient de mult timp că este un mizerabil neputincios, el devine mizerabil şi neputincios. Dacă, dimpotrivă, îşi spune că este stăpânul vântului, al pământului dar mai ales propriul lui stăpân, el devine stăpânul vântului, al pământului şi descoperă că poate fi propriul lui stăpân.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 VĂRSĂTOR

FLUTURE IEŞIND DINTR-O CRISALIDĂ

Fluturele este un simbol al transformării complete. Diferenţa între fiinţa care devine crisalidă şi cea care iese din crisalidă este atât de uluitoare încât ne dezvăluie ce mare este puterea naturii şi a vieţii de a transforma realitatea. Viaţa înseamnă o continuă transformare, progres continuu. În orice om există, latent, un extraordinar potenţial pe care omul trebuie să caute să-l aducă în manifestare. De la o viaţa larvară, în care devorează resursele mediului pentru a-şi asigura creşterea, omul poate sa ajungă la zborul înalt şi la dansul jucăuş printre flori, bucurându-se de viaţă şi răspândind bucurie şi viaţa, al fluturelui.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 9 BERBEC

UN CITITOR ÎN CRISTAL

Cristalul este un simbol al purităţii şi al ordinii şi armoniei din Univers. Acela care ştie să vadă armonia tuturor lucrurilor, păstrând în minte un ideal pur, nealterat de dorinţe meschine, de prejudecăţi limitate, de temeri nejustificate, poate să vadă limpede ceea ce a fost, este şi va fi. Orice om are această capacitate, dar depinde numai de el să şi-o pună în funcţiune la maximum.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top