Previziuni pentru 29 martie 2017

Avem o zi frumoasă, Luna se află în semnul Berbecului și este fără direcție de la ora 15 la ora 19.00, după care intră în semnul de exaltare al Taurului, de unde împreună cu trigonul Mercur Saturn de seara, va aduce multă înțelepciune, înțelegere și capacitatea de a primi noi informații sau de a asimila și procesa cu ușurință pe cele mai vechi. Concomitent Marte este în trigon cu Junona ceea ce aduce și în relațiile noastre o armonie constructivă. Acţiunile noastre nu vor fi dure, renunţând fără prea mult zbucium la vechile concepte sau forme. Este posibil să avem parte de influenţe sau fel de fel de întâmplări misterioase care ne ajută să ne definim cu foarte mare claritate calea.

Pe de altă parte maximul energetic al acestei perioade se acumulează undeva în planuri subtile sau profunde. Raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente.

Pentru corectarea anumitor probleme din prezent este necesară o corectare a trecutului, dar asta nu înseamnă modificarea trecutului în sine, fiindcă el nu mai poate fi schimbat. Ce s-a întâmplat rămâne asa cum s-a întâmplat. Dar se poate modifica atitudinea interioară, prin decizii si atitudini noi, capabile să creeze rezultate noi în viitor. În felul acesta, viata noastră poate evolua spre mai bine, spre acele realizări dorite sau fireşti, conforme cu idealurile noastre.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top