Previziuni pentru 5 aprilie 2017

Astăzi Soarele și Luna se află în trigon crescător, în semnele de foc Berbec și Leu, realizând o Piramidă de foc în formare (mâine este aspectul exact) cu Saturn care este staționar retrograd, de mâine intrând  în mișcare aparent retrogradă. DE aceea se poate spune că această zi are o semnificație subtilă, ea aducând informații și semnale destul de evidente despre ceea ce anume avem de remediat și învățat în următoarea perioadă de aproximativ șase luni. De aceea este important să fim extrem de atenți la tot ceea ce se întâmplă, la mesajele pe care le primim din exterior, la ceea ce simțim. Să nu uităm că Nodurile lunare sunt directe, ceea ce face ca totul să fie evident, să fie destul de direct sau chiar dur.

Se va putea constata o încordare, o tensiune datorată în mare parte ataşamentului pe care-l avem faţă de propriile noastre idei, ceea ce ne face să renunţăm cu greu la mentalităţile noastre, să fim duri şi chiar lipsiţi de tact în relaţiile cu cei din jur. Simţul critic, suspiciunea sunt  la ordinea zilei, fiind puţin probabil să putem face paşi înainte în derularea contractelor pe care le avem sau în stabilirea unor noi contacte. Este un moment în care va trebui să învăţăm lecţia acceptării şi colaborării, chiar dacă acest lucru se va întâmpla datorită unor evenimente mai dure.

Este important să fim foarte atenţi la toate mesajele pe care le primim, să analizăm în profunzime toate lucrurile, să fim atenţi la toate detaliile, să ne controlăm impulsivitatea mai ales atunci când simţim că suntem nedreptăţiţi.

Simt că începe ceva nou, o perioadă nouă, în care fiecare va trebui să aleagă singur între încredere și teamă, între cunoaștere și ignoranță, între cooperare și rivalitate. Nimic nu este întâmplător și tot ce ni se întâmplă este pe măsura aspirațiilor și nevoilor noastre, dar numai alegerile noastre bune fac posibilă împlinirea lucrurilor dorite.

Cât este de adevărat că de fapt, de mai bine de doi ani, Dumnezeu ne îmbie sufletul la schimbare, ne avertizează că nu suntem pe calea cea bună, dar noi insistăm în suferinţă şi durere.

Cred că perioada de a cum este printre cele mai dure, ele vor crea răni puternice, dorinţele vor fi din ce în ce mai aprige, mai greu de dus, pentru că ne vor lua aerul credinţei. De aceea astăzi este bine să ne întoarcem ochii spre cer cerând sprijin pentru a trece de toate acestea fără prea multe pierderi importante.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

“Există ceva mai important decât rugăciunea?” întrebă discipolul pe maestrul său. Maestrul îi spuse să meargă la un tufiş din apropiere şi să taie o ramură. Discipolul ascultă. “E încă viu tufişul?” întrebă maestrul. “Viu ca înainte,” răspunse discipolul. “Acum mergi şi taie-i rădăcinile,” spuse maestrul. “Dacă o să o fac, tufişul va muri,” spuse discipolul. “Rugăciunile sunt ramurile unui copac ale cărei rădăcini sunt credinţa,” spuse maestrul. Aşadar poate fi credinţă fără rugăciune. Dar nu poate exista rugăciune fără credinţă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  16 BERBEC

SPIRIDUŞI DANSÂND ÎN APUSUL DE SOARE

La lumina zilei au loc majoritatea activităţilor umane, iar când se apropie seara, ritmul lucrului se reduce şi cei mai mulţi oameni se retrag la casele lor pentru a se regăsi între cei dragi şi în intimitatea propriului loc de odihnă şi meditaţie. Se pot face multe lucruri utile noaptea, începând de la lectură, corespondenţă, reflecţii, studii şi proiecte, până la jocuri de familie şi întâlniri intime. Unii preferă să fugă de liniştea nopţii în atmosfera încinsă din discoteci şi baruri. Probabil sunt cei care nu suportă să se întâlnească faţă-n faţă cu sine, în tăcere, şi atunci se ascund în mulţimea zgomotoasă, sau poate că sunt oameni care nu suportă să stea singuri… Tu ce alegi?

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 4 TAUR

VASUL DE AUR DE LA CAPĂTUL CURCUBEULUI

Promisiunile viitorului sunt legate de încercări şi obstacole, şi oricât ar părea ele de utopice, până la urmă tot se vor împlini. Atâtea lucruri existente în zilele noastre ar fi putut să pară idei nebuneşti unui om de acum 500 de ani, şi iată că s-au realizat. Lucruri care azi ni se par imposibile, peste 100 de ani probabil vor fi realităţi obişnuite. Nu te limita numai la culoarea zilei de azi, există multe alte culori în univers!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top