Previziuni pentru 8 aprilie 2017

Ziua de astăzi se află sub semnul cuadraturii dintre Venus retrograd și Saturn retrograd, care acționează extrem de subtil, căci ne aduce în fața ochilor situații, evenimente, care ne obligă să ne reconsiderăm valorile, conceptele, principiile.  Modalitatea de acțiune este destul de violentă, sub o formă directă concretă; chiar lipsită de delicatețe. De aceea pot apare situații pe care este greu să le gestionăm, fiind cumva lipsiți de orice posibilitate de a le ameliora, dacă nu am trecut prin procesul de înțelegere și de acceptare a propriilor deficiențe. Concomitent Soarele și Pluton formează o cuadratură crescătoare anuală care ne aduce transformări importante, mai ales în conștiința noastră dar și în modul de a privi viața și problemele ei.  Avantajul este că este Tripura Sundari, adică conflicte se vor rezolva extrem de repede dacă apare înțelegerea și dacă acceptăm să aducem schimbările oricât de neplăcute ar fi.

Se pare că manifestările cele mai obişnuite ale acestei perioade tensionate vor ţine de implicarea în situaţii pe care aparent nu le înţelegem, ele venind tocmai pentru a rupe mentalităţile învechite din noi, automatismele. Tema de a abandona lucrurile învechite şi a începe ceva nou, este pentru că nu avem capacitatea de a ne recunoaşte calităţile noastre neexperimentate, aflate în stare latentă, dar tocmai acestea trebuie activate. Credinţa în Dumnezeu  ne poate aduce încrederea în propriile calităţi nelimitate şi nebănuite, mai extinse decât le bănuim.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Este, aşadar, obişnuit să trăieşti cu tine însuti, şi este o îndatorire personală să înveţi să trăieşti singur, fără acea apropiere umană sau fizică, de care îţi vine atât de greu să te desparţi astăzi.
A se desprinde este un proces de învăţare care, din punct de vedere uman, se poate realiza. Adu-ţi aminte, nimic şi nimeni nu sunt indispensabili. Este numai obicei, rutină, nevoie. Deci, închide, încheie, curăţă, aruncă, oxigenează, desprinde-te, scutură-te, eliberează-te.
Sunt multe cuvinte care înseamnă sănătate mintală, şi oricare vei alege, te va ajuta să mergi înainte în linişte.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  19 BERBEC

COVORUL FERMECAT DIN BASMELE ORIENTALE

Când se întâmplă să intri într-o stare de criză oarecare, ai oricând la îndemână un instrument foarte puternic pentru a o depăşi: propria ta imaginaţie te poate ajuta să vezi dincolo de această stare, să te eliberezi de ea, să vezi soluţiile cu care poţi merge mai departe. Dacă te laşi copleşit de ea, acceptând-o ca pe ceva fatidic, imposibil de învins, atunci nici nu are cum să fie altfel. Depinde numai de tine să îţi îndrepţi atenţia către acele lucruri care te pot scoate din starea respectivă.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 27 SĂGETĂTOR

VIZIUNEA SCULPTORULUI PRINDE FORMĂ

Dacă te aştepţi ca dorinţele tale să se împlinească instantaneu, fără prea mult efort, atunci poţi avea mult de aşteptat. Dar dacă ştii să lucrezi consecvent, riguros, atent la detalii, cu răbdare şi abilitate, atunci cu fiecare zi te poţi apropia de împlinirea viziunii tale. Oricât de greu ar părea de atins un obiectiv, el poate fi atins de către acela care nu stă pe loc, ci se apropie de el cu fiecare clipă. Marile realizări se ating făcând măcar câte puţin în fiecare zi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top