Previziuni pentru 11 mai 2017

ZIUA LUI JUPITER

Astăzi întreaga zi Luna este fără direcție, mai exact până la ora 20.00. Ea se află în semnul de exil al Scorpionului și ne ajută să lucărm în profunzimea ființei noastre, și pentru sufletul nostru, aducând din subconștient imagini, infromații care le putem prelucra cu ușurință. Mai greu stăm la capitolul materializare, cel puțin aparent lucrurile par dezlânate, dificil de controlat și nu trebuie să ne încrâncenăm. Apoi Mercur reface trigonul cu Saturn, și cu siguranță asta ne ajută să ne coordonăm acțiunile în funcție de aspirațiii să privim dintr-o perspectivă superioară viața. De aceea cred că ar trebui să privim această zi cu toată seriozitatea, iar mesajele, semnalele şi ideile pe care le avem ar trebui atent analizate. În plus astăzi putem înţelege corect ce avem de salvat şi ce este inutil să mai forţăm, atitudinea lucidă şi aşa cum am spus detaşarea fiind cele mai de folos în acest context.

Marte este în cuadratură cu Neptun, un aspect crescător, el ne determină să facem tot posibilul pentru a înlătura neclaritățile, ambiguitățile. Acest aspect va ajusta orice fel de situație în care există riscul unor confuzii, totul este să înțelegem corect blocajele și să analizăm situația înainte de a ne încrâncena. Simbolul sabian al zilei mi se pare extrem de sugestiv, el spune că ne este atrasă atenția și suntem ghidați doar spre ceea ce trebuie. Putem conduce şi executa la fel de uşor orice proiect cu aceste condiții. Avem capacitatea de a controla foarte bine acţiunile şi de a aprecia corect evenimentele, dacă totul ne este clar. Cu toate acestea, voinţa se impune cu agresivitate aducând de multe ori rigiditate și încăpățânare. Avem capacitatea de a ştii să acţionăm la timp, dar să şi ne retragem la timp. Este bine să încercăm să evităm să ne răzbunăm şi să fim cât mai concesivi şi cooperanţi cu cei din jur.

În general vor exista presiuni din exteriorul nostru de a vedea lumea cu alţi ochi, de a ne alinia vederilor sau perceptelor celorlalţi, este bine să reflectăm şi să ţinem cont de mesajele sufletului înainte de a acţiona cumva. Atenţie mesajele sufletului sunt cu totul altceva decât emoţiile şi impusurile de moment, ele se pot recunoaşte uşor dacă reflectăm înainte de a vorbi, ne analizăm simţirile şi ascultăm vocea îngerului.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Se spune în Biblie ca întelepciunea este mai pretioasa decât aurul. Toate civilizatiile i-au venerat şi respectat întotdeauna pe cei care, prin experientele lor, au ajuns să dea un sens vietii, să discearnă dincolo de realitatea vizibilă a evenimentelor, reuşitelor sau eşecurilor. În consecinţă, pentru a creşte şi evolua spiritual, este necesar să ne distanţăm puţin, să privim dincolo de lucruri. Fără înţelepciune, suntem la cheremul efectelor pe care lumea materiala le produce asupra noastra şi riscăm să ne pierdem integritatea şi identitatea proprie.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 TAUR

UN DEGET MIŞCĂTOR INDICĂ PASAJE SEMNIFICATIVE ÎNTR-O CARTE

Atunci când ai senzaţia că nu mai ştii ce să faci, trebuie să-ţi aminteşti că undeva există un răspuns la orice întrebare. Unii preferă să caute toate răspunsurile în cărţi, iar alţii apelează la experţi şi specialişti. Dar fiecare om poate să găsească singur răspunsul de care are nevoie. Cartea Vieţii este la îndemâna oricui, înscrisă în sufletul fiecăruia, şi trebuie doar să ştii să o citeşti – ceea ce nu se învaţă în şcoli, din păcate. Priveşte calm în sufletul tău, eliberat de prejudecăţi şi dorinţe, şi atunci vei putea vedea limpede răspunsul căutat.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 14 BALANȚĂ

ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA

Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.

 

ASPECTELE ZILEI

Marte în Gemeni în cuadratură cu Neptun în semnul Peștilor

Datorită forței emanată de Neptun în domiciliu, Marte capătă o agitație deosebită în semnul Gemenilor care este generatoare de situații confuze, neclare, ambigue. Este important să facem pași mici în orice direcție, să nu forțăm, să nu ne implicăm în acțiuni incerte sau cu un grad ridicat de risc. Este o perioadă de prefacere a tot ceea ce era pus sau înțeles greșit, în primul rând la nivel emoţional şi pe măsură ce transmutaţia are loc, devine o realitatea personală, înţelegerea ”fericirii” şi a verbului ” a avea”, devine din ce în ce mai rafinată. Momentele de disperare pe care le resimţim sub acest aspect, sunt necesare pentru a înţelege şi transforma locul în care greşim. Vindecarea şi repararea vine abia în faza finală.

Mercur în trigon cu Saturn

Acest aspect, din punctul meu de vedere aduce înțelepciune, el lucrează mai mult în exteriorul nostru, căci va fi nevoie să înțelegem cum ne manifestăm ideile față de cei din jur. Cel mai bun barometru al felului în care gândim sau ne exprimăm îl reprezintă ceilalți. De aceea este important să privim cu atenție toate mesajele pe care le primim din exterior, să le notăm, să le analizăm încercând să evităm să ripostăm.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top