Previziuni pentru 12 mai 2017

ZIUA LUI VENUS

Venus este guvernatoarea zilei, se fală în exil în semnul Berbecului, de aceea poate ne este mai dificil să vedem valoarea corectă a lucrurilor, și să așteptam confirmări din exterior legate de ceea ce facem sau exprimăm. Ea se pregătește de opoziția anuală cu Jupiter, de această dată în mișcare aparent retrogradă, plasat în domiciliul ei, semnul Balanței. Aspectul exact se va forma abia peste o săptămână, dar el se va face resimțit începând de azi. Între două zile de vineri, va trebui să privim întregul nostru sistem de valori diferit, dacă acum judecăm prin lentila socială, până săptămâna care urmează va trebui să privim relațiile, valorile prin lentila sufletului. Va i o perioadă de 8 zile în care este nevoie de să schimbăm perspectiva și să acționăm în armonie cu propriul suflet.Interesant că începând de duminică ne vom afla în săptămâna guvernată de Venus, așa că intensitatea cu care se va mainfesta energia acestei planete va fi mult amplificată, în plus aspectul exact se formează vineri în ziua lui Venus, în plus Venus va forma un trigon cu Lilith chiar duminică, a cărui influență este prefigurată de astăzi, prin conjuncția dintre Lună și Lilith. De aceea în mod special astăzi, este bine să fim extrem de precauţi pentru că este o zi în care pot avea foarte uşor loc certuri sau violenţe datorate frustrărilor, care pot avea urmări imprevizibile. De aceea se impune un maxim de autocontrol, o repliere în sine, diminuarea activităţilor publice, deciziilor sau negocierilor, dar mai ales a polemicilor. Trebuie să ne îndreptăm gândurile cu încredere asupra scopului pe care ni-l propunem, să încercăm să studiem lucruri sau soluţii noi. Poate că starea de confuziegenerată de acest aspect ne va aduce decepţii, sau evenimente care le credeam că se vor desfăşura altfel, sunt momente trecătoare,nu este bine să ne grăbim în luarea deciziilor, mâine vom vedea mult mai clar lucrurile.

Pentru a scăpa de toate aceste bănuieli, nesiguranţă, confuzii, cel mai bine este să întrebăm direct, să lămurile lucrurile, sau spunem ce simţim. Toţi trecem prin aceste stări, dar nu avem puterea şi curajul de a le lămuri sau măcar de a le recunoaşte. De aceea este indicat să înţelegem în această perioadă importanţa relaţiilor interpersonale în viaţa noastră, să le analizăm, iar cele pe care le avem de convenienţă sau din lipsa curajului de a le pune capăt, să încercăm treptat să le  eliminăm. De fapt vorbind simbolic poate semăna cu o curăţenie generală în viaţa noastră relaţională.Odată reuşită această acţiune vor apare alte relaţii noi, în rezonanţă cu ceea ce ne-am propus să facem, aducând un aer de prospeţime şi mulţumire.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Când hotărâm să acţionăm, e normal să apară conflicte neaşteptate. Vom fi răniţi de acele conflicte, cu siguranţă. Rănile se vindecă; rămân ca cicatrice, şi asta este o binecuvântare. Asemenea răni rămân cu noi pentru tot restul vieţii şi ne sunt de mare ajutor. Dacă la un moment dat – pentru orice motiv – dorinţa noastră de a ne întoarce în trecut este puternică, trebuie doar să ne privim cicatricele. Cicatricele sunt semnele cătuşelor şi ne duc cu gândul la ororile închisorii – şi cu acea amintire mergem înainte.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 TAUR

UN PORUMBEL ALB ZBURÂND PESTE APE FRĂMÂNTATE

Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 8 BERBEC

O PĂLĂRIE DE DAMĂ CU PANGLICI FLUTURÂND ÎN VÂNTUL DE LA RĂSĂRIT

Viaţa modernă tinde să schimbe radical tradiţiile, dar omul trebuie să ştie să aleagă, dintre tendinţele moderne şi tradiţiile vechi, ceea ce este cu adevărat bun pentru viaţa sa. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top