Previziuni pentru 22 mai 2017

Astăzi Luna, guvernatoarea zilei, se află în semnul Berbecului și formează o conjuncție cu Venus, un aspect extrem de interesant.Venus este în exil în acest semn, ceea ce semnifică că ne este dificil să percepem sentimentele celor din jur și ne este greu să le exprimăm pe ale noastre pentru că ne temem că nu suntem înțeleși. Pe de altă parte este interesantă că această conjuncție ne-ar putre ajuta, dacă depășim complexele despre care vorbeam mai sus, să ne vindecăm idei preconcepute, să ne înțelegem complexele și să putem să ne vindecăm teama de  ne exprima calitățile, sau de a învăța să cerem ceea ce ni se cuvine. Tot ceea ce ar trebui să facem astăzi, este ca la un moment dat săîncercăm să descoperim cum ne putem echilibra nevoile sufletești cu activitățile obligatorii, necesare. Cum putem îmbina relaxarea cu activitatea, sau cum să ne odihnim în mijlocul naturii. Este un fel de zi în care ar trebui să ne organizăm viața într-un ritm personal. Este foarte importantă să ne respectăm şi să ne implicăm total în activităţile legate de serviciu, să tratăm cu mai multă atenţie treburile mărunte, cotidiene. Priviţi în urmă şi analizaţi în această zi, toate cauzele profunde ale răului din interiorul vostru, este momentul să raţionăm în profunzime, de a merge pe lanţurile cauzalităţii, până la cauzele şi motivaţiile profunde ale acţiunilor şi gândurilor noastre, dar cu o sinceritate absolută.

Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.

Este o zi în care trebuie să acordăm importanţă presentimentelor, să fim atenţi şi răbdători, să nu acţionăm sub impulsul grabei.

Este o zi puternic lunară, mai ales pentru că Luna formează o multitudine de aspecte cu foarte multe planete, generând în noi puternice emoţii. Ele sunt legate mai mult de comunicare şi înţelegere, de sesizarea unor aspecte subtile şi transformatoare din viaţa noastră.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

O relaţie vie şi sănătoasă se construieşte în jurul a patru poli:

-       a îndrăzni să ceri

-       a îndrăzni să dăruieşti

-       a îndrăzni să primeşti

-       a îndrăzni să refuzi”.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 GEMENI

MOŞ CRACIUN UMPLÂND (CU DARURI) ŞOSETE PE FURIŞ

Pentru fiecare om sunt pregătite daruri ale Vieţii, dar fiecare le primeşte după mintea şi sufletul lui. Dacă eşti mereu nemulţumit, darurile care iţi sunt oferite pot trece neobservate, şi te condamni singur la o viaţă nefericită. Dar dacă ştii să recunoşti ce ţi se dăruieşte şi să te bucuri de ceea ce ai, viaţa ta este frumoasă şi împlinită, căci vei primi mereu mai mult. Celui care are, i se va da, şi celui care nu are i se va lua şi ceea ce are.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 10 BERBEC

UN ÎNVĂŢĂTOR DĂ NOI FORME SIMBOLICE IMAGINILOR TRADIŢIONALE

Fiecare om este învăţat din copilărie ceea ce au gândit şi făcut cei dinaintea lui. Dar maturizarea spirituala are loc pentru om numai atunci când devine conştient ca el însuşi poate completa cunoaşterea omenirii cu rezultatele propriei sale gândiri şi cercetări. Cei care nu contribuie cu nimic la această zestre de cunoaştere sunt încă nişte copii, care se hrănesc intelectual numai cu ce le-au dat părinţii lor. Numai când omul ajunge să poată dărui altora din propria sa munca intelectuală şi spirituala, se poate spune că el a ajuns la o anumită maturitate.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top