Previziuni pentru 26 mai 2017

Luna este în opoziţie cu Lilith, în prima parte a zilei, aspect care contribuie la amplificarea tensiunilor din această zi , într-un fel răscolindu-ne amintirile, amplificând temerile şi ne-ncrederea. Mai mult decât atât, Lilith este deosebit de activă, formează inconjuncție cu Mercur şi sesquicuadratură cu Uranus, fiind provocatoare, aducând multe idei, dar direcţionate diferit, generând agitaţie şi confuzie, mai ales în comunicare. Pot apare blocaje importante în comunicarea verbală şi scrisă, dificultatea de a ne concentra sau de a ne adapta, de aceea sunt de evitat călătoriile, semnarea contractelor importante, demararea acţiunilor de anvergură, sau întâlnirile de afaceri, asta în contextul că par presante, că ne simţim că şi cum am rata sau pierde ceva. Este o senzaţie falsă, generată de aspectul deosebit de provocator a lui Lilith. Mintea noastră ar trebui să înveţe să folosească restricţiile şi puterea de disciplinare care înseamnă o luciditate împinsă la extrem, pentru a putea să se ridice deasupra provocărilor de tot felul. Aşa cum spune frumos Dane Rudhyar, aceste zile sunt ca un fel de via negativa, adică ne învaţă să înţelegem ciclurile, ritmul, importanţa lucrului făcut la timpul său.

În plus Luna se pregătește și de conjuncția cu Marte, de aceea ea contribuie la o atmosferă destul de apăsătoare, obligându-ne să respectăm conjuncturile, legile, situaţiile din jur. În plus această poziţie a ei din semnul Gemenilor ne face destul de împrăştiaţi, lipsiţi de eficienţă şi neatenţi – deci atenţie la condus, chiar dacă noi suntem atenţi, ceilalţi pot să fie generatori de mici incidente. Oricum se impune respectarea legilor şi a regulilor, evitând conflictele cu autorităţile fiindcă suntem sancţionaţi foarte uşor.

De aceea în această zi ar trebui să ne relaxăm, să ne ocupăm de sufletul şi corpul nostru, să fim atenţi la propunerile care ni se fac. Este posibil ca acum – ASTĂZI – să apară evenimente, situaţii confruntări prin care să ne schimbăm mentalitatea sau ideile, să facem ajustările necesare pentru a merge mai departe cu forţă, energie dar mai ales corect. De fapt este vorba de o renaştere a valorilor şi aspiraţiilor mai profunde, o reîntoarcere la sursă, dar atenţie acestea toate se pot întâmpla în urma unor situaţii explozive. Intelectul condus de ego a luat tot cea a văzut mintea şi i-a conferit o logică, dar câteodată avem nostalgia lucrurilor simple, ancenstrale, care au avut odată o mare vitalitate şi putere.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Nu fi preocupat de ceea ce alţii fac sau lasă ne făcut. Nu e respon­sabilitatea ta de a evalua gândurile sau faptele lor. Doar atât: fii respon­sabil pentru modul în care gândeşti şi acţionezi tu.

Căci, dacă gândeşti şi acţionezi cu Dumnezeu, îi vei influenţa pe alţii, fără a rosti un singur cuvânt. Iubirea de aproape poate fi găsită doar asumându-ţi responsabilitatea pentru tine însuţi. Fă cât poţi pentru tine însuţi şi pentru alţii şi lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 GEMENI

SONDORI FORÂND ÎN CĂUTARE DE PETROL

Mari bogăţii şi resurse pot găsi aceia care pătrund în profunzimea lucrurilor, dar dificultăţile trebuie înfruntate împreună cu alţii. De unul singur poate fi foarte greu sau chiar imposibil să ajungi la ţintă, dar dacă te asociezi cu alţii care au acelaşi ţel, împreună veţi putea descoperi filonul căutat. Dar cea mai la îndemână energie este cea care îşi are sursa în propriul tău suflet.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 20 BERBEC

O TÂNARĂ FATĂ HRĂNIND PĂSĂRILE IARNA

În jurul nostru există multe fiinţe care au nevoie de ajutor. Faţă de ele, oamenii pot avea atitudini diverse. Unii tind să-i învinovăţească pe cei nefericiţi de situaţia lor, şi astfel au o justificare pentru a le refuza orice ajutor. Alţii tind să dea vina pe altceva sau pe altcineva, numai să nu-şi asume ei vreo responsabilitate de a ajuta. În fine, alţii renunţă să judece şi, pur şi simplu, ajută cu tot sufletul. Atitudinea fiecărui om dezvăluie ceva despre sufletul lui.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top