Previziuni pentru 31 mai 2017

De astăzi Soarele trece în al doilea decan al Gemenilor, acesta este mult mai dinamic, mai impulsiv. Este posibil ca toate acțiunile să se manifeste mult mai intens și mai dinamic, dar și cu o tentă de impulsivitate. Pe de altă parte Soarele se apropie de opoziția cu Lilith, provocatoare, intensă, care aduce la lumină multe chestii dureroase, sau ne ajută să ne folosim luciditatea într-un mod destul de dur și cu orice risc. De aici se deduce că vor urma câteva zile destul de explozive, că vom avea tensiuni interioare dar și răbufniri exterioare, de aceea tactul este foarte important.

Astăzi de la ora 14.00 Luna este fără direcție și este nevoie de multă prudență până spre ora 20.00, căci avem tendința de a reacționa destul de plini de orgoliu și cu vanitate. Mercur guvernatorul zilei este în trigon cu Pluton, ceea ce ne ajută să ne folosim concret și destul de direct simțul practic, să cerem mai mult decât este nevoie și să ne conecntrăm doar pe propriile probleme. Pare egoist dar de fapt este un simți practic dublat de luciditatea de care vorbeam mai sus.

De aceea spunem că este nevoie de atenţie sporită şi de mult tact în negocieri, care de altfel, ar putea sau mai bine spus ar fi recomandat să fie amânate.

În general vom fi tentaţi să nu ne supunem decât propriilor legi, fiind de fapt un moment de repliere în sine, de reflecţie, de înţelegere profundă a celor mai ascunse emoţii pe care le trăim. De fapt este o zi a introvertirii şi a căutării în sine a cauzelor propriilor frustrări. Totuşi este bine să fim atenţi la defulările egotice sau la manifestarea prea violentă a nemulţumirilor noastre.

La ora planetară a zilei, ceea ce am scris poate fi un simplu exemplu de acțiune.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Nu un ciocan a făcut pietrele dintr-un râu atât de perfecte, ci apa – cu dulceaţa sa, cu dansul şi sunetul său.

Acolo unde forţa poate doar să distrugă, delicateţea poate sculpta. Trebuie să descoperim partea frumoasă a sufletului nostru şi să o punem în valoare şi să o exprimăm fără teama de a fi răniţi sau consideraţi vulnerabili.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 GEMENI

AEROPLAN COBORÂND ÎN PICAJ

În situaţiile critice poţi avea impresia că te îndrepţi spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai poţi vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă te laşi pradă emoţiilor, ai mari şanse să ajungi exact în situaţia de care te temi.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 19 TAUR

UN CONTINENT NOU RASARE DIN OCEAN

Fii pregatit pentru momentul in care ti se deschide in fata un nou camp de activitate. Orice experienta noua inseamna un pas inainte, fiindca inseamna ca esti gata sa inchei o etapa si sa incepi o alta. Foloseste-te la maximum ca sa explorezi noile posibilitati si ca sa dai tot ce e mai bun in tine in noua ipostaza. Vei avea numai de castigat.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur  în zodia Taurului formează un trigon cu Pluton, aflat în mişcare aparent retrogradă, în zodia Capricornului

Este un aspect care favorizează comunicarea, care aduce o conlucrare minunată între mentalul nostru şi energia de tip revoluţionar oferită de Pluton. Aspectul poate să facă să fie punctate prin intermediul presei tot felul de dezvăluiri, de natură de a transforma mentalitatea nosatră şi a trezi publicul la o realitate care a fost cu multă grijă ascunsă.

În altă ordine de idei, putem folosi acest aspect pentru a susţine idei drepte, cauze spirituale, pentru a lămuri şi descoperi adevărul. Este un moment de descoperiri, de lămurire a enigmelor, de cercetare şi aprofundare a unor căi neştiute.

Puterea concentrării poate fi folosită pentru a asigura o bază solidă siguranţei personale. Este bine să încercăm să renunţăm la conservatorism şi să ne deschidem spre idei cât mai originale.

Putem folosi această putere a comunicării mai ales pentru a ne asocia cât mai strâns cu partenerii noştri.

Mai putem dovedi că în colectivitate putem produce valori noi şi putem elibera energii transcendente. De fapt vor apare acele confirmări care să ne determine să colaborăm cu cei cu idei asemănătoare cu noi, pentru a aplica şi pune în practică idealurile comune.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top