Previziuni pentru 1 iuniei 2017

La mulţi ani copiilor din lume! Să nu uităm să avem grijă de copilărie, mai ales de a noastră ca fi a lui Dumnezeu.

Suntem la Primul Pătrar care de fiecare dată aduce o tensiune constructivă, doar că astăzi este o zi în care vom simţi nevoia să ne golim gândurile, atât Luna cât și Soarele se află în domiciliul lui Mercur. Multe lucruri părându-ne pline de logică, vom lupta să îi facem şi pe cei din jur să înţeleagă asta. Vom fi conduşi de intelect, lăsând cumva în urmă sentimentele. Ar trebuie să ne adaptăm la particularităţile şi cererile partenerului. Flexibilitatea este foarte importantă, mai ales în relaţiile interpersonale, dar şi în căsătorie. Este momentul în care trebuie cultivată relaţia în sine, de fapt să i se acorde o atenţie mai mare decât partenerului. Putem face acest lucru, în cel mai simplu mod: prin conştientizarea importanţei ei şi prin sublinierea aspectelor benefice pentru noi. Mai este un mod, acela de a mulţumi Creatorului, pentru că ne-a oferit-o.

Este o zi destul de agitată, chiar dacă avem un frumos trigon Venus Saturn, poate şi pentru că suntem cam copleşiţi de avalanşa treburilor cotidiene, mărunte, dificil aparent de coordonat. Este bine să ne organizăm cât mai meticulos ziua, adică să încercăm pe cât posibil să respectăm programul pe care ni l-am făcut, căci sunt multe momente în care pare că situaţiile se răstoarnă.

Luna în semnul Fecioarei ne ajută să ne punem la punct orice fel de activitatae, dar atenţie căci există riscul să ne pierdem în amănunte.

În plus ea formează aspecte dinamice şi tensionate cu Lilith, Ceres şi Junona, un motiv în plus de a ne simţi puţin bulversaţi şi confuzi. Opoziţia Lună Neptun, care se mai resimte în a doua parte a zilei, este mediată de Lilith, de aceea suntem oarecum împiedicaţi să ne diluăm, să ne lăsăm duşi de val, în acest fel, din exterior se intervine cumva cu ceva pentru a ne determina să acţionăm, să fim dinamici şi lucizi. Acesta este un lucru bun, dacă nu generează grabă şi agitaţie, aceste stări sunt dăunătoare căci stau la baza micilor incidente sau accidente. Deci atenţie sporită la condus, în călătorii sau în activităţile care necesită mişcare. Lilith este cum spuneam mediatoarea acestui aspect, transmiţându-ne să finalizăm acele acţiuni sau situaţii care ne împiedică să ne urmăm calea sau pe care le-am amânat de ceva vreme.Să nu uităm că de ieri se resimte opoziția Lilith Soare, ea este activă până duminică și ne provoacă la a vedea gunoiul de sub covor și de a acționa.

Ar trebui să fim prietenoşi şi împăciuitori, să detensionăm stările conflictuale pe care le-am creat, sau cele pe cale să se formeze, să evităm certurile sau lămurirea unor aspecte, care necesită elocvenţă şi acţiune, dar, în acelaşi timp, putem reuşi cu iubire şi înţelegere să obţinem ceea ce ne-am propus.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Viața este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni și ani fără să simți nimic nou. Totuși, odată ce se deschide o ușă, o adevărata avalanșă pătrunde prin spațiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa următoare ai mai mult decât poți accepta.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 11 GEMENI

TERITORII RECENT DESCOPERITE OFERĂ PIONIERULUI OCAZII DE NOI EXPERIENŢE

Impulsul spre cunoaştere este cel mai puternic impuls pentru a progresa. Omul are mereu nevoie să încerce metode noi, să se aventureze în domenii noi, să încerce ceva nou, dacă vrea ca viaţa lui şi a celorlalţi să devină mai frumoasă şi mai bogată. Fiecare zi îţi aduce ceva nou, şi depinde de tine să explorezi aceste noi posibilităţi şi să le faci să lucreze în favoarea ta.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 13 BALANȚĂ

COPII SPĂRGÂND BALOANE DE SĂPUN

Prea multă seriozitate în viaţă poate conduce la o mină sumbră şi o atitudine pesimistă, lipsită de perspective. Trebuie să ştii să te joci, dar nu în sensul de a lua viaţa în râs, ci în sensul de a te bucura de ceea ce ţi se oferă. Adesea, cele mai grele probleme se pot rezolva prin cele mai simple soluţii, dar dacă nu ştii să gândeşti simplu, sincer şi senin, ca un copil, rişti să te complici în judecăţi serioase şi temeri inutile, până când problema nu mai poate fi rezolvată…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top