Previziuni pentru 4 iunie 2017

Astăzi avem două aspecte interesante, Marte părăsește semnul Gemenilor la ora 19.15 și trece în semnul Racului, iar Soarele formează cuadratura crescătoare anuală cu Neptun. Marte până la ora ingresului se află la grad anaretic și din acest motiv este destul de dur în manifestare, fiind nevoie de multă prudență mai ales în activitățile sportive, în călătorii și evident la condus.

În general nu putem conta decât pe noi înşine, fiind un test de anduranţă, răbdare şi încredere, de voinţa de susţine idealurile. Indiferenţa sau încăpăţânarea, violenţa şi aviditatea sau cruzimea nu ne vor fi de nici un folos, mai ales pe termen lung. În schimb obligaţiile familiale devin mai presante, căpătând mai multă substanţă, iar sentimentul de sufocare pe care-l simţim trebuie să ne determine să înţelegem că este necesar să ne reformula ambiţiile de viaţă şi hotarele. Acum, în această perioadă avem şansa de a medita asupra dorinţelor în sensul ambiţiilor, pe termen lung, putând să punem fundamentele şi să stabilim operaţiile necesare pentru progresul carierei personale. Această intervenţie poate conduce la relocarea afacerii sau schimbarea profesiei, ori cel puţin la restructurarea mediului de lucru.

Este extrem de important să înţelegem că acum marea majoritate experimentează acum efectele directe ale karmei, generate de ultimele noastre acţiuni sau eforturi creatoare sau de relaţiile de cuplu avute în trecut.

Este esenţial să ne învingem frica, să nu ne lăsăm copleşiţi de ambiţie sau instincte, să fim structuraţi şi disciplinaţi, orientându-ne atenţia doar într-un singur sens. Dacă vreţi Saturn care este egal cu datorie şi responsabilitate, ne ţine mintea în şah, Marte în Gemeni, este un exerciţiu de responsabilitate, maturitate şi agilitate a minţii. Deci, disciplina chiar dacă acum o resimţim ca pe o frustrare sau inhibiţie, ne reorientează către noi înşine, dându-ne ocazia să ne amplificăm forţa interioară prin trezirea propriilor resurse profunde.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Înţelegerea vine întotdeauna din interior, pentru că recunoaşterea propriei realităţi nu poate fi făcută de nimeni altcineva în afară de tine însuţi. Să-i rugăm pe îngerii înţelegerii să ne ajute să descifrăm adevăratul sens al lucrurilor de câte ori trecem prin situaţii noi, să avem capacitatea de a recunoaşte propria realitate, dar şi realitatea celor din jur, astfel încât să existe mereu înţelegere reciprocă şi armonie. Iar atunci când vom înţelege că toţi avem aceeaşi esenţă, că suntem egali, fiind copii ai aceluiaşi Tată, ne vom putea bucura cu adevărat de ceea ce suntem şi de diversitatea creaţiei.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 GEMENI

DOI OAMENI, TRĂIND DEPARTE UNUL DE ALTUL, ÎN COMUNICARE TELEPATICĂ

Crezi că singurele forme de comunicare sunt cele care pot fi înregistrate cu tehnologia actuală? Şi totuşi, aminteşte-ţi că adesea ţi se întâmplă să te gândeşti la cineva şi el să apară după câteva clipe, sau se întâmplă să ai o idee şi altcineva să o rostească… Telepatia există, chiar dacă nu avem o explicaţie pentru ea şi nici nu ştim să o folosim în mod controlat. Gândurile tale nu-ţi aparţin total, ele sunt o formă de comunicare nelimitată cu tot ce există. Ai grijă ce gândeşti, că se află!

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Gemeni în cuadratură cu Neptun în Peşti

Acest aspect aduce confuzie şi o stare de neclaritate în acţiuni. În schimb sunt posibile înşelăciunile, escrocheriile, şi dorinţa de a evada din realitate. Avem receptivitate şi intuiţie şi putem să le folosim pentru a fi creativi sau pentru a stabili contactul cu luminile subtile. Lilith prin aspectul de conjuncţie cu Ceres de astăzi, ajută şi ea la înţelegerea confuziilor şi eliberarea de teamă, după depăşirea acestui aspect.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top