Previziuni pentru 11 iunie 2017

Am făcut pauză la scris de o săptămână, între timp membrii familiei noastre au crescut, căci a venit printre noi Marta, nepoțica mea. De astăzi începe săptămâna guvernată de Jupiter, ceea ce aduce evenimente destul de mari, situații amplificate, în scopul de a fi rezolvate, de a ne elibera de cele apăsătoare. Luna din semnul Capricornului se află în conjuncție cu Pluton și Junona, în cuadratură cu Jupiter, formând inconjuncți cu Soarele, aducând nevoia de a ne clarifica. Este ca și cum fiecare dintre noi se află la un moment de înțelegere și analiză, fiind nevoie de studiu și profunzime, pentru a ne stabili propriile legi de funcționare pentru o perioadă lungă de timp. Aceste legi se referă în special la felul în care noi ne reprezentăm valoarea, felul în care ne punem în serviciul celorlalți, dar mai ales la felul în care acționăm fără să ne pierdem libertatea spirituală. Este o zi în care fiecare ar trebui să-și dedice un moment pentru a-și construi și a-și gândi aceste legi.

În plus, această perioadă pe care o trăim acum, este deosebit de interesantă pentru mulţi dintre noi, deoarece ni se deschid posibilităţi de reconectare cu oameni din viaţa noastră sau de deconectare completă de ei. Asta nu este nici bine, nici rău şi aceste relaţii nu sunt judecate nicicum: a venit pur şi simplu timpul să creăm relaţii şi situaţii în care să ne simţim bine. Şi să renunţăm la cele în care nu ne simţim în largul nostru. Decizia de a ne reconecta sau deconecta nu este ceva personal. Este parte din schimbarea vibraţiei noastre energetice şi reprezintă o alegere pe care trebuie să o facem, indiferent că o dorim sau nu. Avem de făcut o alegere între a continua o relaţie, sau de a–i pune capăt, iar decizia ne aparţine în întregime.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Puterea minţii pare să devină dominantă, riscând în acest fel să aducă confuzie în propriile căutări. De aceea este cazul să renunţăm la căutările incerte, sau care nu ne reprezintă, să renunţăm la fixitate, pentru că numai în acest fel câştiga elevare, găsind calea care ne este cea mai potrivită. Este o zi potrivită pentru a ne declara intenţiile unor noi proiecte sau pentru a ne face planuri legate de punerea noastră în valoare, mai ale a calităţilor importante pe care le avem. Este ca şi cum ne pregătim hambarele pentru recoltele bogate.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 GEMENI

O TUMULTUOASĂ DEMONSTRAŢIE MUNCITOREASCĂ

Când simţi că faci un lucru util, te umpli de o energie care uneori te împinge să pretinzi de la alţii mai mult decât ţi se poate oferi. Dar asta înseamnă deja că ai acceptat dependenţa ta de cei de la care ceri. Solidaritatea cu cei care au o atitudine similară de nemulţumire sau de revendicări te poate face să te simţi, temporar, mai puternic, dar în realitate este o renunţare la responsabilitatea ta individuală. Când viaţa ta nu va mai depinde de alţii, nu vei mai simţi nici nevoia de revoltă.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 26 LEU

DUPĂ O FURTUNĂ TERIBILĂ, UN CURCUBEU

Totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa ta, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care ai prilejul să îţi pui la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu te lăsa copleşit de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a-ţi consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara ta, pe cerul vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top