Previziuni pentru 13 iunie 2017

Astăzi Mercur este în trigon cu Jupiter și în opoziție cu Lilith, două aspecte interesante care ne influențează comunicarea, abilitatea comercială și modalitatea de mișcare și gândire.Pe lângă faptul că Jupiter mediază opoziția cu Lilith, se mai poate spune că și Neptun o face prin cuadratură la ambele. Este o imgaine holistică interesantă care ne sugerează capcitatea de adaptare dar și posibilitatea de fugi de răspundere, de a evita sau de a neglija prin ignorare anumite aspecte ale vieții. Este posibil să avem o luciditate extremă dar lipsită de constructivitate, mai multă critică, împinsă mult spre malițiozitate și răutate, având o tentă evident diabolică.

În plus Marte guvernatorul zilei este în inconjucție cu Luna din Vărăstor, ceea ce ne face destul de irascibili, cu o tentă accentuată de nervozitate și iritare. Pe scurt este nevoie de multă prudență și tact. Secretul constă doar în a le respecta celor din jur opiniile şi ideile. În general avem tendinţa de a ne autolimlita, de a devni dependenţi de ceva sua cineva şi orice ne scoate din această stare ne agresează. Dacă avem senzaţia că există un singur loc sau o singură zonă din care ne putem trage energia pentru această viată, atunci ne condamnăm să depindem de acea resursă limitată. Depinde numai de noi să ajungem capabili de a găsi resurse noi, prin învăţare, prin deprinderea unor activităţi şi abilităţi noi, şi mai ales prin perfecţionarea continuă a aptitudinilor noastre native. Hrana de care avem nevoie pentru a ne continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijăm să ne hrănim sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă suntem o pasăre, stomacul supraîncărcat ne va îngreuna zborul.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

În spatele complexităţii vizibile a vieţii se ascund taine de o simplitate uimitoare, şi fiecare om are misiunea de a le descoperi şi folosi. Căutaţi să vedeţi dincolo de aparenţe, pătrundeţi în adâncul lucrurilor, nu vă mulţumiţi doar cu ce vi se dă sau vi se spune. Veţi găsi că tot ce scrie în cărţi şi tot ce vă spun alţii sunt doar repere pe calea către ceea ce vă spune, mult mai simplu, sufletul vostru.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 GEMENI

TREI PUI DE PASĂRE ÎN CUIB, SUS ÎNTR-UN COPAC

Când trăieşti în cuibul părintesc, te simţi protejat şi asigurat, cel puţin până în momentul când trebuie să-ţi iei zborul. Atunci îţi vei lua viaţa în mâini şi numai tu vei fi responsabil de ceea ce trăieşti. Acelaşi sentiment de siguranţă îl poţi recrea dacă asiguri, la rândul tău, un cămin protector familiei tale şi tuturor celor care au nevoie de el. Când ştii să zbori singur, poţi să-i înveţi şi pe alţii să zboare.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 4 RAC

O PISICĂ, CERTÂNDU-SE CU UN ŞOARECE

Nici un conflict nu este obligatoriu, şi nimeni nu este obligat să intre în contradicţii cu altcineva. Dacă se întâmplă aşa ceva, este fiindcă aşa doreşte cel care împinge lucrurile în această direcţie, sub pretextul nemulţumirii, enervării, frustrării sau a oricărui alt sentiment negativ pe care preferă să-l arunce în spinarea altcuiva. Dar o asemenea atitudine face mai mult rău decât bine dacă nu-l ajută pe om să depăşească starea de tensiune ca să găsească, la problema care a iscat tensiunea, şi soluţia care este în folosul tuturor.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur  în Gemeni în trigon cu Jupiter în Balanță

Acest aspect este de scurtă durată şi este de fapt legat de oportunităţile care ne apar pentru a înţelege sensul real al lucrurilor pe care trebuie să le facem. Este vorba de spontenaitate, candoare şi încredere în maniera de a comunica. Este bine să nu ne lăsăm antrenaţi de conjuncturi şi să alegem căile cele mai simple sau uşoare în rezolvarea unor probleme, mai ales dacă ele sunt atât de complexe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top