Previziuni pentru 14 iulie 2017

ZIUA LUI VENUS

Astăzi ar fi bine să ne bucurăm de sextilul Mercur Jupiter, dar și de trigonul descrescător dintre Soare și Lună, ele ne vor aduce un pic de liniște, de pace sufletească, de tihnă în suflet. Este bine să încercăm să fim deschişi şi receptivi la tot ce ne înconjură, să nu ne blocăm emoţiile, devenind secretoşi şi preferând discuţiile pe la colţuri. Nu vom face decât să pierdem timp şi de multe ori bani. Ne va fi dificil să ne recunoaştem greşelile şi neputinţa, amânând lucrurile sau creând situaţii confuze. În plus vom da alt sens cuvintelor, vom căuta alte interpretări gesturilor, vom da alte semnificaţii ideilor.

Uranus este în trigon cu Vesta, pare un aspect benefic, de fapt el pune cumva în relație nevoia noastră de libertate cu nevoia sufletului de a se implica în creșterea lui, în dezvoltare, prin constanță și dedicare. Așa că din acest aspect poate rezulta o frământare interioară imensă, o luptă între rațiune și suflet în urma căreia poate rezulta ceva minunat sau poate rezulta un consum dificil, greu de gestionat. Rezultatul acestei zbateri se va rezolva în maxim 8-9 zile, de aceea este important ce rămâne în urma acestei tensiuni: frustrare sau iubire. La fiecare pas, existenţa ascunde un dar. Logica minţii nu poate înţelege şi nu poate accepta că darurile cele mai de preţ ale fiinţei umane sunt înfăşurate într-un soi de saci răpciugoşi, care reprezintă simbolic tot ce crede mintea că ne face rău. Ni se ia întotdeauna ceva ce nu avem nevoie. Viaţa duce departe de noi ceea ce nu ne mai este de folos. Minţile noastre intra în stare de tânguire, de suferinţa şi de derută, însă, tocmai pentru că nu înţeleg logica profundă a existenţei şi operaţia de vindecare pe care ea, ca un chirurg mareț, o face prin tot ce trăim. Dar, adesea, in mijlocul talazurilor ce ne clatină şi par să ne ducă până-n adâncurile Iadului, simţim strălucirea şi graţia lui Dumnezeu, ca pe-o caldă şi minunată înflorire de zarzăr. Daca n-ar fi toamna, n-am putea cunoaşte primăvara! Şi, dacă n-ar fi pierderea, cine ar mai şti ce este acela câştigul, succesul sau bucuria de a primi? De fapt, existenţa nu cunoaşte altceva decât „darurile”. Existenţa dăruieşte întotdeauna, chiar dacă darul ei şade ascuns în pachete insalubre!

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Multe persoane se tem de fericire. Pentru ca astfel de persoane să fie fericite în viaţă înseamnă să schimbe multe din obiceiurile lor – să-şi piardă simţul identităţii lor. Deseori avem rezerve faţă de lucrurile bune care ni se întâmpla. Nu le acceptăm, pentru că ne-ar face să ne simţim datori faţă de Dumnezeu.

Gândim: ”Mai bine să nu bem din cupa fericirii pentru că atunci când va fi goală vom suferi cumplit”

Din cauza acestei frici de a ne micşora nu reuşim să creştem.

Din cauza fricii de plâns nu avem curaj să râdem.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 RAC

O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE

Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 11 GEMENI

TERITORII RECENT DESCOPERITE OFERĂ PIONIERULUI OCAZII DE NOI EXPERIENŢE

Impulsul spre cunoaştere este cel mai puternic impuls pentru a progresa. Omul are mereu nevoie să încerce metode noi, să se aventureze în domenii noi, să încerce ceva nou, dacă vrea ca viaţa lui şi a celorlalţi să devină mai frumoasă şi mai bogată. Fiecare zi îţi aduce ceva nou, şi depinde de tine să explorezi aceste noi posibilităţi şi să le faci să lucreze în favoarea ta.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Leu în sextil cu Jupiter în Balanță

Este un aspect frumos care ne aduce în general înţelepciune şi puterea de a găsi soluţiile potrivite momentului. Cu toate că este de scurtă durată, Mercur îndreptându-se cu mare viteză spre Soare pentru a forma conjuncţia superioară, totuşi trebuie să folosim aceste zile în care se face simţit aspectul, pentru a căuta soluţii la problemele care ne fământă, dar mai ales pentru a privi mai optimist viaţa. Este o perioadă foarte potrivită pentru expansiune, perfectă pentru a călătorii, dar şi pentru relaţiile comerciale. De aceea este minunat să încercăm să acţionăm cât mai mult, să fim activi, căutând soluţii problemelor pe care le avem.

Noile începuturi pot avea unele aspecte incomode, fiindcă ne obligă să ne adaptăm la situaţii noi şi să ne schimbăm obiceiurile şi obiectivele, dar totodată ele ne împrospătează viaţa şi ne dau prilejul să o luăm de la capăt. Emoţiile de început sunt rareori regăsite mai târziu, de aceea ne face plăcere să ne amintim de aceste momente şi să căutam prilejuri pentru a începe alte lucruri noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top