Previziuni pentru 15 iulie 2017

ZIUA LUI SATURN

Avem o zi săracă în evenimente astrologie, doar Luna începe un nou periplu al ei prin zodiac, fiind în semnul Berbecului și în cuadratură cu Ceres. De aceea poate simțim nevoia mai mult decât oricând să ne exprimăm emoțiile cu orice preț, fiind extrem de tentați să reproșăm, să arătăm cu degetul spre ceilalți. Din această poziție ea va amplifica și cuadraturile Soare Uranus și Marte Uranus, aducând un fel de prevu asupra unor evenimente. De aceea este extrem de important să privim cu atenție toate evenimentele acestei zile, ele ne vor prefigura și ne vor avertiza asupra unor situații posibile viitoare. În plus astăzi se încheie săptămâna guvernată de Marte, o săptămână extrem de tumultoasă, cu multă agitație și multe tensiuni datorate în special emoțiilor și presiunilor sufletești. Poate, ar fi bine să ne așezăm în liniște și să ne gândim fără patos, la ceea ce a declanșat aceste furtuni, aceste vârtejuri amețitoare. Poate au fost niște furci caudine, poate au fost clarificări sau poate pur și simplu niște eliberări colosale de energie stagnantă. Oricum, au trecut, dar au lăsat urme. Aceste urme sunt problema.

Astăzi este o zi în care vom simţi nevoia să ne golim gândurile. Multe lucruri părându-ne pline de logică, vom lupta să îi facem şi pe cei din jur să înţeleagă asta. Vom fi conduşi de intelect, lăsând cumva în urmă sentimentele. Ar trebuie să ne adaptăm la particularităţile şi cererile partenerului. Flexibilitatea este foarte importantă, mai ales în relaţiile interpersonale, dar şi în căsătorie. Este momentul în care trebuie cultivată relaţia în sine, de fapt să i se acorde o atenţie mai mare decât partenerului. Putem face acest lucru, în cel mai simplu mod: prin conştientizarea importanţei ei şi prin sublinierea aspectelor benefice pentru noi.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Această lume în care suntem nişte chiriaşi vremelnici ne provoacă mai mult ca niciodată. Suntem provocaţi să căutăm speranţa. Suntem provocaţi să căutăm credinţa. Suntem provocaţi să descoperim bucuria în viaţă în mijlocul disperării şi neliniştii. Fie ca fiecare dintre noi să găsească înţelepciunea şi curajul de a reflecta sincer asupra vieţii sale, să descopere adevărata sa menire şi să realizeze nici mai mult nici mai puţin decât rotirea unei întregi lumi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 RAC

ÎNTRUNIREA UNEI SOCIETĂŢI LITERARE

De câte ori ai prilejul să fii prezent în grupuri cu preocupări elevate, este un moment deosebit din care poţi învăţa foarte mult. Ai ocazia să-ţi exprimi ideile şi emoţiile, să te prezinţi cu tot ce ai mai bun, pentru a deschide căi de comunicare şi pentru a-ţi crea relaţii utile nu doar pentru tine, ci şi pentru societatea în care trăieşti. Fii mereu gata să participi la ceea ce te poate înălţa.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 22 SĂGETĂTOR

O SPĂLĂTORIE CHINEZEASCĂ

Ca să rezolvăm unele probleme, se întâmplă uneori să fie nevoie să intrăm într-un loc unde nu înţelegem limba sau procedura, sau unde ceilalţi, deşi au obiective similare, ne sunt complet străini şi avem impresia că ne vom descurca foarte greu. Atunci este bine să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut şi să cerem ajutorul celor care ştiu mai bine mersul lucrurilor. Dacă ne disipăm atenţia uitându-ne la ce fac alţii, judecându-i sau catalogându-i, riscăm să pierdem din vedere adevăratul nostru ţel.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top