Previziuni pentru 19 iulie 2017

Astăzi Soarele se află la grad anaretic în semnul Racului, este important să fim atenți la toate evenimentele zilei, căci au loc multe descărcări karmice sau primim semnale legate de energia personală a karmei. Evenimentele care vor avea loc sunt bulversante, dar cu îndrăzneală şi reformă viguroasă, se pot transforma în favoarea noastră, aducând chiar bogăţie. Oricum trebuie să fim extrem de vigilenţi şi corecţi, să finalizăm ceea ce începem şi să nu ne lăsăm atraşi de dorinţa de a amâna lucrurile.

Luna se află fără direcție până după ora 10.30, în exaltare în semnul Taurului, de aceea în prima parte a zilei avem o deosebită inspirație și intuiție, dar și eficiență în activități. Apoi va trece în semnul Gemenilor, susținândul pe Mercur în frumosul trigon pe care-l formează cu Saturn.Caprcitatea de a înțelege și de a recepționa mesajele pe care le primim este maximă și deasemenea putem aprofunda, scrie, dezvolta idei mai vechi sau cu efecte îndelungate. Este o zi propice pentru studiu și analiză, pentru a descoperi și stabiliza informații și idei. Va trebui să înţelegem că nu este bine să-i judecăm pe cei din jur, pentru că în această perioadă vom trăi şi noi aceleaşi sentimente, acelea de a fi judecaţi; să înţelegem că trebuie să avem răbdare cu oamenii să le ascultăm când îşi exprimă adevăririle interioare.

Dar pentru asta trebuie să renunţăm la prejudecăţi şi dorinţe subiective, şi trebuie să învăţăm să vedem lucrurile în ansamblu, ridicându-ne mai presus de viziunea limitată a omului obişnuit.

Trebuie să recunoaştem ce ne dorim cu adevărat şi să întâmpinăm cu bucurie prilejurile care ne apropie de idealurile noastre. Teama de eşec sau frica de schimbare ne vor aduce peste ani regretul că nu am încercat şi altă cale sau alt drum, chiar dacă acum ne pare dificil.

Ziua are o încărcătură deosebită, fiecare o va resimți în felul său, important este să nu se neglijeze informațiile care apar.

Să nu uităm că astăzi se sărbătoresc Paliele, nume care vine de la fratele mai mic al Sfântului Ilie, după unii folcloriști iar după alții sunt surorile mai mici ale Sfântului Ilie; mai sunt cunoscuţi şi drept Circovii Sfântului Ilie, care se ţin la 19 iulie. Întâiul dintre frați, ca de altfel şi ceilalţi, este respectat cu  stricteţe, de frica incendiilor. Paliele se ţin împotriva arşiţei şi a beteşugurilor arzătoare. În ajunul zilei de Sfântul Ilie fetele mari se duc noaptea prin locurile unde e semănată cânepa, se despoaie de cămaşi şi, dupa ce se tăvălesc pe pământ, se îmbracă iute şi se duc de se culcă. Daca peste noapte vor visa cânepa verde, e semn că se vor mărita cu flăcăi; dacă însă vor visa cânepă uscată, se vor mărita cu oameni bătrâni.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Mulţi oameni vieţuiesc pe pământ, şi chiar dacă sunt atât de diferiţi, pământul îi suportă cu acelaşi devotament. Viaţa în comunitate implică recunoaşterea, de către fiecare, a nevoilor tuturor. Dacă unul nu ţine cont de cerinţele comunităţii şi caută să obţină ceva numai pentru sine, va trebui să suporte efectul de bumerang al influenţei comunităţii faţă de cineva care nu o respectă sau nu se integrează corect în ea. Dar o mare putere este la dispoziţia celor care înţeleg valoarea comunităţii.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 RAC

O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI

Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.

GRADUL SABIAN AL MERCUR – 22 LEU

UN PORUMBEL CĂLĂTOR ÎNDEPLININDU-ŞI MISIUNEA

A nu avea nici un scop în viaţă este mai rău decât a avea un scop prea mărunt sau greşit. Dar fiecare om are o misiune de îndeplinit, un rol al său în lume, unic şi personal, şi căile vieţii îl poartă pe fiecare către ţinta sa, mai direct sau mai pe ocolite, după cât de conştient şi de decis este el însuşi să-şi împlinească sensul vieţii.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Leu în trigon cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Săgetător

Chiar dacă este un aspect de scurtă durată, este foarte important pentru că ne putem clarifica toate acele probleme pe care le avem de rezolvat. Este un aspect pozitiv, în care simţi acut nevoia de înţelege şi a învăţa, de a aprofunda şi a descoperi care este adevăratul sens al lucrurilor. Luciditatea specifică acestui aspect ne ajută să ne atingem scopurile, să fim atenţi la tot ce se întâmplă în jurul nostru.

Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top