Previziuni pentru 21 iulie 2017

ZIUA LUI VENUS

Ziua se află sub semnul a două aspecte importante, cuadratura anuală, crescătoare dintre Soare și Uranus și conjuncția Mercur Nodul Nord. Aceste aspecte ne aduc de fiecare dată tensiuni, o gândire intensă, bine direcționată și extrem de dedicată unui scop, unui țel, unei situații sau conjuncturi. Cuadratura Soare Uranus, ne generează impulsivitate în manifestarea emoțiilor, o tendință de a ne ocupa de acele lucruri prin care considerăm că ne dobândim libertatea de mișcare și de gândire. Uranus este staționar, de aceea nevoia de a schimba și de a ne elibera este acută și orientată într-o anume direcție.Venus, guvernatoare zilei mediază acest aspect, temperându-ne impulsivitatea și îndemnâd la înțelepciune.

Luna este fără direcție până la ora 11.15, fiind nevoie de mult tact și răbdare, încercând să nu ne implicăm și să nu luăm decizii importante până la această oră. De la 11.15, Luna trece în propriul domiciliu, semnul Racului, de unde ne amolifică intuiția și ne ajută să putem percepe corect ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Tensiunea emoţională puternică, de fapt intensă, orientată greşit poate să ne aducă numeroase probleme fizice, sau să ne scoată din ritmul obişnuit, la modul neplăcut, prin diverse afecţiuni fizice. De aceea este preferabil să observăm evenimentele din jurul nostru, să le analizăm pentru că sunt răspunsuri la punctele vulnerabile pe care le avem şi nu le conştientizăm. Poate fi vorba de experienţe noi simţite profund, de care ar trebui să ne eliberăm comunicând, fiind bine de evitat să lăsăm mintea să ne controleze, pentru că ne va crea doar reacţii violente. Sufletul, în schimb, dacă-l ascultăm ne ajută să gestionăm corect situaţiile şi să ne eliberăm de presiunea temerilor interioare. Ne aflăm în ultima zi din semnul Racului, de aceea cu aceste conjuncturi astrale, ar trebui să privim cu atenție în jur pentru a înțelege mai mult.

Mai este un aspect al acestei zile, şi anume dependenţa de situaţii, oameni, conjuncturi care ne creează nemulţumire şi ne determină să nu ne urmăm calea spirituală, de aceea vom găsi justificări la orice situaţie sau propunere care va încerca să ne scoată din aceste lanţuri din ce în ce mai greu de suportat.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Fiecare gând bun, fiecare gând frumos, fiecare clipă de iertare, de blândeţe şi de bucurie creează o lumină de nedescris, deopotrivă în fiinţa noastră interioară, cât şi în mediul înconjurător. O clipă de iertare transcende orice răutate şi calmează cele mai dureroase stări interioare ale fiinţei noastre. Fiecare moment în care izbutim să vedem în omul de lângă noi, oricine ar fi el, părţile sale frumoase, fiecare moment în care izbutim să proiectăm asupra celuilalt calităţile cele mai plăcute echivalează cu un moment esenţial de `trezire` a conştiinţei şi acumulare a unei karme pozitive pentru noi înşine.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 RAC

O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI

Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.

GRADUL SABIAN AL VENUS – 19 GEMENI

O CARTE VECHE, VOLUMINOASĂ, DEZVĂLUIE O ÎNŢELEPCIUNE TRADIŢIONALĂ

Cu tot progresul ştiinţei moderne, cunoaşterea antică ne oferă mereu dovezi ale unei înţelepciuni deosebite, pe care omenirea modernă tinde să o neglijeze din cauza direcţiei diferite, cu accent pe raţiune şi logică, în care s-a dezvoltat ştiinţa actuală. Dar oricând se poate învăţa din înţelepciunea străveche, şi au enorm de câştigat cei care ştiu să îmbine descoperirile şi cunoaşterea din toate timpurile.

ASPECTELE ZILEI

Soarele aflat în Rac în cuadratură cu Uranus aflat în semnul Berbecului

Acest aspect ne pune în faţa unor situaţii imprevizibile, care ne pune la încercare controlul ferm şi atitudinea hotărâtă. Este un aspect defavorabil, determinând o mare tensiune sau agitaţie nervoasă, impulsivitate şi chiar încăpăţânare.

Este o situaţie destul de greu controlabilă, întâmplările sau dificultăţile punându-ne în ipostaza de a face ceva diferit, sau excentric. Este necesar controlul ferm pentru nu a depăşi senzaţia de haotic.

Este totodată un moment în care avem posibilitatea să ne afirmăm în domenii progresiste sau să punem în aplicare proiecte de acest fel.

Viziunea de ansamblu şi nivelul ridicat de conştiinţă trebuie menţinute la un nivel foarte ridicat.

Este indicat să nu riscăm să nu fim prea optimişti, dar nici prea pretenţioşi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top