Previziuni pentru 23 iulie 2017

De ieri Soarele a trecut în semnul Leului, așa că se va schimba evident vibrația iar totul va deveni mult mai clar, mai evident, mai luminos. Ziua și săptămâna începe cu Luna fără direcție, așa că cel puțin astăzi până la ora 12 și apoi întreaga săptămână, este important să analizăm cu atenție orice simțim sau orice decidem să facem. Pe de altă parte începe săptămâna guvernată de Saturn, ceea ce evident aduce o tensiune suplimentară, căci el de fiecare dată ne determină să abordăm cu seriozitate problemele și să fim extrem de focusați și implicați în toate domeniile vieții.

Astă-seară este momentul de Lună Nouă din semnul Leului, aici sunt multe de spus, căci anul acesta în semnul Leului au loc două Luni Noi, eveniment extrem de rar, și foarte interesant. De fiecare dat când are loc această situație, două Luni noi în același semn, are loc un fel de turare a motoarelor, căci suntem forțați să începem lucruri importante, prin care să ne evidențiem și apoi, suntem împinși de la spate să le finalizăm, să punem fundația și să și construim ceea ce am proiectat. Toate resursele noastre vor trebui folosite pentru a putea duce la bun sfârșit ceea ce începem astăzi, la această Lună Nouă. Este de subliniat și faptul că de fiecare dată când sunt două momente de Lună Nouă în același semn, unul se formează pe primul grad al semnului iar cel de-al doilea pe ultimul grad, adică, așa cum sunt denumite în astrologie, pe grad aries și pe grad anaretic. În plus, în acest an, în perioada dintre cele două Luni noi – 23 iulie – 21 august se formează și două eclipse, una parțială de Lună și una totală de Soare, care are locul concomitent cu ultima Lună Nouă din 21 august. Voiam să spun că această perioadă este cu atât mai încărcată și mai importantă și datorită acestor evenimente suplimentare.

Revenind la Luna Nouă de astăzi, ea ne vorbește despre relații, despre manifestarea potențialităților personale și exprimarea socială, despre formarea unor grupuri profesionale extrem de interesante, prin intermediul cărora fiecare dintre noi își poate găsi locul, se poate exprima și îi poate manifesta calitățile personale într-un mod extrem de eficient. Este important să ne orientăm spre înţelegerea superioară a iubirii, autoanalizându-ne şi evaluând corect situaţiile în care suntem, toate acestea vor permite evitarea rătăcirilor şi a solitudinii. Să încercăm să nu ne manifestăm amorul propriu pentru că, în primul rând contravine evoluţiei noastre spirituale, iar în al doilea rând este posibil, ca mai ales în prima parte a zilei, să fim destul de mofturoşi şi agitaţi, aşa că nu vom recepţiona prea bine exacerbarea orgoliului.

Marte dă un plus de forță acestui moment important de început, îl susține, așa că orice ne planificăm acum și este constructiv și necesar pe cale adestinului personal, se poate împlini căci fiecare va avea resursele necesare pentru a o duce la bun sfârșit.

Probabil că evenimente de o mare subtilitate ne vor determina să fim mai puţin rigizi, inflexibili, depăşind în acest convenţiile şi trezind conştiinţa impersonală.

Tensiunile pe care le resimţim necesită conştientizarea unor datorii karmice, în care se cere maximă stăpânire de sine. Rugăciunea, meditaţia permit receptarea mesajelor îngerilor păzitori. Este important să descoperim în noi cauzele a tot ceea ce se întâmplă, evitând să aruncăm vina pe ceea ce este în exterior. Nu vă miraţi că pot apare situaţii frustrante în care ne va fi pusă la încercare înţelepciunea şi răbdarea.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Târziu de tot Te-am iubit, O, Tu, Frumuseţe atât de veche, şi totuşi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit.

Şi iată că Tu Te aflai înlăuntrul meu, iar eu în afară, şi eu acolo, în afară, Te căutam şi dădeam năvală peste aceste lucruri frumoase pe care Tu le-ai făcut, eu, cel lipsit de frumuseţe.

Tu erai cu mine, dar eu nu eram cu Tine; mă ţineau departe de Tine acele lucruri care, dacă n-ar fi fost întru Tine, nici n-ar fi existat.

M-ai chemat şi m-ai strigat şi ai pus capăt surzeniei mele.

Ai fulgerat şi ai strălucit, şi ai alungat orbirea mea; ai răspândit mireasmă şi eu am inspirat, şi acum Te urmez cu înfocare; am gustat din Tine şi acum sunt înfometat şi însetat după Tine; m-ai atins doar şi m-am şi aprins de dor după pacea Ta.  (Sfântul Augustin)

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 LEU

SUB IMPERIUL STRESULUI, CUIVA I SE URCA SINGELE LA CAP

In momentele de criza ai cel mai bun prilej sa cunosti oamenii si sa te cunosti pe tine insuti. Atunci cind tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde si arata ceea ce nu se vede in mod normal. Este o incercare din care ai prilejul sa descoperi unde ai de lucrat cu tine insuti, ce arii din viata ta au ramas neingrijite si tind sa se naruiasca, dar momentul este trecator daca nu te pierzi, daca ai rabdare si incepi sa iei masurile necesare.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 24 LEU

COMPLET CONCENTRAT ASUPRA DESAVÂRŞIRII SPIRITUALE LĂUNTRICE, UN OM STĂ AŞEZAT, IGNORÂNDU-ŞI TOTAL CORPUL

Omul este mult mai mult decât corpul său fizic. Corpul fizic este un instrument minunat pentru trăirea experienţelor din această lume, dar trebuie să acordăm cel puţin tot atâta atenţie acelor aspecte ale fiinţei noastre care animă şi conduc corpul în mişcarea şi acţiunea sa de-a lungul vieţii. Mai presus de simpla viaţă fizică, avem un sens spiritual, o ţintă lăuntrică de atins, iar corpul este doar vehiculul în care ne îndreptăm spre ţinta propusă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top