Previziuni pentru 28 iulie 2017

ZIUA LUI VENUS

Practic se poate spune că evenimentele de acum sunt şi un fel de avertizări a unor evenimente care abia acum se vor declanşa în viaţa fiecăruia dintre noi. V-aş sugera să încercaţi să vă notaţi cu atenţie ceea ce simţiţi, sau ceea ce trăiţi, în fiecare zi. Chiar dacă vi se pare complicat sau veţi invoca factorul timp, ceea ce acum veţi reuşi să scrieţi, vor fi informaţii preţioase pentru un ciclu destul de lung din viaţa noastră. Deci merită efortul cu prisosinţă.

Mai este indicat să daţi o mare atenţie coincidenţelor şi celor mai mici semne pe care le primiţi, ele sunt foarte importante chiar dacă pe moment nu le vedeţi utilitatea. De aceea este cel mai bine să le notăm, semnificaţiile reale vor apare abia târziu.

Este o perioadă în care sunt foarte multe confruntări karmice, pe care aşa trebuie să le privim şi să le acceptăm. Acest lucru se poate face cel mai simplu discutând ceea ce ni se întâmplă, exteriorizându-ne, în nici un caz opunând rezistenţă, făcând schimbările care ni se cer prin evenimentele care apar. Avem nevoie de multă obiectivitate dar şi de abandonare, încă odată, acum imperioasă, mai ales dacă nu am făcut-o acum un an.

Relaţiiile vor fi încercate şi din cauza cuadraturii Luna din semnul Balanței și Junona, care ne determină să ne facem dreptate, să ne spunem adevăruri doar că într-un mod neadecvat, sau dificil de acceptat. Şi celelalte relaţii parteneriale sunt apăsătoare, căci dorim cu orice preţ să facem lumină într-o chestiune sau alata, fără a ne face un plan, fără a analiza în profunzime, ci doar sub impulsul momentului. Oricum nu este potrivit să clarificăm relaţiile noastre, căci chiar dacă noi ne gândim coerent, există o posibilitatea faorte mare ca ceilalţi să ne perceapă greşit.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Pentru fiinţele care se află pe o cale spirituală, toate lucrurile şi fenomenele capătă o semnificaţie aparte, spirituală şi de fiecare dată când reuşesc ceva, ele simt ajutorul lui Dumnezeu, fapt ce le întăreşte credinţa în Dumnezeu. Ele îi mulţumesc de fiecare dată, pline de recunoştinţă, lui Dumnezeu, pentru susţinere şi astfel credinţa lor în Dumnezeu creşte cu fiecare nouă reuşită pe calea spirituală.
Viaţa e mult mai simplă atunci când e susţinută de credinţă. Astfel, putem să ne urmăm intuiţia şi glasul inimii şi să trăim o viaţă plină, cu convingerea că mergem pe calea cea bună. Să depăşim graniţele concretului şi ale micii noastre lumi, spre a putea asculta Universul, ca parte din marea Creaţie Divină.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 LEU

O FEMEIE DE MODĂ VECHE, CONSERVATOARE, SE CONFRUNTĂ CU O FATĂ MODERNĂ

Lumea nu stă pe loc, şi mai devreme sau mai târziu trebuie să te confrunţi cu tendinţele ei de înnoire. Nimic nu te poate obliga să mergi înainte, dar dacă nu avansezi, rişti să fii depăşit de evenimente. Fii deschis la noile opţiuni pe care ţi le oferă viaţa.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 27 GEMENI

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top