Previziuni pentru 31 iulie 2017

ZIUA LUUNII

Astăzi Venus trece în semnul Racului și întreaga zi se află în grad anaretic ceea ce determină acțiuni destul de confuze în plan sentimental, o slabă orientare în plan material, concret, ca unfel de lipsă de eficiență sau ca un fel de acțiuni dezlânate, care nu se concretizează, indiferent cât de bine sunt gândite. În plus, trecerea planetei Venus în semnul Racului are loc în perioada de Lună fără direcție, ceea ce sugerează că acțiunile noastre concrete și sentimentele noastre sunt destul de confuze, sau altfel spus este important să le privim întâi cu ochii sufletului, să le trecem prin prisma nevoilor acestuia, înainte de a le exprima și elibera. Semnul Racului este cardinal, și are o spontenaitate, o impulsivitate deosebită la nivel emoțional. Sentimentele sunt emoții cristalizate, personalizate și de aceea există riscul de a nu le stăpâni, de ale exprima spontan sub influența factorilor externi. În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Este important să analizăm evenimentele de acestei zile, ele sunt de natură să ne aducă acele mesaje prin care să ne modelăm personalitatea şi să conştietizăm greşelile comportamentale pe care le facem. Studiul detaliilor şi minuţiozitatea putem să le orientăm pentru a ne analiza sufletul şi dorinţele ascunse în noi.

Îngerii cunoaşterii ne ajuta să găsim si sa ascultam acea parte din noi înşine care ştie totul şi care este sursa puterii şi unităţii noastre.

Apoi Luna este fără direcție începând cu ora 14.00, de aceea suntem oarecum supuşi unor încercări sau situaţii prin care este obligatoriu să trecem. Altfel, la nivel mundan, în această perioadă, asistăm la apariţia, manifestarea şi apoi disiparea unor energii şi evenimente de anvergură sau de mari proporţii şi care sunt fireşti sfârşiturilor şi începuturilor de ere, de vârste cosmice.

Se poate spune că este o zi plină de agitaţie, evenimente şi întâmplări, ele sunt de natură a ne crea oportunităţi, de a ne face să deschidem ochii asupra posibilităţilor care ni se deschid, ţine doar de noi dacă vom vedea numai ceea ce nu ne convine şi vom riposta sau vom primi evenimentele ca nişte încercări importante şi ca nişte paşi necesari pentru a evolua.

ORA PLANETARĂ A LUNII

BUDDHA obişnuia să afirme: „Tot ceea ce suntem este format din gândurile noastre”. Acestea sunt adevărata cauză a ciclului renaşterilor. De aceea, noi trebuie să purificăm aceste gânduri.

Atunci când ne aflăm în preajma unui înţelept, simţim o stare incredibilă de calm; pe când atunci când ne aflăm în compania unui om egoist sau rău, nu ne simţim în largul nostru. Explicaţia constă în interferarea aurei noastre cu aura înţeleptului, ce emite vibraţii de pace şi linişte, ori cu aura egoistului, ce emite vibraţii malefice ale unor gânduri rele.

Unul din efectele gândurilor este crearea unei forme definite. Calitatea şi natura gândului îi determină acestuia culoarea şi claritatea formei‑gând. O formă‑gând este o entitate vie ce are o puternică tendinţă de a împlini intenţia autorului ei. De pildă, formele‑gând albastre denotă devoţiune. Formele‑gând ale renunţării de sine au cel mai frumos azuriu imaginabil, înconjurat de un halou alb‑strălucitor. Formele‑gând ale egoismului, orgoliului şi mâniei au, respectiv o culoare gri‑maronie, portocalie şi roşie.

Suntem întotdeauna înconjuraţi de aceste forme‑gând iar minţile noastre sunt serios afectate de ele. Nici măcar un sfert din minţile noastre nu ne aparţin, ci le culegem pur şi simplu din atmosfera mentală. Majoritatea sunt gânduri rele. De aceea, este de preferat să rostim mereu în gând numele lui Dumnezeu, căci asta ne va proteja.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 LEU

STICLARI MODELEAZĂ VAZE MINUNATE PRIN RESPIRAŢIA LOR CONTROLATĂ

Ca să creezi ceva în propria ta viaţă, nu înseamnă doar să modelezi materia şi să schimbi poziţia lucrurilor din jurul tău, ci mai ales să pui în mişcare un flux al ideilor, să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a da naştere unor noi situaţii şi manifestări, ca expresii ale idealurilor tale de frumuseţe şi utilitate.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 13 SCORPION

LUCRĂTORI DE LA TELEFOANE INSTALÂND CABLURI NOI

Trăim într-o epocă în care se deschid noi linii de comunicaţie între oameni. Nu e nevoie de argumente, chiar faptul că poţi citi aceste rânduri de oriunde din lume este o dovadă că tu însuţi deja foloseşti aceste linii noi. Lumea se schimbă, dobândind o nouă dimensiune, aceea a comunicării la orice distanţă, în multiple feluri. Scopul pare să fie acela de a-i apropia pe oameni, de a-i ajuta să se cunoască, să se înţeleagă, să devină prieteni, depăşind diferenţele şi aparentele incompatibilităţi, pentru a se construi o lume a păcii. Oare eşti la înălţimea acestei înnoiri?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top