Previziuni pentru 18 august 2017

ZIUA LUI VENUS

Avem o zi interesantă, Luna se află în propriul domiciliu și la fel și Soarele, un aspect unic de-a lungul unui an de zile, de aceea este important să ne notăm toate evenimentele pe care le parcurgem de-a lungul zilei. Oricum această conjunctură ne vorbeşte despre lucruri concrete, despre planurile şi calităţile noastre cu care am fost înzestarţi şi care ar trebui folosite pentru a ne pune în valoare şi a ne dezvolta, dar care ar trebui să ne ajute să ne susţinem şi financiar. Astăzi trebuie să ne gândim la acţiuni concrete, la la planuri prin care să ne dezvoltăm capacităţile dar mai ales să acţionăm pentru a le pune în valoare.

Pe de altă parte, Luna ne ajută să intuim înţelesurile ascunse care ne sunt sugerate de evenimentele exterioare.

Putem fi dezamăgiţi sau trişti şi ne vom propune să rezolvăm cumva această situaţie. Dar, ca un făcut, ne vor apare evenimente sau întâmplări pe care le-am mai trăit sau întâlnit, acum însă lucrurile vor trebui rezolvate şi nu oricum, ci la modul cel mai serios cu putinţă.

Chiar dacă suntem într-o situaţie critică, nu trebuie să avem senzaţia că suntem singuri. Întotdeauna există cineva care este gata să colaboreze cu noi pentru a rezolva situaţia. Trebuie doar să ştim cum să chemăm, sau să cerem ajutor.

Vom resimţi o stare de “lene”, o inerţie în acţiuni, este bine să încercăm să le depăşim, pentru că este extrem de important să finalizăm proiectele pe care ni le-am propus. În plus vom avea tendinţa de a mânca, de a da o importanţă mult mai mare aspectului estetic, sau luxului, de a ne umple viaţa cu tot felul de obiecte artificiale.

Mulţi dintre noi vor încerca să aprofundeze semnificaţiile propriului trecut, realizările, fiind cumva dependenţi de valorile tradiţionale şi de beneficiile materiale.

Complexele emoţionale vor fi destul de frecvente, dar trebuie investigate şi înfrânte, mai ales prin retragere interioară, prin momente de izolare.

Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi, dar mai ales în această perioadă, au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.

În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Ceea ce trebuie să facem în aceste zile este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Tot ceea ce poţi să faci este să înţelegi scopul şi să te dedici lui, în fiecare clipă. Dacă nu te dedici cu adevărat unui scop, nu vei găsi mijloacele pentru a-l atinge. Pe orele planetare ale Soarelui puteţi descoperi sau înţelege ce lucruri sunt importante în viaţa voastră, să analizaţi rezultatele de peste săptămână şi să trageţi învăţămintele necesare.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 LEU

DUPĂ O FURTUNĂ TERIBILĂ, UN CURCUBEU

Totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa ta, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care ai prilejul să îţi pui la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu te lăsa copleşit de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a-ţi consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara ta, pe cerul vieţii tale.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 RAC

O PRIMADONA CÂNTÂND

Momentele când eşti în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a-ţi prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top