Previziuni pentru 19 august 2017

O zi interesantă, Saturn, guvernatorul zilei este în mișcarea direct retrogradă, el subliniază acum ceea ce avem de făcut, avem de tras concluziile unei perioade de mai bine de 5 luni de zile, pe cale să se încheie, și fiind ziua lui, astăzi este cel mai potrivit moment. În plus Luna se află în semnul Racului, aducându-ne posibilitatea de a simți și de a intui cu mai multă ușurință ceea ce avem de înțeles. O problemă poate fi acea că nu avem încredere în ceea ce intuim sau nici măcar nu băgam de seamă, emotivitatea noastră este prea ridicată și de aceea ne pot scăpa de sub ochi ceea este cu adevărat important. așa că să ne luăm răgaz odată la câteva ore să ne lăsăm intuiția să funcționeze. Este foarte important să ne găsim timp pentru a evalua ceea ce avem de făcut, Luna este invizibilă pe cer, pregătindu-se de momentul de Lună Nouă însoțit și de o eclipsă totală de Soare, luni, 21 august. De aceea este un dublu moment de evaluare, de coborâre în adâncul sufletului nostru. Deseară, în plus, Luna este fără direcție începând cu ora 18.00, așa că este indicat ca timp de câteva ore să ne extindem percepțiile, să fim atenți la mesajele pe care sufletul nostru le transmite.

Saturn este în conjuncție cu Lilith, și este posibil să simțim multă teamă, nesiguranță, deznădejde în suflet, este o stare extrem de ciudată, greu de stăpânit, ea nebazându-se pe nimic concret, ci doar pe acțiunea unor frici care încearcă să preia controlul, ele materializându-se cu mai mare ușurință, tocmai pentru că Saturn ne ajută să le înțelegem și să le depășim. Pe de altă parte triada feminină Lună, cers, Venus, din semnul Racului, aduc un fel de sensibilitate maximă, dar și o senzație de incertitudine, stări schimbătorare, și nevoia de a primi confirmări. Ele nu pot vedea claritatea și luciditatea impusă de cuplul Saturn Lilith, și atunci este doar un pas până la conflicte fără sens.

Pot apare situaţii în care va trebui să încheiem afacerile neterminate, sau lucruri rămase neclarificate din trecut. Aici mă refer atât la aspectul vieţii actuale cât şi la acele din trecutul vieţilor noastre anterioare.

Cred va exista posibilitatea întâlnirilor, numite karmice, necesare pentru a ne elibera de anumite stări sau lucruri, pentru a deveni mai liberi şi înţelepţi, aducând totodată procese profunde şi radicale de transformare; marea realizare ar fi să reacţionăm în mod pozitiv şi constructiv.

Pe scurt, dacă am pornit spre un obiectiv important, trebuie să mergem înainte cu răbdare, învăţând să depăşim obstacolele unul câte unul. Nu avem de ce să ne oprim, şi în fiecare zi putem să înaintăm pe drumul ales, ajutându-te de tot ce avem la dispoziţie. Se poate ca obiectivul să fie important doar pentru fiecare, să fie doar o ţintă pe care ne-am propus s-o atingem doar ca să ne depăşim propriile limite. În acest caz, nu trebuie să aşteptăm nimic de la ceilalţi. De fapt acum fiecare traversează o perioadă de rezistenţă, un test care trebuie depăşit, totul este să nu stagnăm şi să ştim că ne este testată voinţa.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Fiinţa umană caută, conştient sau inconştient, un sens în viaţa ei. Are nevoie de un motiv de a exista şi în fiecare zi încearcă să-l găsească în tot ce i se petrece, în viaţa familială, socială, profesională. Dar în realitate, nici o reuşită, nici o posesiune materială nu poate să-i dea sensul vieţii, dacă chiar e vorba de un “sens”, iar sensul nu e material, nu putem să-l găsim decât sus, în planurile subtile. Mai jos, nu găsim decât forme. Putem să umplem formele cu un conţinut care e dat de sentiment, de senzaţia pe care o încercăm atunci când iubim un obiect, o fiinţă sau o activitate. Dar sentimentul e trecător, într-o zi sau alta vom simţi un gol şi vom suferi. Trebuie, deci să căutăm un lucru deasupra conţinutului: sensul. Când am atins sensul, posedăm plenitudinea.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 21 SĂGETĂTOR

UN COPIL CU UN CÂINE, PURTÂND OCHELARI DE ÎMPRUMUT

Copiii sunt neştiutori în multe chestiuni practice în care maturii au dobândit deja experienţa. Dar tot ei se bucură de o cunoaştere la care maturii au renunţat treptat, pe măsură ce o înlocuiau cu ceea ce le ofereau părinţii lor. Astfel, copiii sunt siliţi să vadă lumea prin ochii celor maturi, deşi adesea instinctele şi intuiţia copiilor sunt ghizi mult mai buni decât experienţa lipsită de înţelepciune a unor părinţi. Este bine să-i dăm copilului încredere în el şi în percepţiile sale, şi să-l lăsăm să înveţe cât mai mult prin experienţe proprii, şi nu doar prin preluarea mecanică a experienţei celor dinaintea lui.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top