Previziuni pentru 21 august 2017

O zi interesantă cu eclipsă totală de Soare și evident cu moment de Lună Nouă, la ora 21.31, despre acest aspect am scris mai demult în articolul care poate fi citit pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/intre-luna-noua-din-23-iulie-%C8%99i-luna-noua-din-21-august.

Oricum pe lângă toate cele spuse, mai aș putea adăuga ca Luna Nouă de astăzi va genera fiecăruia dintre noi situații la care a lucrat sau la apariția cărora a contribuit evident, atât într-un sens pozitiv cât și negativ, conform proverbului: după plată și răsplată. De aceea se poate spune că ne confruntăm cu propriile prejudecăţi şi judecăţi, pe care suntem cumva forţaţi să le simţim. Apoi avem opoziția Cers Pluton, două corpuri cerești care se confruntă și sunt incompatibile, prin însăși definiția lor mitologică. Opoziţia este din această perspectivă o confruntare, dar pe de altă parte este şi o oglindire, ea ne arată imaginea monştrilor pe care i-am creat ca urmare a propriilor dorinţe, sau din cauza ataşamentelor, plăcerilor sau chiar a comodităţii. Suntem în săptămâna guvernată de planeta Venus, ceea ce ar trebui să aducă evidente rezultate concrete. Însă, aici se manifestă Diana, o faţetă a planetei Venus, care ne obligă să redevenim un copilaş ale cărui cereri refuzate devin suferinţe, şi să regăsim spontaneitatea plăcerii mâniei, tristeţii, lacrimilor.

Această reîntoarcere la sine însuşi, la originea dorinţelor noastre de copil ne permite să relativizăm mai bine dorinţele faţă de lumea exterioară şi să accedem la realitatea celuilalt separat de noi, separat de el însuşi, care trăieşte aceleaşi nevoi şi aceleaşi suferinţe. Compasiunea o va naşte deci recunoaşterea celuilalt în noi. Discernământul rezultat ne permite să ştim să dăm cu bună ştiinţă ceea ce celălalt are cu adevărat nevoie şi să ştim să refuzăm ceea ce n-ar fi decât false aparenţe. Darul poate fi la fel de bine moral sau filosofic, ca şi material. De aceea în această perioadă şi datorită acestui aspect, apare câteodată şi necesitatea unui sacrificiu a ceva la care noi ţinem foarte mult, însă acest sacrificiu trebuie cântărit conştient. Noi trebuie să fim în totalitate de acord, pentru a o face. Nu trebuie să avem nici un gând prestabilit sau intenţie personală în gestul îndeplinit; iubirea veritabilă şi comunicarea care rezultă provin din respectul pe care noi îl avem faţă de celălalt… ca şi faţă de noi înşine, şi astfel primim recompensa darului nostru în acelaşi timp în care este făcut.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Fii recunoscator pentru fiecare cuvânt binecuvântat care vine spre tine din recunoştintă. Fii recunoscător Soarelui, pentru ca luminează încă o zi a vieţii tale. Fii recunoscător Pământului, căci te poarta ca pe un copil pe umerii săi si nu ai ochi sa vezi aceasta pâna ce el nu se misca, scuturat de energia unui cutremur. Fii recunoscator fiecarui lucru marunt pe care il primesti si fa daruri de câte ori poti, pentru ca numai asa vei fi unul dintre oamenii care au innodat firul vietii cu noduri de aur. Numai asa vei intelege ca cel iubit este acela care iubeste si de el depinde iubirea. Iar cel iubit si cel ce iubeste sunt… iata, unul si acelasi:” Tu”. De tine depinde iubirea ta si iubirea celuilalt. De felul in care primesti si poti fi recunoscator. Pentru orice pas, pentru orice zâmbet, pentru ca existi, pentru ca exista acela pe care-l poti iubi. Fugi in fiecare clipa de tendinta mintii tale de a fi nemultumita. Caci nemultumirea si recunostinta sunt opuse. Si, daca esti nemultumit, nu poti vedea. Ti se inchid ochii si ti se astupa urechile, iar frumusetea vietii trece pe lânga tine, fara s-o poti recunoaste.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 LEU

O SIRENĂ IESE DIN OCEAN, GATA SĂ RENASCĂ ÎN FORMĂ UMANĂ

Viaţa are multe niveluri de exprimare, şi fiecare fiinţă tinde să urce pe nivelul superior. Cele mai înalte idealuri ale oricărei fiinţe sunt cele legate de ascensiunea sa către o stare superioară de exprimare, de trăire, de fiinţare. Potenţialul de progres există în orice fiinţă, şi toată viaţa ei înseamnă o continuă căutare de concretizare a acestui potenţial.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 20 LEU

INDIENI AMERICANI EXECUTĂ UN RITUAL ÎNCHINAT SOARELUI

Soarele este cel mai puternic simbol al vieţii, el fiind cel care însufleţeşte întreaga natură şi îi dă forme mereu înnoite prin ciclurile sale fireşti. De aceea, nu uita să acorzi naturii şi vieţii respectul cuvenit, şi nu-ţi lăsa viaţa să se închisteze între zidurile oraşului sau ale biroului. Caută mereu armonia cu natura.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top