Previziuni pentru 25 august 2017

ZIUA LUI VENUS

Suntem în săptămâna lui Venus și în ziua guvernată de Venus, în plus Venus se află la grad anaretic în semnul Racului, aducând în prezent extrem de multe situații de tipul unor descărcări karmice, mai ales legate de familie, sau venind din trecutul nostru îndepărtat. Acest eveniment are loc anual, de aceea aceste zile, azi, mâine, trebuie privite cu atenție și înțelese din această perspectivă.Pe de altă parte Uranus este în cuadratură cu Venus, de aceea tot ceea ce se întâmplă ne surprinde, ne ia pe nepregătite, sau generea evenimente prin intermediul cărora se eliberează din sufletul nostru poveri sau nemulțumiri uriașe. Se mai poate constata o puternică capacitate instinctivă care ne aduce încredere, afirmare, creaţie. În plan sentimental relaţiile sunt marcate de o extraordinară legătură stimulantă dar şi pasională, totul este să existe în sufletul nostru un respect deosebit faţă de celălalt. Trebuie să daţi dovadă de un spirit puternic, acordând o importanţă majoră presentimentelor.

Nu faceţi lucrurile în pripă, dar mai ales nu vă amestecaţi în problemele celor din jur. Puteţi să vă ocupaţi cu succes de toate activităţile casnice.

Evenimentul zilei îl reprezintă revenirea planetei Saturn la mișcarea directă, cumva diminuându-se cu mult presiunea și tensiunile noastre interioare. Revenirea la mișcarea directă va repune în discuție multe aspecte ale vieții noastre, care au părut bolcate, dar de fapt a fost o perioadă de înțelepțire, de schimbare a viziunii într-un mod cât mai realist și corect.

Luna, afltă în Balanţă formează conjuncţie cu Jupiter, ceea ce ne aduce maturitate şi înţelepciune, fiind foarte deschişi să colaborăm sau să încheiem noi alianţe, evident dacă renunţăm la vanitate şi orgolii inutile. Alegerile le putem face intuitiv, sufletul dându-ne mesaje importante legate de ceea ce este cel mai potrivit pentru noi, totul este să-l ascultăm. Dupa felul in care cineva actioneaza si se comporta, asa va deveni. Cel ce cauta binele devine bun. Cel ce cauta raul va deveni rau. Devenim virtuoşi prin acţiuni virtuoase şi răi prin acţiuni negative.Dacă încercăm să regândim care lucruri nu au funcţionat după propria voinţă, putem repune în practică aceeaşi temă dar cu o altă formulare. Mercur ne ajută să conştietizăm  toate ”piedicile” pe care le-am avut şi dacă vom schimba modul de formulare, ele vor putea fi remodelate.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Doamne Dumnezeule, Bunule nostru Tata din ceruri,

care ne-ai daruit viata si sanatate pentru ca sa te adoram in bucurie,

Trimite-ne Spiritul Tau pentru a ne ocroti, a ne pazi de tot raul si de toate gândurile rele;

Invata-ne sa implinim vointa Ta, sa sfintim Numele Tau, sa te slavim mereu.

Sfinteste spiritul nostru, inalta inimile si mintile noastre ,

ca sa respectam poruncile si hotaririle tale.

Inspira-ne gânduri curate prin prezenta Ta Sfanta

si condu-ne ca sa te putem sluji in bucurie.

Binecuvinteaza viata pe care ti-o inchinam

pentru binele suprem al fratilor nostri si al aproapelui nostru.

Ajuta-ne pe noi, vegheaza-ne, pentru ca sa crestem din ce in ce mai mult in fiecare zi,

in intreaga cunoastere si intelepciune, ca sa ramânem in adevarul Tau.

Indruma-ne, pentru ca tot ce intreprindem pentru Numele Tau Sfant

sa contribuie la infaptuirea Imparatiei Tale pe pamânt.

Hraneste sufletele noastre cu pâinea cerurilor

si umple-ne cu forta Ta pentru a putea reusi in viata.

Si fiindca ne coplesesti cu toate binecuvintarile Tale,

binevoieste si adauga iubirea Ta, ca sa ramâna in veci legea noastra.

Caci a Ta este Imparatia, Puterea si Slava, in vecii vecilor ,

AMIN.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 FECIOARĂ

DOI ÎNGERI PĂZITORI, OFERIND PROTECŢIE

Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 29 RAC

O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI

Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top