Previziuni pentru 16 septembrie 2017

ZIUA LUI SATURN

Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci reflecţiile, meditaţia sau cercetarea personală sunt extrem de potrivite. În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Putem să ne ocupăm de locuinţa noastră, de curăţenie, de toate activităţile care necesită ordonare, mai ales în domeniul casnic. Avem multă energie şi este bine să o consumăm în activităţi utile şi celor din jur. Se impune atenţie şi precauţie, dar mai ales pace sufletească. Este o zi bună pentru a sfinţi casa, şi pentru a-i ierta pe toţi.

Sensul acestei zile este și de a ne descoperi valorile reale şi de înţelege ce dă sens cu adevărat existenţei noastre. Ne putem agita să facem diferite lucruri, ele vor ieşi cu dificultate sau de loc, pentru că, cel puţin în prima parte a zilei, reuşitele pragmatice nu sunt cu putinţă.

Evenimentele ne vor determina ca interiorul nostru să se armonizeze cu exteriorizările, fiind o permanentă luptă între bine şi rău, care ne pune faţă în faţă dorinţa de confort şi starea de somn şi activităţile care au rolul de a ne împinge către evoluţia spirituală. De multe ori îşi va face prezenţa îndoiala şi lipsa de încredere sau ezitările, fiind din această cauză u n moment evolutiv delicat, căci atracţia către trecut este foarte mare. Partea bună este că avem acces să închidem uşa trecutului, chiar dacă cu preţul unor zile de încercare şi de tentaţie, pentru a avansa fără a ne mai întoarce.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Intr-o biserica de tara, membrii s-au hotarat sa se intalneasca la o data stabilita si sa se roage pentru ploaia de care era neaparata nevoie pentru cresterea recoltelor. In ziua fixata, oamenii au inceput sa se adune.

Un copil venea tragand dupa el o umbrela.

„Pentru ce ai adus aceasta cu tine, micutule?” l-a intrebat cineva zambind.

„Ca sa nu ma ud cand ma voi intoarce acasa.”
Roaga-te astazi pentru un lucru aparent imposibil.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 FECIOARĂ

MARIA ŞI MIELUL EI ALB

Orice om îşi doreşte în adâncul inimii sale să trăiască în pace. Dar pacea nu este ceva care să poată fi impus cuiva, sau care să fie aşteptat să vină dinafară. Orice conflict interior sau exterior, orice pornire împotriva cuiva sau a ceva este împotriva păcii, a dorinţei profunde a omului. Fiecare om trebuie să găsească şi să cultive pacea înlăuntrul său, şi apoi să o exprime în viaţa sa. În acest fel, pacea va putea să devină reală în viaţa tuturor.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 22 SĂGETĂTOR

O SPĂLĂTORIE CHINEZEASCĂ

Ca să rezolvăm unele probleme, se întâmplă uneori să fie nevoie să intrăm într-un loc unde nu înţelegem limba sau procedura, sau unde ceilalţi, deşi au obiective similare, ne sunt complet străini şi avem impresia că ne vom descurca foarte greu. Atunci este bine să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut şi să cerem ajutorul celor care ştiu mai bine mersul lucrurilor. Dacă ne disipăm atenţia uitându-ne la ce fac alţii, judecându-i sau catalogându-i, riscăm să pierdem din vedere adevăratul nostru ţel

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top