Previziuni pentru 17 septembrie 2017

ZIUA SOARELUI

Astăzi începe săptămâna guvernată de Jupiter, ceea ce cred că ar trebui să ne aducă o perioadă de echilibru și de restabilire a unei ordini la toate nivelurile. Pe de altă parte ne aduce echinocțiu de toamnă – și de aici rezultă o perioadă de echilibru, Luna Nouă din semnul Fecioarei, și trecerea planetei Venus în semnul Fecioarei. Ceea cel este mai interesant sunt cele trei ocultații pe care Luna le formează cu planetele persoanele Mercur și Venus dar și cu Marte. Toate acestea îmi sugerează că deși aparent este o săptămână liniștită, în spatele a ceea ce se vede, au loc numeroase schimbări extrem de importante.

Începând cu ziua de astăzi în care se poate nota un frumos yod format din Venus și Jupiter, cu vârful pe Chiron, care ne sugerează că începe o perioadă de vindecări, în care suntem susținuți să ne manifestăm calitățile, să facem tot ceea ce ne reprezintă și echilibrează, tocmai pentru a deveni mai înțelepți, mai liberi și mai implicați în viața noastră. Trăirile noastre sunt intense, fiind o perioadă în care putem înţelege şi conştientiza perfect care este calea noastră şi cum putem să ne atingem în cel mai armonios fel menirea. Este ca un fel de moment de început dar şi de plenitudine în care revelaţiile sunt intense iar trăirile spirituale extrem de puternice. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mesajele pe care le primim, evenimentele pe care le trăim, visele şi intuiţiile pe care le avem. Totul reprezintă semnale, informaţii mesaje venite din sfere înalte pentru a ne ajuta să evoluăm.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Nu criticaţi şi nu îi judecaţi pe ceilalţi, direct sau indirect. Căutaţi să nu participaţi la critica şi la bârfă. Nu vă plângeţi. Nu încercaţi să vă amestecaţi în dramele şi conflictele celorlalţi. Aflaţi că nevoia de critică şi de a vă plânge, provin din frică. Îngăduiţi celorlalţi dreptul de a fi aşa cum sunt! Nu confundaţi acţiunile cuiva cu fiinţa sa. Aflaţi că toate fiinţele sunt Divine şi egale!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 FECIOARĂ

UN STEAG COBORÂT ÎN BERNĂ ÎN FAŢA UNEI CLĂDIRI PUBLICE

Exista momente când trebuie comemorat trecutul pentru a se aduce un tribut celor dispăruţi. Dar astfel de momente nu trebuie să devina festivaluri ale durerii, şi nici pretexte de răzbunare. Cel mai bun omagiu care poate fi adus celor plecaţi dintre noi este să ne continuăm viaţa în pace, făcând-o mai bună decât era la plecarea lor. Ei

n-ar vrea nici să ne vadă suferind, şi nici făcându-i pe alţii să sufere în numele suferinţei lor, fiindcă nici o suferinţă din lume nu le mai poate aduce o bucurie.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 24 LEU

COMPLET CONCENTRAT ASUPRA DESAVÂRŞIRII SPIRITUALE LĂUNTRICE, UN OM STĂ AŞEZAT, IGNORÂNDU-ŞI TOTAL CORPUL

Omul este mult mai mult decât corpul său fizic. Corpul fizic este un instrument minunat pentru trăirea experienţelor din această lume, dar trebuie să acordăm cel puţin tot atâta atenţie acelor aspecte ale fiinţei noastre care animă şi conduc corpul în mişcarea şi acţiunea sa de-a lungul vieţii. Mai presus de simpla viaţă fizică, avem un sens spiritual, o ţintă lăuntrică de atins, iar corpul este doar vehiculul în care ne îndreptăm spre ţinta propusă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top